FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slana_krv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slana_krv » 25 dec 2015, 15:23

Ne smije niko reci i misljenje da ne kazu digli se, ako su grad i Husic odlucili da se bore za titulu onda se mora pojacati ekipa na odredenim pozicijama. Meni zaista nema svrhe dovoditi igrace slicnog kvaliteta kakvog trenutno imamo, pa svakog igraca moras platiti od smjestaja prevoza pa na dalje. Misljenja sam da se trebamo fokusirati na dva istinska pojacanja jer Bog sam zna sta nas ceka na proljece i kakve igre od saveza. Povoljnije je dovesti dva provjerena nego cetri prosjecna igraca.
A ako imamo 100 problema, uvijek ces imati neki problem i na kraju kad bi rjesio sve probleme tada mozda ne bi imali srece, tako da savrsen trenutak da se osvoji titula ne postoji, sad imamo sansu i treba da je iskoristimo a iskoristit cemo je samo ako se izdignemo iznad prosjeka.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 dec 2015, 16:13

Pa ko bi otprilike bio provjeren igrač, navedi nam neki primjer ?
Evo ljudi su se ovdje konkretno dotakli Đelmića, koji je za PL BiH provjeren igrač, itekako dobro pojačanje. Provjeren igrač je bio i Ahmet pa mu je trebalo pola godine da vrati formu.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 dec 2015, 16:27

Imal tih pojacanja :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 25 dec 2015, 16:28

Coraco je napisao/la:Pa ko bi otprilike bio provjeren igrač, navedi nam neki primjer ?
Evo ljudi su se ovdje konkretno dotakli Đelmića, koji je za PL BiH provjeren igrač, itekako dobro pojačanje. Provjeren igrač je bio i Ahmet pa mu je trebalo pola godine da vrati formu.
Ja bih iskreno volio Husejnovica, igrac koji moze potezom rjesiti utakmicu, nedavno sam napisao da nam je Zeba sa dva slobodnjaka direktno donio 6 bodova, misljenja sam da nam nedostaje jos jedan igrac slicnih mogucnosti. U sljedeci 12 utakmica igraci ce imati mnogo veci pritisak vjerovatno losije sudenje i zato nam treba pravo pojacanje, naravno ako je cilj titula a ako je cilj evropa onda moj stav nema uporiste.
Ps. Djelmic nije los i bio bi pojacanje ali za ove ostale nisam siguran.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 25 dec 2015, 16:37

Đelmić je za našu ligu klasa od igrača i kod nas bi bio odma u pocetnoj postavi sigurno, pravog Husejnovica, kad bi dosao, mozemo ocekivati tek sljedece sezone jer covjek godinu dana nije odigro postenu utakmicu, imo je dvije - tri teske povrede i dok vrati formu trebamu vremena...Haurdic bara - bara, nije los a i nije neki bauk od igraca, ako se vrati u formu od prije godinu - dvije bilo bi hajra od njeg... ima jos vremena i valja nam cekat... a valjda nas nece niko napustit od ovih glavnih igraca, jer iskreno trenutno im u BiH nigdje ne moze bit bolje ...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 dec 2015, 16:50

slana_krv je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Pa ko bi otprilike bio provjeren igrač, navedi nam neki primjer ?
Ja bih iskreno volio Husejnovica, igrac koji moze potezom rjesiti utakmicu, nedavno sam napisao da nam je Zeba sa dva slobodnjaka direktno donio 6 bodova, misljenja sam da nam nedostaje jos jedan igrac slicnih mogucnosti. U sljedeci 12 utakmica igraci ce imati mnogo veci pritisak vjerovatno losije sudenje i zato nam treba pravo pojacanje, naravno ako je cilj titula a ako je cilj evropa onda moj stav nema uporiste.
Evo hulehule ti odgovori za Husejinovića. I on je klasa kao i Ahmet, a znaš i sam koliko je Ahmetu trebalo da proigra. Husejinović je više povrijeđen nego zdrav. Nama trebaju igrači koji su u formi, koji su igrali prethodnu polusezonu i koji su spremni da se odmah izbore za prvih 11. Pisao sam već o tome kako su nam došli "anonimusi" i sad jedu sve redom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2015, 17:04

Ugljesa Radinovic ne bi bio los,vidim Zrinjski i Zeljo zagrizli..ah da nije zvucno imee,mi takve ganjamo :salut:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 dec 2015, 17:06

Ocito da mi nismo zainteresovani za njega jer se na temi spomenuo dosta puta. Vjerovatno na svojoj poziciji ponajbolji u ligi ali nije nama zapao za oci :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2015, 17:10

Sta ce on u ovakvoj Slobodi,propo tamo negdje i mi da ga cupamo..do jucer ovdje niko nije cuo za Stjepanovica,Veselinovica itd... mi ih podigli,al zato za dokazane npr. Colic,Radinovic nema mjesta,nisu zvucni..

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 25 dec 2015, 17:15

harry_90 je napisao/la:Ugljesa Radinovic ne bi bio los,vidim Zrinjski i Zeljo zagrizli..ah da nije zvucno imee,mi takve ganjamo :salut:
Ti sigurno ne gaanjas ja jos manje, svi ovdje iznosimo svoj stav, mada ja vjerujem nasem strucnom stabu jer su dva ciklusa odradili pperfektno samo se da nece napraviti gresku Fk Sarajeva koji su nagomilali puno prosjecnih igraca a zanemarili "tim" .
...Za nas najvece pojacanje ce biti dobro odradene pripreme i da igraci ostanu u istoj formi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 dec 2015, 17:17

On nije toliko medijski popracen. Npr o Predragovicu, Becelicu, Sanicaninu, Koljicu se dosta vise pricalo u medijima ali vjerujte da su odigrali vrlo losu polusezonu..

Po meni su kod njih vrijedni igraci Redzic i Radinovic. Ali vjerovatno nasi vise traze ove koje Husref bolje poznaje i koji su mu blizi. A i Redizca i Radinovica se mora platit jer imaju ugovore iako to TM za Redzica ne pokazuje

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 dec 2015, 17:18

hajd,ne prdite vise...jasno je ko dan da se ide na titulu ili da se uzme kup....za to nam trebaju dobri i provjereni igraci jer znamo kako ce to izgledat na proljece...podmetanje,spletkarenje,crveni i zuti kartoni,kazne...vidjeli ste u par zadnjih kola...da doneses bodove sa strane morat ces biti NAJMANJE duplo bolji od domacina...najmanje....ostala trojka ce se sigurno jos pojacat...ustvari,vec i jesu....mi ne mozemo sa Efom na beku bit prvaci..momak se popravio i sve je to lijepo i bajno i sjajno al nije to jos nivo samiona.....ne u ovoj ligi...zapamtite to....i bez lijevog PROBOJNOG krila to nece ici....ustvari hoce al na Tusnju....a nama ce za titulu trebat pobjede na strani...I TO PODOSTA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 dec 2015, 17:48

Vala bas prdite vecina,hari vam dobro reko.Vi taj poso ostavite struci koja radi dobar poso,a vi odradite svoj dio posla,ko nije!!!Poranit ujutro i kupit polusezonsku i tako zavrsit svoj dio posla.To je sto mi trebamo da uradimo...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2015, 17:57

Najvise sto mi ide na k...rac je to sto smo se previse digli,nece Arezinu,Colica,Haurdica itd..svakom se nasla mana,oni bi top pojacanja,zvucna,da se vidi da mi imamo para,ko smo to kao mi sad..a zaboravise kako nam je bilo prije mjesec kad smo u minuti potonuli,a sad kako se Husic vratio daj Medunjanina,Ibricica i slicne..

Koliko vidim Sarajevo otpusti par igraca,dovede dvojicu anonimusa i Simeunovica iz Zrinjskog,koji nije ni igrao kako treba,ne vidjeh neku kuknjavu..Zrinjski dovede Kataneca i Arezinu za kojeg se ovde reklo da je spor..odmah ne godi pojedincima..sad taj isti Zrinjski ganja Tomica i Radinovica..al nama ne bi bili dobri nisu zvucni..al su za to culi za Veselinovica,Stjepanovica,Kisu itd..

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 dec 2015, 18:01

Znas ti nas,hebo ti nas.Za mjesec ce bit sto Tusanj nije od 40 000 sjedecih mjesta :lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2015, 18:12

Ne znam kako su poceli radit stadion,a dokumentaciju nisu pregledali inspektori i arhitekte ovog dijela foruma..

Al dobro sad su zaboravili na to,sad se bave skautingom igraca,koji ce odjeknut u medijima,a ne dovest nekog bezveze igraca tipa Karica,Colica,Radinovica..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 dec 2015, 18:25

slana_krv je napisao/la:
Ne ide to tako, ako imas vec nekoliko igraca koji svojim potezom mogu dobiti utakmicu i svi su opravdali ocekivanja(Ahmetovic, Zeba, Ordagic) nema potrebe da dovodis jos takvih igraca. Tim treba da bude ukomponovan tako da imas igrace svih profila a ne samo da nagomilavamo igrace poteza.
Dovodis igrace gdje si najslabiji i gdje treba pojacati konkurenciju i to je to.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 dec 2015, 18:28

od sinoć neam neta, a vidim da i ništa pametno niste napisali, sve same gluposti

došlo vrijeme da ni mišljenje ne smiješ imat', napišeš da ti se ne sviđa ovaj igrač, odmah eto ovih da ti objasne kako smo se digli, kako smo nezahvalni, kako ovo, kako ono .. mislim jebt, chill, svako ima svoje mišljenje, sviđalo vam se ili ne sviđalo, popustite raju, ne smarajte

prvom meni se ne sviđa Haurdić, ebem ti Haurdića i ebem i Husrefa kad njemu valja (osim ako ga ne vidi kao rezervu), šta sad .. boli vas qrac više, šta ste vi da nekome pametujete .. šta treba, na svaki potez Azmira Husića i Husrefa Musemića klimat' glavom, je l', to oni ne mogu pogriješit' .. e pa neće moći, svako neka piše svoje mišljenje i svoj stav o nekome i nečemu, a ne da se vas par debila nakači na svaki post i prosipa mudrost

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 25 dec 2015, 18:31

Istina je da je nekima guzica puno zinula pa sad su svi igrači osim bivših reprezentativaca (čak i oni kao Ibričić ne valjaju) su sranje. Mi još uvijek ne možemo potpisati stranca (igrači iz Srbije i iz Hrvatske su također stranci). Ostaju nam samo igrači sa BiH pasošem to zapamtite.
Neke "top" igrače iz naše lige ne možemo dovesti jer su pod ugovorom i Sarajevo,Zrinjski,Željo... nam ih neće pokloniti. Sad zamislite šta imamo na raspolaganju, ako dođe neko top ime, neki bivši ili reprezentativac na pragu to je zato da Azmir ispuni neki svoj ćejf! To je jedan igrač i to možda, ostali će da budu "bezimeni" htjeli vi/mi to ili ne!
Koliko sam primjetio pojedini forumaši (na sreću manjina) potenciraju to kao mi imamo para,Azmir bogataš,podcjenjuju druge... u raspravi sa navijačima drugih klubova. Kad će sreća pa Azmir i ekipa tako ne razmišljaju inače bi nam se ta bahatost jako jako obila o glavu!
Ovde smo gdje smo jer smo na zemlji kad poletimo kao Sarajevo što je poletilo odmah ćemo da popušimo! Na svijetu ima 10ak klubova koji se mogu bahatiti, s pokrićem!

Husref najbolje od svih nas zna šta mu treba a Azmir najbolje zna šta si možemo priuštiti. Dešavat će nam se naravno da pokupimo panja ili da nam pobijegne dobar igrač to je neminovno!
Moje mišljenje je da nam treba igrača, ne mora to nužno biti pojačanje ali igrač približne kvalitete za backupa ako ništa, jer povreda je uvijek moguća a kartona će da bude itekako. Treba nam čitav squad upotrebljiv a ne da kad igrač ulazi s klupe ili slično da nastaje histerija na tribinama, molimo se,klanjamo,krstimo da ne pogriješi jer znamo o kakvom se igraču radi.

Inače meni je ovaj Arežina što je otišao u Zrinjski super igrač

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 dec 2015, 18:39

sloboda72 je napisao/la:SVIM SLOBODAŠIMA KOJI SLAVE,NEKA JE ČESTIT BLAGDAN !
+1
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.