Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Najgore je sto se trollovi odjednom u svaki sport razumiju pa se ne moze pobjeci od njihovih gluposti.
Nad tobom sunce najljepše sja
- King_James
- Kontakt:
Druze fulio si koji je baja u pitanju... I usput nije "mali nindza" nego "knindza"Ferdinand je napisao/la:A ko je to Bosanac? Neko ko je odabrao da mu pustaju Baju "malog nindzu" kad zabije kos, neko kome su navijaci Parizana tzv grobari sve i sve, i sto je najvaznije neko ko je odbio da igra za reprezentaciju BiH te umjesto toga laze, spletkari, potpisuje tudja pisma, zbog menadzera muljatora pokusava unistiti najuspjesnije ljude u BiH sportu koji su taj spot doveli cak do titule evropskog prvaka??? To Bosanac? Pljucccc! Gooo Jokic!Clutch je napisao/la:Ma ajd pusti to, cim nije Bosanac mora biti bolji.

I kad smo vec kod toga i meni je to dno od muzike, al sta ste se dopovezali toga sta ko slusa, to je totalno nebitnio i nema veze sa sportom!
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Ma ko ga j...sta ce slusati, ali zar Bosna nema nijednog pjevaca nego da mu odrcu sund iz srbije, koja je usput bila agresor na njegovu zemlju, pred hiljadama Bosancerosa ispred TV ekrana dok u jutarnjim satima cekaju kad ce mu trener dati koju minuticu iako ce sutra na poslu u polusnu klimati glavom?????????? I kao da to nije sve, bilo je potrebno i muhur da udari seljacko - gilipterskim potezima sa svojim menadzerom, dokazanim profilterom od BiH sporta.King_James je napisao/la:Druze fulio si koji je baja u pitanju... I usput nije "mali nindza" nego "knindza"Ferdinand je napisao/la:A ko je to Bosanac? Neko ko je odabrao da mu pustaju Baju "malog nindzu" kad zabije kos, neko kome su navijaci Parizana tzv grobari sve i sve, i sto je najvaznije neko ko je odbio da igra za reprezentaciju BiH te umjesto toga laze, spletkari, potpisuje tudja pisma, zbog menadzera muljatora pokusava unistiti najuspjesnije ljude u BiH sportu koji su taj spot doveli cak do titule evropskog prvaka??? To Bosanac? Pljucccc! Gooo Jokic!Clutch je napisao/la:Ma ajd pusti to, cim nije Bosanac mora biti bolji.![]()
I kad smo vec kod toga i meni je to dno od muzike, al sta ste se dopovezali toga sta ko slusa, to je totalno nebitnio i nema veze sa sportom!
Vise covjek ne zna jesu li trolovi ili padobranci , ali neko im opasno kavez trese 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Druze fulio si koji je baja u pitanju... I usput nije "mali nindza" nego "knindza"
I kad smo vec kod toga i meni je to dno od muzike, al sta ste se dopovezali toga sta ko slusa, to je totalno nebitnio i nema veze sa sportom![/quote]
Ma ko ga j...sta ce slusati, ali zar Bosna nema nijednog pjevaca nego da mu odrcu sund iz srbije, koja je usput bila agresor na njegovu zemlju, pred hiljadama Bosancerosa ispred TV ekrana dok u jutarnjim satima cekaju kad ce mu trener dati koju minuticu iako ce sutra na poslu u polusnu klimati glavom?????????? I kao da to nije sve, bilo je potrebno i muhur da udari seljacko - gilipterskim potezima sa svojim menadzerom, dokazanim profilterom od BiH sporta.[/quote]
Ti si nasao nesto pricati a ti prvi vrijedjas sve ljude u BiH i Bosance, ako ne znas sta je Bosanceros obrazuj se malo
I ti nekome drzis moralne pridike a ovaj forum ti je vrhunac tvog postojanja. 

I kad smo vec kod toga i meni je to dno od muzike, al sta ste se dopovezali toga sta ko slusa, to je totalno nebitnio i nema veze sa sportom![/quote]
Ma ko ga j...sta ce slusati, ali zar Bosna nema nijednog pjevaca nego da mu odrcu sund iz srbije, koja je usput bila agresor na njegovu zemlju, pred hiljadama Bosancerosa ispred TV ekrana dok u jutarnjim satima cekaju kad ce mu trener dati koju minuticu iako ce sutra na poslu u polusnu klimati glavom?????????? I kao da to nije sve, bilo je potrebno i muhur da udari seljacko - gilipterskim potezima sa svojim menadzerom, dokazanim profilterom od BiH sporta.[/quote]
Ti si nasao nesto pricati a ti prvi vrijedjas sve ljude u BiH i Bosance, ako ne znas sta je Bosanceros obrazuj se malo

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- storm_raider
- Kontakt:
E cuj "Rumenkov". Zasto nazivati nekoga tako ko je ucinio opet vise od tebe za ovu zemlju u svom kratkom zivotnom vijeku? Mozda je mogao vise, mozda i hoce u buducnosti, ali je opet sada vise nego ovi sto ga nazivaju "Rumenkom", "Seljacinom" i sta ja znam kako vec.
Zato jer slusa to sto slusa? Pa dobro, svi smo mi nekad sa sela dosli u gradove, pretvorili sela u gradove, izgradili gradove i nasi preci su igrali folklorna kola, pjevali Gange, Sevdalinke i ostale pjesme. I oni su valjda bili "Rumeni"?
Iznenadio bi se koliko iskrenosti i karaktera mozes naci kod seljaka, a koliko podlosti i zlobe mozes naci kod gradjanina.
Zato jer slusa to sto slusa? Pa dobro, svi smo mi nekad sa sela dosli u gradove, pretvorili sela u gradove, izgradili gradove i nasi preci su igrali folklorna kola, pjevali Gange, Sevdalinke i ostale pjesme. I oni su valjda bili "Rumeni"?
Iznenadio bi se koliko iskrenosti i karaktera mozes naci kod seljaka, a koliko podlosti i zlobe mozes naci kod gradjanina.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ma pustite ga, vidite da je zatucan, muzika, sport, film i tako te stvari ne poznaju vjeru i naciju, niti je bitno ko to radi, ako je nešto dobro i ako ti se sviđa, onda to treba pozdravit', gledat', slušat' ..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uopšte ne treba sudit po tome ko šta sluša. Slušam ono što mi se sviđa i gledam šta mi se sviđa, bez obzira u koju grupu spadaju, pa makar to bilo i turbo folk i indijske serije. Iako sam protiv da se održavaju neki koncerti u ovoj državi iz nekih razloga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nema nikakvu leđnu tehniku?Mozambik je napisao/la:Ja nighdje nisam spomenuo odbranu, niti potencijal koji Nurkic ima, a koji je ogroman kad pogledamo fizicke predispozicije.
Ja mislim na trenutno stanje. Nema nikakvu leđnu tehniku (moguce da je nesto popravio tokom pauze, al cisto sumnjam), o sutu sa poludistance ne mozemo ozbiljno govoriti jer nema veliki broj uzetih suteva.
Trenutno Jokic ima puno bolju tehniku u napadu nego Nurkic, koji na cistu snagu zavrsava napade, bez tehnike, sa vrlo ruznim nezavrsenim horogom.

Mislim da je diskusija totalno suvisna. Mirza je jedan od jacih scorera u feniksu pa ne igra u prvoj, a tako je bilo i u netsima.
Jokic vjerovatno ima isklesaniji ofanzivni repertoar sto je i razumljivo ako uzmemo u obzir cinjenicu od kada juka trenira ozbiljnu kosarku.
Tim slijedom razmisljanja cemo reci da i Kikan ima bolji ofanzivni repertoar od Juke. No i pticama na grani je jasno da je Juka projekat i da njegovo prisustvo na terenu je nedvojbeno znacajnije nego jokicevo ili kikanovo. Jukin potencijal je mnogo veci, a da li ce ga iskoristiti, ostaje da se vidi.
Sto se tice defanzive, jokic ni za 100 god nece biti juka i upravo je to razlog sto ce juka biti prvi centar
Jokic vjerovatno ima isklesaniji ofanzivni repertoar sto je i razumljivo ako uzmemo u obzir cinjenicu od kada juka trenira ozbiljnu kosarku.
Tim slijedom razmisljanja cemo reci da i Kikan ima bolji ofanzivni repertoar od Juke. No i pticama na grani je jasno da je Juka projekat i da njegovo prisustvo na terenu je nedvojbeno znacajnije nego jokicevo ili kikanovo. Jukin potencijal je mnogo veci, a da li ce ga iskoristiti, ostaje da se vidi.
Sto se tice defanzive, jokic ni za 100 god nece biti juka i upravo je to razlog sto ce juka biti prvi centar
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ne znam sto mu odgovarate kad pise da je igrac koji igra protiv drugih postava bolji ofanzivno od Juke.
Nadam se da ce uhvatiti formu i ritam sto prije kada se vrati na parket, to je najbitnije. Vjerujem da je ovu pauzu maksimalno iskoristio da popravi sut, ledju tehniku i da je odrzao masu gornjeg dijela tijela, a s obzirom da ima klip kako cak i trice vjezba, siguran sam da je napredovao
Nadam se da ce uhvatiti formu i ritam sto prije kada se vrati na parket, to je najbitnije. Vjerujem da je ovu pauzu maksimalno iskoristio da popravi sut, ledju tehniku i da je odrzao masu gornjeg dijela tijela, a s obzirom da ima klip kako cak i trice vjezba, siguran sam da je napredovao

Nad tobom sunce najljepše sja
Pa hajmo realno ljudi, jasno je vidljivo da Jokic trenutno ima dosta bolji ofanzivni repertoar u odnosu na Nurkica. Momak odlicnu tehniku ima, cak ga je i Malone hvalio da je opcenito tehnicki jedan od najboljih igraca u citavoj ekipi ali to ne mijenja cinjenicu da je Juka zbog nevjerovatne snage i jos strasne brzine i pokretljivosti, super mekane ruke i sposobnosti citanja igre podosta veci potencijal od Jokica. Juka, bar po onome sto smo gledali prosle sezone, ne koristi nikako pivotiranje u postu i sve zasniva na brzini i mekanoj ruci dok Jokic vec sad odlicno koristi finte, pivotira i sta sve vec. OPet ponavljam, samo ce kosarkaska neznalica reci da Jokic moze, ako obojica ispune pune potencijale, biti, gledajuci obje strane parketa, bolji i uticajniji od Nurkica.
Hvala ti sto si objasnio na sta sam mislio.Epidaurus je napisao/la:Pa hajmo realno ljudi, jasno je vidljivo da Jokic trenutno ima dosta bolji ofanzivni repertoar u odnosu na Nurkica. Momak odlicnu tehniku ima, cak ga je i Malone hvalio da je opcenito tehnicki jedan od najboljih igraca u citavoj ekipi ali to ne mijenja cinjenicu da je Juka zbog nevjerovatne snage i jos strasne brzine i pokretljivosti, super mekane ruke i sposobnosti citanja igre podosta veci potencijal od Jokica. Juka, bar po onome sto smo gledali prosle sezone, ne koristi nikako pivotiranje u postu i sve zasniva na brzini i mekanoj ruci dok Jokic vec sad odlicno koristi finte, pivotira i sta sve vec. OPet ponavljam, samo ce kosarkaska neznalica reci da Jokic moze, ako obojica ispune pune potencijale, biti, gledajuci obje strane parketa, bolji i uticajniji od Nurkica.
Jarane svaki odlican odbranbeni repertoar u NBA ligi vise vrijedi od ofanzivnog.
Kad bi trebo počet igrat?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Jel vrijedi vise James Harden il Tony Allen ? Jel vrijedi vise Mbah Moute il Melo ?BosnaSTL je napisao/la:Jarane svaki odlican odbranbeni repertoar u NBA ligi vise vrijedi od ofanzivnog.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
E ti što ga provali odavno niko nije ovakoBosnaSTL je napisao/la:Jarane svaki odlican odbranbeni repertoar u NBA ligi vise vrijedi od ofanzivnog.

Nije se dobro izrazio, omaklo mu se.Epidaurus je napisao/la:Jel vrijedi vise James Harden il Tony Allen ? Jel vrijedi vise Mbah Moute il Melo ?BosnaSTL je napisao/la:Jarane svaki odlican odbranbeni repertoar u NBA ligi vise vrijedi od ofanzivnog.

Ako njih dvojica uskoro ispune pune potencijale, mogla bi koja titula doci u Denver, pogotovo sto se mogu zajedno koristiti na 4/5...Epidaurus je napisao/la:Pa hajmo realno ljudi, jasno je vidljivo da Jokic trenutno ima dosta bolji ofanzivni repertoar u odnosu na Nurkica. Momak odlicnu tehniku ima, cak ga je i Malone hvalio da je opcenito tehnicki jedan od najboljih igraca u citavoj ekipi ali to ne mijenja cinjenicu da je Juka zbog nevjerovatne snage i jos strasne brzine i pokretljivosti, super mekane ruke i sposobnosti citanja igre podosta veci potencijal od Jokica. Juka, bar po onome sto smo gledali prosle sezone, ne koristi nikako pivotiranje u postu i sve zasniva na brzini i mekanoj ruci dok Jokic vec sad odlicno koristi finte, pivotira i sta sve vec. OPet ponavljam, samo ce kosarkaska neznalica reci da Jokic moze, ako obojica ispune pune potencijale, biti, gledajuci obje strane parketa, bolji i uticajniji od Nurkica.

Trenutno korisnika/ca: L-Train, relativizam i 47 gostiju.