tvoj dan ima smisla, uzivajPantelija je napisao/la:Ponedjeljak, hladan i siv
....
Insajder dobro promaši

tvoj dan ima smisla, uzivajPantelija je napisao/la:Ponedjeljak, hladan i siv
....
Insajder dobro promaši
Nisam ja njega nista uvrijedio. Ti da nisi padobranac i da si pogledao par postova iznad vidio bi da je rule "prva dumina" foruma sam za sebe rekao da se osjeca glup, a ti sa svojim upadima se ne osjecas nego ispadas to isto kao i on. Tako da je do vas a ne do meneZip je napisao/la:@bagrcavi vrijedja li vrijedja, jos zove admina u pomocbagrcavi je napisao/la:Moj Rule nije tebi lahko tako bolesnom, em sto se glupo osjecas, vjerovatno tako i izgledas pa te molim da nastavis pisati na temi gdje su tebi slicni mentalni sklopovi, a ovo nije ta tema. Uglavnom mozes lagati nekoj djeci ili nekome ko ne zna nista, ovdje sa tim neces proci![]()
Nadjite covjeku ko mu je ukro nick, admine reaguj!![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Nista drugo i ne znate da radite kad su u pitanju ozbiljne teme i razgovori o vasem klubu. Niko te ne tjera da odgovaras na nesta sto ne znas. To sto nemas pojma nije sramota, sramota je sto vrijedjanjem pokusavas da zataskas svoje neznanje.
Nemoj tako, ovo je najkraci dan u godini...Pantelija je napisao/la:Ponedjeljak, hladan i siv
....
Insajder dobro promaši
Kakav si ti laf i pametnica, to nije normalno. O ti pametbi prosvjetitelju. Prosvijetli i nas, mi takodje zelimo imati tvoj nacin razmisljanja i tvoju pamet. (Sacuvaj me Boze)bagrcavi je napisao/la:Nisam ja njega nista uvrijedio. Ti da nisi padobranac i da si pogledao par postova iznad vidio bi da je rule "prva dumina" foruma sam za sebe rekao da se osjeca glup, a ti sa svojim upadima se ne osjecas nego ispadas to isto kao i on. Tako da je do vas a ne do meneZip je napisao/la:@bagrcavi vrijedja li vrijedja, jos zove admina u pomocbagrcavi je napisao/la:Moj Rule nije tebi lahko tako bolesnom, em sto se glupo osjecas, vjerovatno tako i izgledas pa te molim da nastavis pisati na temi gdje su tebi slicni mentalni sklopovi, a ovo nije ta tema. Uglavnom mozes lagati nekoj djeci ili nekome ko ne zna nista, ovdje sa tim neces proci![]()
Nadjite covjeku ko mu je ukro nick, admine reaguj!![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Nista drugo i ne znate da radite kad su u pitanju ozbiljne teme i razgovori o vasem klubu. Niko te ne tjera da odgovaras na nesta sto ne znas. To sto nemas pojma nije sramota, sramota je sto vrijedjanjem pokusavas da zataskas svoje neznanje.
A ovo oko razgovora na temu Zelje mi je totalno neshvatljivo. Sa svakim dobronamjernim smo
uvijek za pricu i zdravu diskusiju, ali taj isti rule "ko mi je ukro nick" je uhvacen deset puta minimalno kako laze i izmislja. I na takve likove ne treba trositi vrijeme uopste.
Nervozan si nesto u zadnje vrijeme, vidi malo sa se negdje istreses.bagrcavi je napisao/la:A nemam vremena jarane, kod tebe su popustili roditelji i obrazovni sistem jer te nisu naucili da nije lijepo lagati. Sve je sad na tebi, nece ti biti lahko, ali uz trud prestaces lagati.
Pa sta nas pitaš. Pitaj njega. Radovi jesu na Stupu, BP, Dobrinjastaragarda je napisao/la:kolko treba tom Ibricicu da se spusti iz Sanskog Mosta do sehera,jbt...a zna grbavicu onako po koju rijec kroz zube procijedit..ccc![]()
...da nisu neki radovi na putu
bit ce da su radovi plus ovaj smog i magla...nema bit sta drugoGator je napisao/la:Pa sta nas pitaš. Pitaj njega. Radovi jesu na Stupu, BP, Dobrinjastaragarda je napisao/la:kolko treba tom Ibricicu da se spusti iz Sanskog Mosta do sehera,jbt...a zna grbavicu onako po koju rijec kroz zube procijedit..ccc![]()
...da nisu neki radovi na putu
I Bajramovića donedavnoJaozinho22 je napisao/la:Kakav ba Muslimovic,uozbiljite se nije menadzer pa da u prvoj godini uzimaš Muslimovića i Nadarevića iz Jedinstva.
E vjeruj da ne znam,igram od 15. Nadarevica uzmeš za 30k dobar dvije sezoneBitiSrcemVezan je napisao/la:I Bajramovića donedavnoJaozinho22 je napisao/la:Kakav ba Muslimovic,uozbiljite se nije menadzer pa da u prvoj godini uzimaš Muslimovića i Nadarevića iz Jedinstva.
Ko vam je kriv sto nas klub vise postuje Haseta nego njegov vlastiti..belosevic28 je napisao/la:Kolektivno svrsavanje na pobjedu nad osnovcima...
belosevic28 je napisao/la:Kolektivno svrsavanje na pobjedu nad osnovcima...
Naravno, sve ekipe su poslale koliko toliko respektabilne igrace kako bi ispostovali legendu i turnir u njegovu cast, samo domacin doveo kadete/juniore, pored toga popljuju hladno i himnu, i gadjaju na memorijalnom turniru protivnicku ekipu bakljama i petardamabelosevic28 je napisao/la:Postovanje se ogleda u tome kakav tim posaljes na turnir?
To piletinoo insajderu
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MikiPirs, napapijri1987, Orvel, Pasharoni, riki46, spolacentra i 56 gostiju.