FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 24 dec 2015, 20:01

Možda je samo počasni gost :mrgreen:
slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 dec 2015, 20:02

Gorki je napisao/la:Čisto da se zna :bih:
Jarane Alcatraz Grobari su izgubili trans u nasem gradu..bio je to njihov najstari transparent ..dovoljno ti je to spomenut I da znas kako je bili doci u Tuzlu...moj stari je za Zvezdu navijao svugdje ih je gledao gdjr god igrali I naravno postovao I volio svoj gradski klub...kaze sve je obisao Delije su kavile transove , ali u Tuzli nikad ..kakvi kaze verni tuzlaci pizde materine odmah bi ti kaze citav mosnik I to vrijeme sishao :-)

Rahmetli Muha je sjekirom.Grobare ganjao na voznoj stanici :-)..mozda je Muha yaj sto je Macetom ganjao Raguza :-)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 dec 2015, 20:06

SaltCityAttack je napisao/la:kakvi kaze verni tuzlaci pizde materine odmah bi ti kaze citav mosnik I to vrijeme sishao :-)

Verni tuzlaci su bili samo van Tuzle verni,ovde su bili manji od makovog zrna.Doduše ne znam šta je sad sa tih momaka,čuo sam da nisu u Tuzli. :bih:
Ili nisu više verni :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 24 dec 2015, 20:28

Brat Solinas sad na fb aktivan :D :D :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 dec 2015, 20:32

Sloboda1919 je napisao/la:Brat Solinas sad na fb aktivan :D :D :D
:urnebes:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 dec 2015, 20:39

Sloboda1919 je napisao/la:Brat Solinas sad na fb aktivan :D :D :D
Legenda....'nači plačem....sad yebe pvojekat.....to brate....ubij sve i vrati se sam. :tokralju: :urnebes:
🔴⚫️

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 dec 2015, 12:06

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sad vidjoh, da je 2004 generacija Slobode dobila Adidas dresove, sorceve i stucne( ne znam imal jos nesto), dok su treneri dobili trenerke i jakne Adidas. Zna li neko ko je ovo dao?

Mozda se sprema i prvom timu nesto ovakvo... :mrgreen:
Možda hoćete da se odvojite.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 25 dec 2015, 12:18

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sad vidjoh, da je 2004 generacija Slobode dobila Adidas dresove, sorceve i stucne( ne znam imal jos nesto), dok su treneri dobili trenerke i jakne Adidas. Zna li neko ko je ovo dao?

Zasluga Kuduza...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 dec 2015, 12:30

SVIM SLOBODAŠIMA KOJI SLAVE,NEKA JE ČESTIT BLAGDAN !
Ja volim FK Tuzla City

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 25 dec 2015, 12:47

Sta mislite o Benjaminu Colicu iz Celika na desnom beku? Do povrede u Zelji je bio medju najboljima, sjecam i za mladu repku da je bio solidan. U Celiku se bas vratio ovu polusezonu, sa beka tri gola i cetiri asistencije. Prekino je ugovor s njima a mogo bi nam valjati.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 dec 2015, 12:48

Ja sam ovo vidio još od utakmice sa Zrinjskim (meni se čini). . . .

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 25 dec 2015, 13:00

defour je napisao/la:Sta mislite o Benjaminu Colicu iz Celika na desnom beku? Do povrede u Zelji je bio medju najboljima, sjecam i za mladu repku da je bio solidan. U Celiku se bas vratio ovu polusezonu, sa beka tri gola i cetiri asistencije. Prekino je ugovor s njima a mogo bi nam valjati.
Doći će bolji igrači od tog strumfa plavog!!Malo strpljenja još,samo malo! :opaopa: :opaopa:
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2015, 13:17

zeza je napisao/la:
defour je napisao/la:Sta mislite o Benjaminu Colicu iz Celika na desnom beku? Do povrede u Zelji je bio medju najboljima, sjecam i za mladu repku da je bio solidan. U Celiku se bas vratio ovu polusezonu, sa beka tri gola i cetiri asistencije. Prekino je ugovor s njima a mogo bi nam valjati.
Doći će bolji igrači od tog strumfa plavog!!Malo strpljenja još,samo malo! :opaopa: :opaopa:
Daj molim te ne seri,previse smo se digli..nece gospoda Djelmica,Karica,Haurdica,Colica..porasli apetiti,sta ce nam oni,daj sta bolje..kad vidim kako su se mnogi digli,place mi se od tuge..da nismo u ovoj situaciji,tog istog Colica bi docekali kao Ivanovica ...

Jos ovaj pise doci ce bolji od tog strumfa plavog..nigdje veze pisanje,daj nam onda boljeg od Zebe,jer je i on plav ili Musemica jer je bordo.. :facepalm: :facepalm:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 25 dec 2015, 13:24

Daj molim te ne seri,previse smo se digli..nece gospoda Djelmica,Karica,Haurdica,Colica..porasli apetiti,sta ce nam oni,daj sta bolje..kad vidim kako su se mnogi digli,place mi se od tuge..da nismo u ovoj situaciji,tog istog Colica bi docekali kao Ivanovica ...

Niko se nije digao već jednostavno Haurdić i Čolić nisu pojačanja nego prinove.Ako ti misliš drugačije ok al ne SERI drugima.OK?Niko se nije digao al kako odbraniti trenutno prvo mjesto sa ova 2 igrača kao pojačanjima kad svi znamo da tek sada počinje prava kuhinja saveza,sudija,dušmana??Moramo biti duplo bolji od svih a sa ova 2 igrača ništa posebno ne dobijama onako realno! :tralala:
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 dec 2015, 13:40

Čuj mi se digli a 100 godina čekamo titulu... ahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2015, 13:50

Ako Haurdic i Colic ne zadovoljavaju tvoje kriterijume,molim te da mi napises imena i prezimena igraca koja bi zadovoljila tebe kao navijaca..koliko mogu pratit ni konkurenti nisu doveli "jaka imena",ali mi moramo..

Nisi mi odgovorio posto bi ti smetao plavi strumf Colic,da li ti smeta plavi Zeba i bordo Musemic?

staragarda je napisao/la:Čuj mi se digli a 100 godina čekamo titulu... ahahaha
A sada nam ne trebaju navedeni,eh da je ona Sloboda od prije ove bi docekali rasirenih ruku,al sad su oni za nas k.arine..

Treba malo spustit kriterijume,mozr nam se opet nesto poremetit kao prije mjesec kada je Azmir najavio odlazak,pa se svi us.rali i zacas smo dotakli dno..izgleda da iz tog dogadjaja nismo nista naucili..

Sta je sa reprogramom?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 dec 2015, 13:58

Ko je rekao da će doć' pojačanja. Ko može garantovati da bi jedan (lupam) Ibričić ili Husejnović bio pojačanje. Šef je bio jasan, pojačanja nema, postoje samo prinove koje će dobiti ugovor na 6 mjeseci i priliku da se pokažu kao pojačanja (što je po meni ispravan način rada). Sve ostalo je fikcija. Malo previše očekujemo, ne valjaju Đelmić i Čolić jer su igrali za male plave, Haurdić pitar itd. Ja sad' Efendića ne bih dirao, momak je korektno odradio polusezonu, vidi se određen napredak. Očekujemo neke igrače sa pet zvjezdica za našu ligu, lagano narode. Nismo j**eni Arsenal, ne može sve preko noći. :kafa:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2015, 14:05

Prvo ja nigdje nisam napisao da je Haurdic pojacanje,vec prinova koja ce pojacat konkurenciju u timu..isto tako stojim iza Colica,cije bi nam iskustvo dosta pomoglo..a da ne spominjem Stanica i Tomica..ali problem je sto sada pojedinci ocekuje kojekakve senzacije od transfera i zvucna imena..

Sta se desi sa Sarajevom,nagomilali igrace,sve pojacanje,kad gotov svima noga iz ekipe,Zeljo je osvojio titulu sa dobro ekipom za ovu ligu..potrebno je samo da imas harmoniju u ekipi i cvrstu saku trenera,to je ono sto mi imamo ,a neki bi sad nagomilali igraca samo da se vidi da mi "imamo" !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 dec 2015, 14:27

Nista ako vam Djelmic ne valja poslati cemo Realu ponudu za Balea.. :facepalm: Koja smo mi mraka
Ne znam sto prizeljkujete neka strasna pojacanja uopste, prvi smo na tabeli uz izuzetno tezak raspored, igramo najljepsi fudbal, imamo najmanje kartona, u igri smo u kupu, nismo u nekim utakmicama imali srece, sudije nas nisu gotivile i opet smo prvi.
Imamo 101 problem pored igrackog kadra, daleko smo od ozbiljnog kluba ali smo na dobrom putu da to postanemo tako da kad tek sve ostale stvari pored igrackog kadra rjesimo mozemo ocekivati i nadati se nekim zvucnim imenima (iako su Zeba i Ahmetovic itekako zvucna imena).
Uopste nisu potrebna zvucna pojacanja, nego prinove koje i dovodimo da pojacamo konkurenciju :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 25 dec 2015, 15:17

NYKnicks Fan je napisao/la:
SamoTZ je napisao/la:Nisam od februara pisao na forumu. Koji napredak za manje od godinu dana. Hvala Azmiru, Husrefu i igračima na svemu. :clap:

Nego, može jedna molba za @NKMramor ili nekog drugog ko se razumije. Vidim po svim stranicama da slika našeg novog grba ne liči ni na šta. Recimo slika grba sa Wikipedije. Uvećajte malo sliku i sve će vam biti jasno.
slika
Imam grb u vektorskom formatu pa sam ga exportovao u PNG fajl i to izgleda mnogo bolje nego prethodni koji se provlači po svim stranicama.
slika
Ako nije problem nekome ko ima vremena da zamijeni grb na Wikipediji ovim koji sam postavio kao i na ostalim stranicama na kojim je to moguće (FB i slično). Čak je i na zvaničnoj stranici ova loša verzija grba.
slika
Ako neko želi grb u vektorskom formatu ili vrlo visokoj rezoluciji, neka slobodno napiše. :wave:
Pošalji meni u najvećoj mogućoj rezoluciji za FB stranice. :thumbup:
Rezolucija 4944x5000. Reci ako treba veća. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.