Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Krucijalne prednosti Chelsea, Manchestera i Vrtića su treneri, Ferguson, Ancelotti i Wenger su sami svjetski vrh i glavna prevaga.[/quote]
Po kojim kriterijima su to Ancelotti i Wenger sami svjetski vrh[/quote]Zbog ovakvih amatera treba da pri registraciji na forum uvede neki upitnik fudbalskog znanja, nas Vodja Wenger je vrh vrhova![/quote]
Nista nije bolji od beniteza
Po kojim kriterijima su to Ancelotti i Wenger sami svjetski vrh[/quote]Zbog ovakvih amatera treba da pri registraciji na forum uvede neki upitnik fudbalskog znanja, nas Vodja Wenger je vrh vrhova![/quote]
Nista nije bolji od beniteza
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
Fabio Aurelio vas napusta nakon sto mu je istekao ugovor a ne zeli da ga produzi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Po kojim kriterijima su to Ancelotti i Wenger sami svjetski vrh[/quote]Zbog ovakvih amatera treba da pri registraciji na forum uvede neki upitnik fudbalskog znanja, nas Vodja Wenger je vrh vrhova![/quote]kurdt je napisao/la:Krucijalne prednosti Chelsea, Manchestera i Vrtića su treneri, Ferguson, Ancelotti i Wenger su sami svjetski vrh i glavna prevaga.
Nista nije bolji od beniteza[/quote]
ma ja nista.. covjek je samo za manje para postigao vise ali izgleda to se ne racuna .. haj dobro da su svi strucni na ovom forumu sve puca od strucnosti..
hoce li biti kakavih konkretnih imena??? sta je sa onim srbinom hoce doci????
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- alan_kardec
- Kontakt:
Kojim Srbinom? Ako misliš na Jovanovića, on je potpisao za Liverpool davnih dana.sin3x je napisao/la: hoce li biti kakavih konkretnih imena??? sta je sa onim srbinom hoce doci????
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Novih imena će biti ako se ukaže prilika za kakvim slobodnim igračem, mi para nemamo za neke provjerene. Ako prodamo i kupićemo.

ma ja .. pa kontam evo chamakh dosao isto tako djabe a ovaj jos nije .. to mi nije bilo jasno (doduse valjda je sa repkom srbije)alan_kardec je napisao/la:Kojim Srbinom? Ako misliš na Jovanovića, on je potpisao za Liverpool davnih dana.sin3x je napisao/la: hoce li biti kakavih konkretnih imena??? sta je sa onim srbinom hoce doci????
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Što se mene tiče ne mora ni dolaziti !sin3x je napisao/la:ma ja .. pa kontam evo chamakh dosao isto tako djabe a ovaj jos nije .. to mi nije bilo jasno (doduse valjda je sa repkom srbije)

Šalim se,naravno svaki igrač kojeg dovedemo džaba dobro je došao.
FK Pjetlovi
opet mali plavi kvari ovu temu, pa dokle vise

to se znalo i prije nekoliko mjeseci, kada je odbio potpisati ugovor prema kojem bi mu platila zavisila od broja nastupaDevil je napisao/la:Fabio Aurelio vas napusta nakon sto mu je istekao ugovor a ne zeli da ga produzi.
samo se ceka jos dozvola, a koliko znam oko toga ne bi trebalo biti problemaalan_kardec je napisao/la:Kojim Srbinom? Ako misliš na Jovanovića, on je potpisao za Liverpool davnih dana.sin3x je napisao/la: hoce li biti kakavih konkretnih imena??? sta je sa onim srbinom hoce doci????
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
[youtube][/youtube]
25.05.2005.
da se podsjetimo malo
25.05.2005.
da se podsjetimo malo

Sarajevo i Liverpool
Jedino nam je još ovo ostalo.YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
25.05.2005.
da se podsjetimo malo
FK Pjetlovi
cudno mi je gledati da se dva meni jako draga forumasa svađaju ali navikao sam na to
iskreno ne znam zasto se nervirate kad neko kaze istinu da smo postali smijesan klub. i da provociraju imaju pravo jer sada nije nase vrijeme i ko zna kada ce biti...
@filozof ja sam stariji od 20 godina i chelsea mi je normala klub nikad ih nisam mrzio osim u vrijeme su igrali protiv nas ali i to dok smo im bili dostojan protivnik... sta vise do dolaska abramovicha bili su mi jedan od drazih klubova u ligi za razliku od scuma koji sam oduvijek mrzio i arsenala koji mi je iz godine u godinu sve mrzi...

iskreno ne znam zasto se nervirate kad neko kaze istinu da smo postali smijesan klub. i da provociraju imaju pravo jer sada nije nase vrijeme i ko zna kada ce biti...
@filozof ja sam stariji od 20 godina i chelsea mi je normala klub nikad ih nisam mrzio osim u vrijeme su igrali protiv nas ali i to dok smo im bili dostojan protivnik... sta vise do dolaska abramovicha bili su mi jedan od drazih klubova u ligi za razliku od scuma koji sam oduvijek mrzio i arsenala koji mi je iz godine u godinu sve mrzi...
You are someone else I am still right here
- TheScouser
- Kontakt:
Cuo sam da je pravo dobro bilo, steta sto nisam imao s kime doci. Utjeha za ovu sezonu mi je Željina titula...Virtu4l je napisao/la:Sam smislio, u nedjelju navečer, pred vječnom vatrom dok sam slavio titulu. Inspiracija je čudo!

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Kao prvo, fizolof, ne filozof.fera je napisao/la:cudno mi je gledati da se dva meni jako draga forumasa svađaju ali navikao sam na to![]()
A kao drugo, i meni je Chelsea bio drag klub, isto kao i City, samo zato sto su jedni od najvecih rivala Man.Utd-u. Ali sam htio reci za samo navijanje. Kontam ja sve to, navijam za Inter, Roma mi je vise nego drag klub, ali zna se za koga se navija u medjusobnim duelima, ili utrkama za titulu. Jesam u pravu

Dosta ljudi koji poznaju Eng nogomet i Engleske navijace, ne mogu se sad sjetiti koji ljudi, ali znam da su govorili da Chelsea nema prave navijace vec da su to tzv. "novopeceni navijaci". O tome hocu da govorim, nikaga od klubova ne mrzim, ali mi je chelsea medju prva tri "najgluplja"
Pazza Inter amala!!
- mighty_reds
- Kontakt:
NIKOLA ŽIGIĆ PRELAZI U BIRMINGHAM
Utorak, 25.05.10. 19:19.
Engleski premijerligaš Birmingham City dogovorio je sa Valencijom cijenu u visini od šest miliona funti za napadača kluba sa Mestalle Nikolu Žigića.
Nakon što je završio posao oko dovođenja sad već bivšeg golmana Manchester Uniteda Bena Fostera, trener Birminghama Alex McLeish krenuo je po reprezentativca Srbije.
Osim Birminghama, za Žigića su zainteresovani i Stoke, Blackburn i Sunderland, ali se čini kako je McLeish bio najbrži i najkonkretniji, pa će Žigić, kako sada stoje stvari, karijeru nastaviti u Birminghamu.
joooj sto volim kad nas povezuju sa nekim igracem i on na kraju ode u (uvjetno u ovom momentu receno) slabiji klub od nas
Engleski premijerligaš Birmingham City dogovorio je sa Valencijom cijenu u visini od šest miliona funti za napadača kluba sa Mestalle Nikolu Žigića.
Nakon što je završio posao oko dovođenja sad već bivšeg golmana Manchester Uniteda Bena Fostera, trener Birminghama Alex McLeish krenuo je po reprezentativca Srbije.
Osim Birminghama, za Žigića su zainteresovani i Stoke, Blackburn i Sunderland, ali se čini kako je McLeish bio najbrži i najkonkretniji, pa će Žigić, kako sada stoje stvari, karijeru nastaviti u Birminghamu.
joooj sto volim kad nas povezuju sa nekim igracem i on na kraju ode u (uvjetno u ovom momentu receno) slabiji klub od nas

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Šta će ti Žigić.. I poslije kukate kakve igrače imamo
Ali ne krivim ovakve, jednostavno za nešto atraktivnije love nemamo.

ne jos dugomighty_reds je napisao/la:NIKOLA ŽIGIĆ PRELAZI U BIRMINGHAM
joooj sto volim kad nas povezuju sa nekim igracem i on na kraju ode u (uvjetno u ovom momentu receno ) slabiji klub od nas

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
evo prema lfc-news ocjene igraca od 1-10 za ovu sezonu,,samo cu za lucasa kopirat pa vi opet napadajte brazilsku senzaciju
Lucas Leiva
Unsung hero is the pairing of words i would choose to describe the young Brazilian. He never questions or moans about anything, even when he’s dropped after a superb performance, he just gets his head down and gets on with it. After he shook off his scapegoat name tag and fans began to realise his potential, this season helped gain him even more support as he passed his way through oppositions midfield and defences, assisted and scored his way through the campaign. The cool, calm, almost Torres like dink past the keeper and slot in against Benfica perhaps highlighted the Brazillian’s season. Very impressed… 9/10
http://www.lfc-news.co.uk/2010/05/25/marks-out-of-ten/
evo glenova golcina meksiku
[youtube][/youtube]
zagrizli smo za diega tardellia napadaca atletico mineira
LFC eye Brazilian forward Diego Tardelli
Liverpool are running the rule over highly-rated Brazilian forward Diego Tardelli.
Anfield scouts have watched the 25-year-old striker, who plays in his homeland league for Atletico Miniero and would be available for around £6m.
Tardelli played three times for Brazil in their World Cup qualifiers and was named in their preliminary 30-man squad for the forthcoming finals in South Africa, but failed to make coach Dunga’s final cut.
The striker was a product of Sao Paulo’s youth system and had spells on loan in Europe with Real Betis and PSV Eindhoven before spending a season at Flamengo.
Turkish side Fenerbahce and Saint-Etienne of France are among a clutch of clubs to have been linked in recent years for Tardelli.
West Ham United have also been tracking the forward, who has scored 42 goals in 58 games and was rated among Brazil’s brightest young talents when he burst on to the scene as a teenager.

Lucas Leiva
Unsung hero is the pairing of words i would choose to describe the young Brazilian. He never questions or moans about anything, even when he’s dropped after a superb performance, he just gets his head down and gets on with it. After he shook off his scapegoat name tag and fans began to realise his potential, this season helped gain him even more support as he passed his way through oppositions midfield and defences, assisted and scored his way through the campaign. The cool, calm, almost Torres like dink past the keeper and slot in against Benfica perhaps highlighted the Brazillian’s season. Very impressed… 9/10
http://www.lfc-news.co.uk/2010/05/25/marks-out-of-ten/
evo glenova golcina meksiku
[youtube][/youtube]
zagrizli smo za diega tardellia napadaca atletico mineira
LFC eye Brazilian forward Diego Tardelli
Liverpool are running the rule over highly-rated Brazilian forward Diego Tardelli.
Anfield scouts have watched the 25-year-old striker, who plays in his homeland league for Atletico Miniero and would be available for around £6m.
Tardelli played three times for Brazil in their World Cup qualifiers and was named in their preliminary 30-man squad for the forthcoming finals in South Africa, but failed to make coach Dunga’s final cut.
The striker was a product of Sao Paulo’s youth system and had spells on loan in Europe with Real Betis and PSV Eindhoven before spending a season at Flamengo.
Turkish side Fenerbahce and Saint-Etienne of France are among a clutch of clubs to have been linked in recent years for Tardelli.
West Ham United have also been tracking the forward, who has scored 42 goals in 58 games and was rated among Brazil’s brightest young talents when he burst on to the scene as a teenager.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ovaj glen johnson vise dao golova lijevom nogom nego desnom, svaki evro gol koji je postigao bila je u pitnanju ljevica.. Lucas Leiva is our heroo Naaa Naaa Naaaa Naaaaaa Naaaa Lucas is our heroooo! nije on toliko losh koliko ga raja blati cim malo lose odigra, a kad momacki odradi posao niko da ga pohvali xD
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Daj link !Phill Jackson je napisao/la:Lucas Leiva
FK Pjetlovi
- mighty_reds
- Kontakt:
dobar bi bio Tardelli cuo sam o njemu dosta dobrog al mislim da ne bi dobio radnu dozvolu 

Zadnja izmjena: mighty_reds, dana/u 26 maj 2010, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
- Bill Shankly
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.