Jos da Haretu vidi ledja bice i mezedell21 je napisao/la:Delirijum kod pileta

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jos da Haretu vidi ledja bice i mezedell21 je napisao/la:Delirijum kod pileta
Citirajte me na kraju danapinki je napisao/la:Upravo je sletio avion
Nije to bas tako. Ja sam misljenja da igraci ovakve proslosti nikada ne treba da dodju u Zelju bez obzira na njegove igracke sposobnosti. Zoran je imao i svijetlih momenata kod nas i isto tako onih kada cak simulira da trci ja to u zivotu nisam vidio. Ove polusezone promasio deset zicera nakon cega smo u gubitku barem 7-8 bodova.fanaticZeljin je napisao/la:Jos da Haretu vidi ledja bice i mezedell21 je napisao/la:Delirijum kod pileta
Ako ne možemo dovesti iole bolje od "otpisanih", onda smo više za borbe za opstanak nego za titulu, evropu...boccaccio je napisao/la:I ja mu zelim svu srecu u nastavku karijere, a sto se kluba tice, dobro je da se rascistila situacija i oko njega, vjerujem i oko ostalih otpisanih igraca. Bitno je to za klub. Kad nema repova i kada se kristalizuje ono sto ce ti ostati od igrackog kadra. Na osnovu toga podize se ekipa sa novim igracima. Vjerovatno jos ostaje samo da se vidi sta ce biti sa Djelmicem, i mozda nekoliko mladih koji nemaju minute poslati na posudbu i to je to. Onda bi bili u strucnom stabu nacisto, pa na takvu situaciju do pocetka priprema dovesti nove igrace, koji bi trebali biti bolji u odnosu na otpisane.
Tomić, istina je da sam u pregovorima sa Zrinjskim u par navrata sa gosp.Šulentom a u međuvremenu sam završio papite u Grčkoj i ovih dana će mo nastaviti pregovore.Iz želje me nitko nije zvao niti bih više igrao jer sam čuo da neki ljudi iz uprave zbog prošlosti obostranom krivicom me ne žele a niti ja niih tako da je to zavšena priča..benya99 je napisao/la:Je li se samo meni učinilo da se na ovom portalu kratko pojavio naslov: "Tomić: Prelazim u Zrinjski, Željo me ne želi!"
Teksta nije bilo, a i naslova nestade za samo par minuta... ?
Jeste, bio je i tekst kao nije htio da pregovara sa Zrinjskim dok ne rijesi situaciju sa tim Grckim timom iako je pricao neformalno sa direktorom Zrinjskog. Kao nece u Zelju jer ga pojedinci iz uprave ne zele. Et' ukratkobenya99 je napisao/la:Je li se samo meni učinilo da se na ovom portalu kratko pojavio naslov: "Tomić: Prelazim u Zrinjski, Željo me ne želi!"
Teksta nije bilo, a i naslova nestade za samo par minuta... ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.