Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
ne vrijedi €35 mln, €20 mln je realno, možda zamjena Candreva-Zaza, njih dvojica vrijede isto
previše je dati €35 mln za Candrevu, realno je €10 mln + Ranocchia
JuventinoVero je napisao/la:Chini pojedi snickers, you act like a diva..

Zaza vrijed €20 mln, a Pogba €100 mln, ako ne i više, to su naravno realne cijene, kako se u Laziju usuđuju da za svog igrača traže €35 mln, kad ne vrijedi toliko .. samo ucjenjivat' Lazio, €20 mln i prodat' će ga, moraju, zašto, ne bih znao
ako niste shvatili, diskusija je o tome da Candreva ne vrijedi €35 mln, €20 mln mjera
ako opet niste shvatili, evo malo većim slovima i to u crvenoj boji, pišem ovo u nadi da ćete shvatiti da Candreva ne vrijedi €35 mln i da je realna cijena €20 mln, sve preko toga je previše
ako opet niste shvatili, evo malo većim slovima i to u crvenoj boji, pišem ovo u nadi da ćete shvatiti da Candreva ne vrijedi €35 mln i da je realna cijena €20 mln, sve preko toga je previše
Gluho i coravo bilo, ovaj je gori pacijent nego sto sam mislio, valjda se neko smijule pa pobrise ove nepotrebne postove. 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Znam ja šta je, Lazio konačno ima nekog kvalitetnog za prodati, znači ne one season hero kao Anderson ili Morata nego igrač koji već par sezona igra na velikom nivou.
Pa čovjeku krivo što omalovažavamo jedinog igrača za kojeg bi Lazio mogao uzeti ozbiljnu lovu u zadnjih par godina.
Pa čovjeku krivo što omalovažavamo jedinog igrača za kojeg bi Lazio mogao uzeti ozbiljnu lovu u zadnjih par godina.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
konačno neko pametan ovdjeDenno je napisao/la:Felipe Anderson 50mil €!
Romagnoli13 je napisao/la:Pa San Siro ce sasvim sigurno u skorije vrijeme dozivjeti promjenu po pitanju kapaciteta.O tome se vec govorilo,eh sad da li ce to biti odmah nakon finala LP-a,ostaje da vidimo.
Mislim da niti jedan klub u Serie A nema potrebe da ima stadion ciji kapacitet prelazi 50k.
Glupost.
U svakoj od liga petice ima barem 3-5 klubova koji imaju potrebu za stadionom od 50k+.
Dok 1 Athletic Bilbao ima stadion od 50k+, a Atletico Madrid i Valencia grade stadione od cca 70k, nema opravdanja da Juventus ili Milan (koji dolaze iz milionskih gradova) imaju stadiončiće kapaciteta od 41k do 48k ljudi.
Svi idu napred, samo Italija bije bitke protiv modernizacije.

Stadioni se grade na osnovu ekonomske opravdanosti i procjena a ne na osnovu takmicenja cija je chuna veca.
Rim je milionski grad i ima stadioncinu pa ne mogu ga ni nazor napunit.
Rim je milionski grad i ima stadioncinu pa ne mogu ga ni nazor napunit.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Chinaglia je napisao/la:konačno neko pametan ovdjeDenno je napisao/la:Felipe Anderson 50mil €!

@Sissoko
Olimpico je donedavno imao i više nego pristojnu posjetu, ove sezone ograda smeta

al inače treba vidjeti i koliko prosječan Talijan zarađuje i cijenu ulaznica, tako da džaba juventusu 11 + mil fanova/navijača u Italiji kad je kriza ybg. Vole oni ipak više jesti, ludi jesu, al ne koliko i Argentinci.
embrace the chaos
Zato ti i govorim o ekonomskoj opravdanosti. Citavi ekonomski modeli postoje za takve stvari, ne isplati se pravit stadione kao Romin ako ces ga napunit dva tri puta tokom sezone plus tu moras vodit racuna i o cijeni ulaznica i njihovom uticaju na potraznju za istim.
Italijanski fudbal se mogao rasipat kad drzava gradi megalomanske stadione poput onog u Napulju i Bariu pa i Delle Alpi, al kad sva kratkorocna korist od njih prodje takvi stadioni pocnu da prave gubitak i budu breme gradu a i klubu koji bi bolje prinose imao da ima svoj al manji stadion u skladu sa procjenom vezano za prosjek broja navijaca koji ce doci...mislim mnogo strucniji ljudi se bave time umjesto kurcenja sa Atletic Bilbaom i slicno, oni imaju svoje procjene i racunicu itd itd.
Italijanski fudbal se mogao rasipat kad drzava gradi megalomanske stadione poput onog u Napulju i Bariu pa i Delle Alpi, al kad sva kratkorocna korist od njih prodje takvi stadioni pocnu da prave gubitak i budu breme gradu a i klubu koji bi bolje prinose imao da ima svoj al manji stadion u skladu sa procjenom vezano za prosjek broja navijaca koji ce doci...mislim mnogo strucniji ljudi se bave time umjesto kurcenja sa Atletic Bilbaom i slicno, oni imaju svoje procjene i racunicu itd itd.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Chini nije poenta da li Candreva vrijedi 35 mil jer je vrijednost svakog igraca u danasljem vaktu upitna. Radi se o tome da Lotito nema pojma o prodaji igraca i da ce kao i do sada izgubiti veliku lovu. Mogao bi malo na časove kod Zamparinija. Za Hernanesa je trazio 30 pa ga na kraju dao za 15 mil. Ljetos je pričao kako Anderson ne ide nigdje ispod 50 mil a sad bi ga dao i za 20. Mislim da bi napravio grešku ako odbije ponudu od 20 mil za Candrevu, pod uslovom da neko ponudi toliko. Ziv ti meni bio 

Il Club più titolato al mondo!
živ i ti meni bio, pišeš gluposti
eto neka proda Felipe Andersona za €20 mln, ili možda nema te ponude od €20 mln
eto neka proda Felipe Andersona za €20 mln, ili možda nema te ponude od €20 mln
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.