KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la KK_Bosna » 25 maj 2010, 02:06

btw, na kadetskom su nas vile pronosale

protiv leotara trojka u zadnjem napadu za pobjedu, protiv sirokog trojka u zadnjih 10 sekundi i siroki fula trojku

mali residovic i damjanovic - ZVJERI

btw, bosna bi trebala pokupiti onog malog iz leotara ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 maj 2010, 09:08

KK_Bosna je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Moj camile, ako nisi znao ne smijes imati misljenje koje je suprotno onome sto misle ulizivaci KK_Bosna, i ne dao ti Bog da se kacis sa njim. Inace ce te zik-zik.
jel ovo bila ironija ili fakat mislis da banujem one koji imaju drugacije misljenje od mog :?
Ironija, vidio si da sam poslije objasnio kako sam uvijek imao diskusiju sa tobom i da si covjek koji prihvata diskusiju.
Cuva Bog Zelju svog!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 maj 2010, 13:24

KK_Bosna je napisao/la:btw, na kadetskom su nas vile pronosale

protiv leotara trojka u zadnjem napadu za pobjedu, protiv sirokog trojka u zadnjih 10 sekundi i siroki fula trojku

i to žešće ;)

kojeg iz Leotara? Glogovac?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 maj 2010, 16:14

mirzza je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Moj camile, ako nisi znao ne smijes imati misljenje koje je suprotno onome sto misle ulizivaci KK_Bosna, i ne dao ti Bog da se kacis sa njim. Inace ce te zik-zik.
jel ovo bila ironija ili fakat mislis da banujem one koji imaju drugacije misljenje od mog :?
Ironija, vidio si da sam poslije objasnio kako sam uvijek imao diskusiju sa tobom i da si covjek koji prihvata diskusiju.
pa i pretpostavljao sam da je tako :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 maj 2010, 16:16

Kevin je napisao/la:

i to žešće ;)

jeste 8-)

a mi kad dovedemo igraca iz leotara to nije promasaj (ikonic, djurasovic) ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 maj 2010, 16:31

KK_Bosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

i to žešće ;)

jeste 8-)

a mi kad dovedemo igraca iz leotara to nije promasaj (ikonic, djurasovic) ;)
zar nije djurasovic iz Borca :roll:

ili sam ja to nesto zajebao..bio je jedan u Borcu onak mladji..ja kontao to taj :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 maj 2010, 16:37

Kevin je napisao/la:zar nije djurasovic iz Borca :roll:

ili sam ja to nesto zajebao..bio je jedan u Borcu onak mladji..ja kontao to taj :lol:
pa oba djurasovica su iz trebinja ;) ž

jedan otisao u bosnu, drugi u borac :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 maj 2010, 17:52

KK_Bosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:zar nije djurasovic iz Borca :roll:

pa oba djurasovica su iz trebinja ;) ž

jedan otisao u bosnu, drugi u borac :D
i stariji je otisao u borac, a mladzi nama
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 25 maj 2010, 18:02

kksiroki je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Kadeti kkB prvaci države , danas pobjedili HKK 69-71 . Čestitke , dobra tekma .
jesil gledoo tekmu slucajno,jel mali edo vrhhh,strasan igrac
Da bio sam na tekmi , tko je edo nemam pojma , imate 2 vanjska i jednog centra odlične ovi ostali ok naravno kao i svaka ekipa u ovom uzrastu imate i par "nogometaša" , jako ugodna utakmica za gledanje , naši imali 8 sec. i šut za pobjedu i promašili .
edo residovic i srdjan damijanovic,napiso sam ja u nekom postu davno da su zvjheri ,samo niko nije ni komentar ostavio,al finta je u tome sto oni sv aku tekmu tako dobijaju,nije jednom il dvaput da jedan il dva razlike dobijaju sa sutem za pobjedu,nego tako konstantno,ova ekipa nije izgubila jedno 3 godine,zadnje tri godine akd igramo protiv njih,i gledam njihove tekme znaci prvaci zadnje 3 godine i drzavni prvaci,bez poraza,a tekmi je tone i tone koje su dobili
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 maj 2010, 20:38

bas sam htio da kazem da bi morali uzeti ovog momka iz leotara... extra je a i imamo lijepa iskustva sa igracima koji su nam dosli iz trebinja :D ali nije mi do rasprava u zadnje vrijeme pa sam zaobilazio ovu temu cekajuci da se momci malo smire.
mene si htio banovati kad sam vrijeđao mensura ali to je bilo prije nego sto si saznao da izlazim u duck :P
ali dobro sta ces smijes i ti nekad pogrijesiti hahaha
You are someone else I am still right here

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 25 maj 2010, 21:26

Mislim da je mali Damjanovic sin ACE Damjanovica ...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 maj 2010, 21:33

CP3 je napisao/la:Mislim da je mali Damjanovic sin ACE Damjanovica ...
da, da srdjan je sin od ace...ali ovaj leotar ce tek da napravi prave rezultate u omladinskim kategorijama....jer oni prirodno imaju potencijal, poznato je da se dole radjaju najvisociji ljudi....momci sa moje opcine osvajaju prva mjesta, svaka cast residovicu i dzaficu :) :) :) :) jedan ove godine, drugi prosle....a mali glogovac ne vjerujem da ce doci kod nas, jer ako npr. pitaju bozu odgovor ce da bude negativan sto se tice cjelokupne situacije :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2010, 21:58

Taj Damjanovic je li on slucajno iz Ist.Sarajeva oko 94.godista,jer kada sam zadnji put bio tamo pricali su mi ovi sto ga znaju da je veoma dobar talenat.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 26 maj 2010, 00:07

jest 94 znam ga ja,a vjerovatno je tako odnekle,znam da nije iz sarajva da su ga doveli odnekle,kao i vecinu ekipe,talenta i moze se rec formiran igrac,fizicki dosta jak,al i residovic je extra klasa,cak i veci potencijal od dmajanovica
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 maj 2010, 00:59

neno#4 je napisao/la:
da, da srdjan je sin od ace...ali ovaj leotar ce tek da napravi prave rezultate u omladinskim kategorijama....jer oni prirodno imaju potencijal, poznato je da se dole radjaju najvisociji ljudi....momci sa moje opcine osvajaju prva mjesta, svaka cast residovicu i dzaficu :) :) :) :) jedan ove godine, drugi prosle....a mali glogovac ne vjerujem da ce doci kod nas, jer ako npr. pitaju bozu odgovor ce da bude negativan sto se tice cjelokupne situacije :D :D :D
nekoliko sjajnih igraca je rođeno dole ili vuce korjene iz trebinja... ja poznajem nekoliko cura i likova iz trebinja i svi su ogromni... ali đaba nama talenti kaa nema ko raditi sa njima ili ce da igraju za komsije.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 maj 2010, 01:10

CG, Hercegovacka, Dalmatinska i sl. regija/polukruzni pojas je medju najvisim u svijetu, ako ne i najvisa, nemam taj podatak taj dio gdje se proteze ''planinski masiv'' hajmo reci. Logicno je, samim time tu je velika baza za kosarkaske talente.
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 maj 2010, 12:02

ŠB_Fidelis je napisao/la:CG, Hercegovacka, Dalmatinska i sl. regija/polukruzni pojas je medju najvisim u svijetu, ako ne i najvisa, nemam taj podatak taj dio gdje se proteze ''planinski masiv'' hajmo reci. Logicno je, samim time tu je velika baza za kosarkaske talente.
ma sta ti znas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 26 maj 2010, 12:26

neno#4 je napisao/la:
ako je tako kako onda da mi nemamo jednog ovakvog igraca
http://sportsport.ba/ino_kosarkap-36959.htm

:lol: :lol: :D :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 26 maj 2010, 13:47

ŠB_Fidelis je napisao/la:CG, Hercegovacka, Dalmatinska i sl. regija/polukruzni pojas je medju najvisim u svijetu, ako ne i najvisa, nemam taj podatak taj dio gdje se proteze ''planinski masiv'' hajmo reci. Logicno je, samim time tu je velika baza za kosarkaske talente.
Htio si reći područje dinarida i po svi istraživanjima na tom području se rađaju ljudi sa najdužom bedrenom (valjda se tako zove) kosti u svijetu (ljudi dugih nogu i jako visoki i elegantni :D ).
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 maj 2010, 20:59

Melo15 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
ako je tako kako onda da mi nemamo jednog ovakvog igraca
http://sportsport.ba/ino_kosarkap-36959.htm

:lol: :lol: :D :D
jao sekunda mi je falila da ti kazem zasto... a da sam rekao dobio bi ban ahahaha

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Normus90 i 11 gostiju.