FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ev blizu dogovor sa Ibricicem, Bekric se jos ceka, ovaj bek dogovoren, DJermanovic blizu dogovora, a onaj Matic nece doci
-
- Kontakt:
uzelac u vojvodini
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Cinilo mi se da je igrao u vezi. Jos bolje, umjesto Djelmica. On se definitivno ne treba ignorisati. Vec imamo preslika sliku sa pocetka sezone, rijesili se par igraca, a doveli jednog hajmo reci provjerenog, a drugi treba da se dokaze.pile87 je napisao/la:Neces biti dosadan forum je i normalno diskutujemo pa taman nekad i nemamo isto misljenje to sasvim OK. I po meni bi Galesic bio dobar ali on je vise krilo nije da nam ne treba svaki kvalitetan igrac plus ovaj ima i nase drzavljastvo sto nama sada mnogo znaci. Samo ne znam koliko je uopste u kombinacijama. Uglavnom neka rade spremali su se za ovaj prelazni imaju sansu da pokazu sta mogu i koliko a konacni sud cemo dati nakon par utakmica.Gator je napisao/la:Bit ću dosadan, ali recimo meni je Galesic bolje rješenje od Tomica. A njega niko ne spominje samo zato što je igrao u nekom Koperu. A koper i u fazi raspada jači od nas.
@Velahavle Galesic je tip igraca kakav nam treba. Nema skrivanja, uzme loptu i okrene se prema protivnickom golu.
sjecam se kada je igrao za mladu reprezentaciju polomi jedno 6 igraca u slalomu valjao bi samo tako ....
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u 24 dec 2015, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ako dodju ovi sto se najavljuju bice to fina ekipa.
-
- Kontakt:
na kraju ce doci neil wood i rasid avdicfanaticZeljin je napisao/la:Ako dodju ovi sto se najavljuju bice to fina ekipa.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
- Kontakt:
Ovaj iz Pazara kako sam ja dobio informacije bio je pravo dobar igrac u Pazaru. U Partizanu je igrao jednu sezonu dok je mlad bio i bio je sasvim dobar, al u to vrijeme su se gurali neki drugi igraci i onda je stalno isao na posudbe. Nadam se da ce biti dobro pojacanje ako vec dodje.fanaticZeljin je napisao/la:Ev blizu dogovor sa Ibricicem, Bekric se jos ceka, ovaj bek dogovoren, DJermanovic blizu dogovora, a onaj Matic nece doci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Europa se mora izboriti, nas bi ne izlazak u europu uznaadio podobro.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sve je vise aldina na ovom dijelu foruma super,svaaka zaje...... ima granice i svaka otkrije padobrance izmedju nas MANIJAKAfedeltafrotta je napisao/la:na kraju ce doci neil wood i rasid avdicfanaticZeljin je napisao/la:Ako dodju ovi sto se najavljuju bice to fina ekipa.
51%--------49%
- Jaozinho22
- Kontakt:

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Jaozinho22 je napisao/la:![]()

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Evo Čola se zali u Celiku,treba i njega vratiti,da ima ko makar slobodne izvoditi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
kako nema zebe i njega ,majke mi niko ne zna zivi zid prebacitiOkolele je napisao/la:Evo Čola se zali u Celiku,treba i njega vratiti,da ima ko makar slobodne izvoditi..

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma tačno ko da su svi u inat proigrali kako su od nas otišli, i Zeba i Čola 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Benja ako je posložio sve u svojoj glavi ja bih ga odmah vratio, ipak je tamo bio konstantan a povratak bi mu bio imperativ....nadam se
Zadnja izmjena: Dolina, dana/u 24 dec 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
jedini igrac ove lige koji zna dati preciznu dijagonalu iz jednog coska u drugi da loptane ode 10 metara van terenaDolina je napisao/la:Benja ako je posložio sve u svojoj glavi ja bih ga odmah vratio, ipak je tako bio konstantan a povratak bi mu bio imperativ....nadam se

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To već nije dijagonala već karamboldelinjo je napisao/la:jedini igrac ove lige koji zna dati preciznu dijagonalu iz jednog coska u drugi da loptane ode 10 metara van terenaDolina je napisao/la:Benja ako je posložio sve u svojoj glavi ja bih ga odmah vratio, ipak je tako bio konstantan a povratak bi mu bio imperativ....nadam se

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
haha i pogodi igraca sto je najvaznije ,to nisam vidio da neko moze sto se tice ove lige jos...samo et da nije malo bolestan u glavu imao bi bolju karijeru,jbgDolina je napisao/la:To već nije dijagonala već karamboldelinjo je napisao/la:jedini igrac ove lige koji zna dati preciznu dijagonalu iz jednog coska u drugi da loptane ode 10 metara van terenaDolina je napisao/la:Benja ako je posložio sve u svojoj glavi ja bih ga odmah vratio, ipak je tako bio konstantan a povratak bi mu bio imperativ....nadam se
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mi se vracamo igracima koji su dobili otkaz? svasta...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Bravo.jovanmaksimovic je napisao/la:mi se vracamo igracima koji su dobili otkaz? svasta...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.