Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Majku usta gsw i utah vam ****,zabiju 20pts za 3 mi i onda iduce 4 min nemg nista pogodit ,dbg igrali 3 produzetka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
**** ti Howarde majku u pichku
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hoce li sutra raditi web uplate za premier?
Znači premier sutra nece raditi ?
DAjgle ovog Ferida kljusine iz denvera, 7 šuteva ukupno uzeo yebo mu b0g mater retardirtanu. Yebeni foy 16 trica opali bog te yebo pa sta radis mutante jedan. Bog te yebo kad za koš otresem ovako ranio bi se najradđe. Feridu i Howardu yebem najmilije što imaju 

Zar vam nije bilo lakse da ta pitanja postavite na njihovu fb stranicu, bar bi prije odgovor dobili.
N kontam ove likove koji iz godinu u godinu postavljaju ista pitanja vezano za rad bilo koje kladionice. Pa kladionice rade 1-og januara od 09:00 h a da ne rade za:Bozic, Bajram....
Rade svaki dan u godini bez obzira na vremenska prilike i neprilike, dženaze, sahrane, atentate....

Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Kratko i jasnokrmpotich je napisao/la:N kontam ove likove koji iz godinu u godinu postavljaju ista pitanja vezano za rad bilo koje kladionice. Pa kladionice rade 1-og januara od 09:00 h a da ne rade za:Bozic, Bajram....Rade svaki dan u godini bez obzira na vremenska prilike i neprilike, dženaze, sahrane, atentate....

Jarane nije radio premier prosle godine za bozic,znam jer sam se kladio u sportplusu na nba prosle godine za bozic,pa kontam jel se sta promijenilo,ne bi dzaba pitao sigurno
Premier ako se ne varam nijedne godine u vrijeme Bozica nije radio.krmpotich je napisao/la:N kontam ove likove koji iz godinu u godinu postavljaju ista pitanja vezano za rad bilo koje kladionice. Pa kladionice rade 1-og januara od 09:00 h a da ne rade za:Bozic, Bajram....Rade svaki dan u godini bez obzira na vremenska prilike i neprilike, dženaze, sahrane, atentate....

Kod nas rade sve kladionice životom, hebe se njima za praznicima tad možda najbolje i prođu pogotovo za bajrame i božiće kad se raja docepa malo para

Danas nema nba, fala bogu malo psihicki odmorit.
Zato trpanje na overe za božić maksimalno 

Danas nema nba, fala bogu malo psihicki odmorit.

Sutra laganicaSPY je napisao/la:Kod nas rade sve kladionice životom, hebe se njima za praznicima tad možda najbolje i prođu pogotovo za bajrame i božiće kad se raja docepa malo para![]()
Danas nema nba, fala bogu malo psihicki odmorit.Zato trpanje na overe za božić maksimalno
Curry over
Thompson over
James over

Prosle godine je Curry raju maksimalno zavaljao sjecam se,svi isli u over Melo,Wall,James,Wade,Paul,Westbrook ....samo on nije
-
- Kontakt:
upravu si, mene je izvalio curry, ostao zadnji u 4 ujutro, i osta ispod futavac, oko 400 KM .Gabigol je napisao/la:Prosle godine je Curry raju maksimalno zavaljao sjecam se,svi isli u over Melo,Wall,James,Wade,Paul,Westbrook ....samo on nije
Ide Trabzon pješke..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
BravoOkolele je napisao/la:Ide Trabzon pješke..

- zlatniljiljan
- Kontakt:
hoce li wwin sutra raditi?
-
- Kontakt:
Zahvaljujem,ispratio sam 2 na 5 markicaOkolele je napisao/la:Ide Trabzon pješke..

Sad mi zao sto nisam podebljao uplatu jer sam vise uplatio ovamo na golove kaljari ali izgleda nista od toga

- QUARTERBACK
- Kontakt:
e jbg okolele nisam bio tu ispratio bih i ja trabzon jbg.. bravo
ona moja sinoc bolja od mene
aj malo joj je falilo

ona moja sinoc bolja od mene

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dva put zaredom je Sacramento u super ponudi i gledaj ti cuda, dobise Toronto i Indianu
Odsad samo kontru derat, mamu im stimatorsku..

Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.