FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 23 dec 2015, 15:07

Nece Zoran daleko, mozda ode u Radnik da im pomogne u nastavku sezone. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 23 dec 2015, 15:10

Ako će se neko dovesti čisto onako jer se mora bolje da ne dovode nikoga, jer baš nam treba pojačanje da spasi sezonu. Mene je samo strah da nam se ne ponovi kao prošli put, prvo smo se riješili igrača pa tek onda tražili druge. Mislim da bi trebalo biti obrnuto ali eto...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 23 dec 2015, 15:14

Dolina je napisao/la:Ako će se neko dovesti čisto onako jer se mora bolje da ne dovode nikoga, jer baš nam treba pojačanje da spasi sezonu. Mene je samo strah da nam se ne ponovi kao prošli put, prvo smo se riješili igrača pa tek onda tražili druge. Mislim da bi trebalo biti obrnuto ali eto...
pa rekli su da vec znaju koga hoce da dovedu ,a koga hoce da puste da ide i rijesili su te koji treba da idu i sada dio onaj oko dolazaka

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 23 dec 2015, 15:24

DR.HOUSE je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Ako će se neko dovesti čisto onako jer se mora bolje da ne dovode nikoga, jer baš nam treba pojačanje da spasi sezonu. Mene je samo strah da nam se ne ponovi kao prošli put, prvo smo se riješili igrača pa tek onda tražili druge. Mislim da bi trebalo biti obrnuto ali eto...
pa rekli su da vec znaju koga hoce da dovedu ,a koga hoce da puste da ide i rijesili su te koji treba da idu i sada dio onaj oko dolazaka
moje mišljenje je da je uprava sa stručnim štabom, do sada odradila dobar dio što se tiče odlazaka, riješili su se onih koji nisu pokazali nešto s čim bi bili zadovoljni osim recimo Kokota koji je nešto i doprinio, i zaista mislim da se odlasci neće al baš nikako osjetiti na terenu, pa i kad bi otišao i Đelmić koji je u zadnje vrijeme podbacio.
Dolasci su izvjesni, vjerujem da se neće ponoviti prošli prelazni rok, da ćemo ući unastavak sezone jači i bolji.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 23 dec 2015, 15:27

@Velahalve i ja sam zadovoljan jos Antolovic pa da moze Kjosevski na gol i ja sam potpuno zadovoljan tim dijelom ,,,a ako bude i onao kako je FKZ1921 napisao da dolaze i neki mladi uz par iskusnih i dolasci ce potpuno zadovoljiti moje apetite

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 23 dec 2015, 15:33

Svi konkurenti vec slozili ekipu,dobro se pojacali,na pripremama kompletni,ono sto smo mi bili prije 2 godine to su sada Sarajevo,Siroki,Zrinjski...
The Maniacs 1987
FK Željezničar

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 dec 2015, 15:35

adnan6595 je napisao/la:Svi konkurenti vec slozili ekipu,dobro se pojacali,na pripremama kompletni,ono sto smo mi bili prije 2 godine to su sada Sarajevo,Siroki,Zrinjski...
Do početka priprema ima još 20ak dana. Polahko.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 23 dec 2015, 15:38

adnan6595 je napisao/la:Svi konkurenti vec slozili ekipu,dobro se pojacali,na pripremama kompletni,ono sto smo mi bili prije 2 godine to su sada Sarajevo,Siroki,Zrinjski...
to je rano tako napisati ima jos 18 dana do prozivke ovakav komentar moze se tada napisati ako ne dovedemo nikog sad je bas rano za ovakav zakljucak

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 23 dec 2015, 15:39

Ma nema se šta ponoviti, možda se pred početak sezone jesmo lahko odrekli par provjerenih igrača, ali sad na polusezoni smo se riješili igrača koji nisu pomogli ni u čemu, sve vrijeme otkad su tu.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 23 dec 2015, 15:43

DR.HOUSE je napisao/la:
to je rano tako napisati ima jos 18 dana do prozivke ovakav komentar moze se tada napisati ako ne dovedemo nikog sad je bas rano za ovakav
zakljucak
Zaključak prerano donesen, konkureti isto tako rade na pojačanju ekipe tako da se i oni moraju na pripremama uigravati, a vjerujem da ćemo mi biti kompletni do 10.01.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 23 dec 2015, 15:44

Ne sluti na dobro. Edis je tražio i uprava mu je obećala da će se zaključno sa krajem ove kalendarske godine završiti priča oko pojačanja. Ova godina je na izmaku, a mi i dalje čekamo ta famozna pojačanja. Čekamo da vidimo da li će Bekrić raskinuti ugovor, hoće li se Ibričić smilovati, pa šarnuti za nas.
Oko njihovih dolazaka se napravila velika fama. Pravi, veliki klubovi ne rade na taj način. Napravi se dogovor s igračem, potpiše se ugovor i objavi na zvaničnoj.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 dec 2015, 15:48

baš prije dvije godine se do zadnjeg dana nije znalo ko pije a ko plaća. prvi put saga oko produženja tomića i kvesića, hoće li doći antolović, ko će igrati lijevog beka, 15 dana na pripremama bio amir spahić pa otišao...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 23 dec 2015, 15:49

mavi je napisao/la:Ne sluti na dobro. Edis je tražio i uprava mu je obećala da će se zaključno sa krajem ove kalendarske godine završiti priča oko pojačanja. Ova godina je na izmaku, a mi i dalje čekamo ta famozna pojačanja. Čekamo da vidimo da li će Bekrić raskinuti ugovor, hoće li se Ibričić smilovati, pa šarnuti za nas.
Oko njihovih dolazaka se napravila velika fama. Pravi, veliki klubovi ne rade na taj način. Napravi se dogovor s igračem, potpiše se ugovor i objavi na zvaničnoj.
Kako da Bekrić potpiše ugovor kad već ima ugovor koji mu nije ni istekao, Bog zna da li je i Ibričić završio sve u Turskoj, najbitnije je da se ekipa napravi do 10.01, da Edis tada ima ekipu na koju može računati za nastavak sezone

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 dec 2015, 15:51

nama trebaju prava pojačanja, ali što se tiče odlazaka, već smo doveli lijevog beka i lijevo krilo (kokot je 90% vremena igrao lijevo krilo). ostali što su otišli ili nisu nikako igrali ili nisu doprinosili ni kad jesu.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 dec 2015, 15:58

Josip Bukal izdrzi legendo.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 23 dec 2015, 15:59

Jedna od najvecih legendi našeg kluba Josip Bukal doživio je moždani udar i nalazi se u teškom zdravstvenom stanju. Bukal je trenutno smješten u prostorijama Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. :cry:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 23 dec 2015, 15:59

Izdrži legendo!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 23 dec 2015, 16:06

DooVe je napisao/la:Izdrži legendo!
:salut: :salut: :salut: :salut: izdrzite legendo !!!!!!!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 23 dec 2015, 16:16

Porezu na dobit ne podliježu Centralna banka BiH, tijela državne, federalne i kantonalne uprave i lokalne samouprave, te federalne, kantonalne i lokalne ustanove, zavodi, vjerske zajednice, političke stranke, sindikati, komore, udruge, dobrovoljna vatrogasna društva, turističke zajednice, sportska društva i savezi, fondacije, zaklade, ustanove, humanitarne organizacije, pravne osobe kojima je posebnim propisima povjereno vršenje upravnih poslova iz nadležnosti organa uprave. Izuzete su i druge pravne osobe koje su registrirane za obavljanje neprofitne djelatnosti u FBiH i koje ostvaruju prihode po osnovi prihoda iz proračuna ili javnih fondova države, FBiH, kantona i jedinica lokalne samouprave, prihoda po osnovi sponzorstva ili donacija u novcu ili naturi, članarina, naknada kao i prihoda od prodaje ili prijenosa dobara, osim dobara za obavljanje djelatnosti na tržišnoj osnovi.
Možda ni mi nemamo porez na dobit? Da li neko zna?

IZDRŽI JOSIPE!
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 23 dec 2015, 16:20, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA ZELJO

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 dec 2015, 16:18

koliko znam nemamo. jer ne možeš ni iskazivati dobit kao udruženje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 34 gosta.