Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Krajem sedmice će početi trenirati punom parom, full contact sto bi rekli. E sad nakon tog full contacta ne znam koliko generalno traje dok ne zaigra. Otprilike oko božića se očekuje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
HvalaTracy3McGrady je napisao/la:Krajem sedmice će početi trenirati punom parom, full contact sto bi rekli. E sad nakon tog full contacta ne znam koliko generalno traje dok ne zaigra. Otprilike oko božića se očekuje.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U cetvrtak ima pregled kod doktora i znat ce se kad se tacno vraca. Najdalje 2 sedmice, ali njvjerovatnije slijedece sedmice izlazi na teren.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jokic i Zo su dobro iskoristili odsustvo Juke pa me zanima kako ce trener rasporediti minute na pozicijama 4 i 5
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Lauvergne i Nurkic na 5, Faried i Jokic na 4, vjerovatno ce Nurkic s klupe dok ne bude 100% spreman...
Jel toliko bitno ko zapocinje utakmicu u kosarki, pod uslovom, da znas da imas garantiranih nekih 15-20 min? Nekim igracima odgovara, da krecu sa klupe, mozda je i Juka jedan od njih. Po meni je bitnije ko je zavrsava, kad krene crunch time u zavrsnicama.
Ja igram kosarku u cetvrtoj avstrijskoj ligi, i pocinjem utakmice, igram na cetvorki vecinu vremena. Ali meni licno ne odgovara biti u startnih pet. Sa klupe sa naviknem na intezitet suparnika i same utakmice i tako lakse ulazim u mec.
Poredba nije na mjestu, jer sam totalni amater, ali ipak svi smo ljudi i na situaciju se moze gledati iz istog kuta.
Ja igram kosarku u cetvrtoj avstrijskoj ligi, i pocinjem utakmice, igram na cetvorki vecinu vremena. Ali meni licno ne odgovara biti u startnih pet. Sa klupe sa naviknem na intezitet suparnika i same utakmice i tako lakse ulazim u mec.
Poredba nije na mjestu, jer sam totalni amater, ali ipak svi smo ljudi i na situaciju se moze gledati iz istog kuta.
dobre guzove ima Belma
ako sutra prodje u redu pregled, ocekujem da prvi mec odigra 26. decembra.
nakon vremena prilagodjavanja na ritam, dok se malo noge naviknu, nakon all star pauze se vraca u petorku...a mozda i prije. mora pazit na faulove, lani je znao imat dosta problema zbog toga.....
nakon vremena prilagodjavanja na ritam, dok se malo noge naviknu, nakon all star pauze se vraca u petorku...a mozda i prije. mora pazit na faulove, lani je znao imat dosta problema zbog toga.....
Koljeno je cudnije od zeneVelaGooner je napisao/la:Pa rekoše sredinom novembra se vraća. Šta mu je više...
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
prevedes tekst s denveposta, objavljen prije cetri dana, i eto to "nove" vijesti o juki... 

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
hris DempseyVerified account @dempseypost 56m56 minutes ago
#Nuggets C Jusuf Nurkic (knee) has been cleared to begin contact practice. He'll be worked into drills slowly, on minutes restrictions.
#Nuggets C Jusuf Nurkic (knee) has been cleared to begin contact practice. He'll be worked into drills slowly, on minutes restrictions.
Steta sto Juka jos nije spreman pa da vidimo sutra okrsaj protiv Mirze
Ja sinoc na tekmi bio. Juka je odradio zagrijavanje notmalno, samo jos sporo izgleda. Ide na bolje. Ocekuju ga uskoro.rudy91 je napisao/la:Steta sto Juka jos nije spreman pa da vidimo sutra okrsaj protiv Mirze
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
abd,uzelio sam se njegovih kosevasoccerfan je napisao/la:Ja sinoc na tekmi bio. Juka je odradio zagrijavanje notmalno, samo jos sporo izgleda. Ide na bolje. Ocekuju ga uskoro.rudy91 je napisao/la:Steta sto Juka jos nije spreman pa da vidimo sutra okrsaj protiv Mirze
Bogami i ja. Vise sam na tekme isao. Sad rjetko odem. Al raja generalno, fanovi, jedva cekaju da se vrati. Ja vecinom sa amerikancima radim i stalno ne pitaju kad se vraca. Ko da sam mu ja doktor.rudy91 je napisao/la:abd,uzelio sam se njegovih kosevasoccerfan je napisao/la:Ja sinoc na tekmi bio. Juka je odradio zagrijavanje notmalno, samo jos sporo izgleda. Ide na bolje. Ocekuju ga uskoro.rudy91 je napisao/la:Steta sto Juka jos nije spreman pa da vidimo sutra okrsaj protiv Mirze

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
I ja sam se uzelio ali vise ono da Bajo zapeva kada rumeni pogodi nego samog rumenog.
Btw ovu temu bi trebalo na "Ostalo" premjestiti.
Ferdinand je napisao/la:I ja sam se uzelio ali vise ono da Bajo zapeva kada rumeni pogodi nego samog rumenog.
Ko ti kavez trese

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.