sajo10 je napisao/la:Bravo.jovanmaksimovic je napisao/la:mi se vracamo igracima koji su dobili otkaz? svasta...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sajo10 je napisao/la:Bravo.jovanmaksimovic je napisao/la:mi se vracamo igracima koji su dobili otkaz? svasta...
Ma kakav crni Benjo, doduse bolji je od Livaje i Enisa, sto jest jestHadzijalagic je napisao/la:Delinjo se vraća.. Čak se i Benjo pokušava predstaviti kao neka igračina što je daleko od istine.. Igrač koji zakasni na prijateljsku utakmicu je, malo je reći, neozbiljan..
Ode i Ronaldo iz Manchestera pa ga oni zele nazad jer je dobar igrac,a oba kluba puna para.Ima puno razloga zasto igrac napusti klub,i svi nabrojani bivsi igraci sigurno imaju kvalitet cim smo ih dovodili.Samo je forma upitna sto se treniranjem i igranjem moze popraviti.Ja bi vise voli da se vrate Stanic,Bekric,Tomic npr.nego neku ‘zvijezdu‘ koja bi kod nas samo podizala formu i paznjom unosila nemir i nezadovoljstvo u svlacionicujovanmaksimovic je napisao/la:mi se vracamo igracima koji su dobili otkaz? svasta...
Da mi nije mrsko vratiti se unazad na forumu dok je benjo colic bio clan Zelje kako se lijepo pisalo o njemu i njegovim fudbalskom umijecu. Uglavnom da nije za Zelje, a sad druga prica sad je konstantan u celiku, zna poslati dobru loptu , zna prebaciti zivi zid i slicne gluposti. Sad odjednom naucio igrati zanimljivojovanmaksimovic je napisao/la:mi se vracamo igracima koji su dobili otkaz? svasta...
Upravo tako.exbabilon je napisao/la:Nije sve crno i bijelo, malo gledajte stvari kroz kontekst u kojem se desavaju. Niti je vracanje starih igraca nuzno lose, niti je forsiranje nase djece nuzno dobro, niti je dovodjenje igraca iz slabijih klubova nase lige nuzno lose, niti iz inostranstva nuzno dobro, itd.
Ako umjesto Mladenovica vratimo Kvesica, to je dobar potez. Ako umjesto Joce vratimo Lazara, to nije. Ako smo umjesto Benje doveli Livaju, zajebali smo se. Ali ako umjesto Livaje ne mozes naci boljeg od Benje, nije problem da se vrati. Ako od Djelmica ne mozes naci boljeg, pa potrudi se da on ostane, itd. Tomic? Ako se drzimo cisto fudbalskih kvaliteta, on bi nam vrhunski legao da sa Amirom i Blagojevicem drzi sredinu, jos ako vratis i Bekrica imas i konkurenciju na sredini, mozes nekog odmoriti i tako... Zeljkovic? Sjecam ga se kao jako pouzdanog igraca na svim pozicijama u odbrani, da li su igraci koji su ga zamijenili bolji? Nisu.
Usput, kad vrijednujete kvalitete nasih bivsih igraca budite objektivni, to sto su bivsi ne znaci da su losiji od sadasnjih.
sta ti mene spominjes ne razumijem ??? Benjo je za pola nase ekipe Dani Alves,ali sta cu ja sa tobom pricati kojem je Nedo Turkovic i Sadikovici igraci,ustalom i Colic i ovi tvoju u zelji kojeg mi prizeljkujemo ne bi imao mjesta,ali haj vratit ce ti se miljenik Turkovic na teren uskoroHadzijalagic je napisao/la:Delinjo se vraća.. Čak se i Benjo pokušava predstaviti kao neka igračina što je daleko od istine.. Igrač koji zakasni na prijateljsku utakmicu je, malo je reći, neozbiljan..
upravo toexbabilon je napisao/la:Nije sve crno i bijelo, malo gledajte stvari kroz kontekst u kojem se desavaju. Niti je vracanje starih igraca nuzno lose, niti je forsiranje nase djece nuzno dobro, niti je dovodjenje igraca iz slabijih klubova nase lige nuzno lose, niti iz inostranstva nuzno dobro, itd.
Ako umjesto Mladenovica vratimo Kvesica, to je dobar potez. Ako umjesto Joce vratimo Lazara, to nije. Ako smo umjesto Benje doveli Livaju, zajebali smo se. Ali ako umjesto Livaje ne mozes naci boljeg od Benje, nije problem da se vrati. Ako od Djelmica ne mozes naci boljeg, pa potrudi se da on ostane, itd. Tomic? Ako se drzimo cisto fudbalskih kvaliteta, on bi nam vrhunski legao da sa Amirom i Blagojevicem drzi sredinu, jos ako vratis i Bekrica imas i konkurenciju na sredini, mozes nekog odmoriti i tako... Zeljkovic? Sjecam ga se kao jako pouzdanog igraca na svim pozicijama u odbrani, da li su igraci koji su ga zamijenili bolji? Nisu.
Usput, kad vrijednujete kvalitete nasih bivsih igraca budite objektivni, to sto su bivsi ne znaci da su losiji od sadasnjih.
Čolić je desni bek. Od koga je to bolji ?delinjo je napisao/la:sta ti mene spominjes ne razumijem ??? Benjo je za pola nase ekipe Dani Alves,ali sta cu ja sa tobom pricati kojem je Nedo Turkovic i Sadikovici igraci,ustalom i Colic i ovi tvoju u zelji kojeg mi prizeljkujemo ne bi imao mjesta,ali haj vratit ce ti se miljenik Turkovic na teren uskoroHadzijalagic je napisao/la:Delinjo se vraća.. Čak se i Benjo pokušava predstaviti kao neka igračina što je daleko od istine.. Igrač koji zakasni na prijateljsku utakmicu je, malo je reći, neozbiljan..
od Livaje sa jednom nogom,a bolji je i od Memije ,pricam o poziciji desnog beka a ne o kvalitetama koje fudbaler posjeduje,Memija je bolji na krilu nego na beku,ali da me ne shvatis pogresno ne prizeljkujem ja Colica,samo sam konstatovao,kao sto gore napisa momak izmadju Livaje i igraca tipa Livaje i Benje radije bi birao ovog drugog..to je sveGator je napisao/la:Čolić je desni bek. Od koga je to bolji ?delinjo je napisao/la:sta ti mene spominjes ne razumijem ??? Benjo je za pola nase ekipe Dani Alves,ali sta cu ja sa tobom pricati kojem je Nedo Turkovic i Sadikovici igraci,ustalom i Colic i ovi tvoju u zelji kojeg mi prizeljkujemo ne bi imao mjesta,ali haj vratit ce ti se miljenik Turkovic na teren uskoroHadzijalagic je napisao/la:Delinjo se vraća.. Čak se i Benjo pokušava predstaviti kao neka igračina što je daleko od istine.. Igrač koji zakasni na prijateljsku utakmicu je, malo je reći, neozbiljan..
Livaja nije u klubu. Napisao si da je bolji od pola nase ekipe. Nije ni od jednog igraca. Cak ni od djece koja tek dobija minutazu. Od Memije nije bolji niti će ikada biti.delinjo je napisao/la:od Livaje sa jednom nogom,a bolji je i od Memije ,pricam o poziciji desnog beka a ne o kvalitetama koje fudbaler posjeduje,Memija je bolji na krilu nego na beku,ali da me ne shvatis pogresno ne prizeljkujem ja Colica,samo sam konstatovao,kao sto gore napisa momak izmadju Livaje i igraca tipa Livaje i Benje radije bi birao ovog drugog..to je sveGator je napisao/la:Čolić je desni bek. Od koga je to bolji ?Hadzijalagic je napisao/la:Delinjo se vraća.. Čak se i Benjo pokušava predstaviti kao neka igračina što je daleko od istine.. Igrač koji zakasni na prijateljsku utakmicu je, malo je reći, neozbiljan..
sta ti mene spominjes ne razumijem ??? Benjo je za pola nase ekipe Dani Alves,ali sta cu ja sa tobom pricati kojem je Nedo Turkovic i Sadikovici igraci,ustalom i Colic i ovi tvoju u zelji kojeg mi prizeljkujemo ne bi imao mjesta,ali haj vratit ce ti se miljenik Turkovic na teren uskoro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.