Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja te ne kontam, gsmarena najbolja za poređenja, evo primjer:steelcity je napisao/la:Eh ovo se čini kao solidna, moglo bi valjat, hvalaal i dalje nije to ta
http://www.gsmarena.com/lg_v10-review-1333.phpKey features
Main 5.7" Quantum display, QHD resolution (515ppi)
Secondary 2.1" line display, 1,040 x 160px
Stainless steel (316L) body and Dura Skin cover; shock-proof (MIL-STD-810G)
16MP main camera, 1/2.6" sensor, f/1.8 aperture; optical image stabilization and laser autofocus
2160p video capture, manual mic control
Dual-selfie cameras: both 5MP, one with 80° lens, one with 120°
Dual-core Cortex-A57 (1.82GHz) + quad-core Cortex-A53 (1.44GHz), Adreno 418, 4GB of RAM; Snapdragon 808 chipset
Android 5.1 Lollipop with Optimus UI
64GB built-in storage plus microSD card slot
Fingerprint sensor
Cat. 6 LTE (300Mbps); Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth 4.1; GPS/GLONASS; NFC; USB 2.0 • SlimPort 4K
3,000mAh battery; Quick Charge 2.0 (50% in 40 min)
Main disadvantages
More powerful chipsets exist, a flagship should have gotten the best
Rugged, but not water resistant
The durable back cover not as premium as G4's leather covers
Rather heavy, even for its size
aa pa nisam ni skonto da ima ovo fino ovakoBordoArmy88 je napisao/la:Ja te ne kontam, gsmarena najbolja za poređenja, evo primjer:steelcity je napisao/la:Eh ovo se čini kao solidna, moglo bi valjat, hvalaal i dalje nije to ta
16MP main camera, 1/2.6" sensor, f/1.8 aperture; optical image stabilization and laser autofocus
Dual-core Cortex-A57 (1.82GHz) + quad-core Cortex-A53 (1.44GHz), Adreno 418, 4GB of RAM; Snapdragon 808 chipset
Fingerprint sensor
Cat. 6 LTE (300Mbps); Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth 4.1; GPS/GLONASS; NFC; USB 2.0 • SlimPort 4K
Main disadvantages
Otvoriš ovako i za drugi telefon i vidiš na jednom mjestu prednosti i nedostatke svakoga!!
U narodu poznato kao 'review'. Samo čitaj malo.steelcity je napisao/la:aa pa nisam ni skonto da ima ovo fino ovakoBordoArmy88 je napisao/la:Ja te ne kontam, gsmarena najbolja za poređenja, evo primjer:steelcity je napisao/la:Eh ovo se čini kao solidna, moglo bi valjat, hvalaal i dalje nije to ta
Fingerprint sensor
Main disadvantages
Otvoriš ovako i za drugi telefon i vidiš na jednom mjestu prednosti i nedostatke svakoga!!hvala
mislim da su oni i oneplus trenutno najisplativiji.anonimni je napisao/la:Isplati, dobar telefon pravo, a Xiaomi se isprofilisao među top 5 proizvođača, tako da bez dileme
imao sam isti belaj, samo meni se ni to nije pokazivaloJaozinho22 je napisao/la:Pozdrav ekipa...imam xperiju..juce se ugasila i vise nece da upalipunio sam je cijelu noc i samo bude upaljena crvena lampica jedno vrijeme i ugasi se...a znate da kad se puni prvo ide crvena pa narandzasta i zelena.... zna li neko sta je u pitanju ?
I ja sam mijenjao punjače na njoj....prije nego sto je crkla neki hoce da puni neki nece....mozel se izvuc sta za dijelove makar...display je radio perfect. ako ništafedeltafrotta je napisao/la:imao sam isti belaj, samo meni se ni to nije pokazivaloJaozinho22 je napisao/la:Pozdrav ekipa...imam xperiju..juce se ugasila i vise nece da upalipunio sam je cijelu noc i samo bude upaljena crvena lampica jedno vrijeme i ugasi se...a znate da kad se puni prvo ide crvena pa narandzasta i zelena.... zna li neko sta je u pitanju ?
![]()
meni je otisla maticna, sprzila se, bio sjeban punjac, ako ti se to desilo baci je u smece odma
fedeltafrotta je napisao/la:jedino u dijelove haha ali provjeri je li 100% to. ja sam nosio na ovlasteni servis i rekli su da je maticna sprzena, jer mozda ti nije sprzeno mozda je nesto drugo (za nadati se)![]()
aj to konvertuj u eure bar, inače xiamo redmi note 2 je solidan telefoncic, a pogledaj malo i redmi note 3, ne bi trebao puno a njega izdvajati, posto je to prakticki nasljednik istogTritolone je napisao/la:A koja je shema ako narucujem od nekog stranog dobavljaca (eo recimo ovaj Honorbuy webshop), jel on podrzava hrv. tele mreze ili bi ja treba nesto napravit? Da znam jel mi se isplati dat 200 kn vise na Njuskaluili ovdje mogu proc jeftinije
Uzeo sam ga, s obzirom da nisam neki fan i poznavaoc mobitela, cini mi se odlican.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ako je toliko onda valja naravno ako je dobro ocuvan.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Danas sam bio na prezentaciji Lumie 950/XL, malo se govorilo i o Windows 10 mobile i demonstrancija Contiuuma
Telefon drama, Xl verzija pogotovo, ne znam šta fali onoj plastici, meni se svidja sve, ekstra, telefon mi je pomutio planove za iduću nabavku telefona.
I pazi to, uzeo telefon, okačio par slika pa kontam da je moj telefon, i sad uzeh ovaj svoj da prelistam slike, kad kurko, slike ostale u lumiji 950 xl
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog i 162 gosta.