Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- kupus army
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Vjerovatno se povrijedio na zagrijevanju ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ocekujem sad neki clanak od onog Skorica gdje ce napisati "Hajrovic nije igrao u pobjedu Eibara, a bolje da jeste" 

http://www.flashscore.com/match/hlvnuSxc/#lineups;1
Jelno onaj Lars Bender iz Leverkusena u Eibarovom sastavu na mjestu Hajrovica? Kakva je ovo zajebancija
Jelno onaj Lars Bender iz Leverkusena u Eibarovom sastavu na mjestu Hajrovica? Kakva je ovo zajebancija

Ma neko se sprdaBSBosna je napisao/la:http://www.flashscore.com/match/hlvnuSxc/#lineups;1

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nisi moj Krcana nego je trener rekao: "Izete, igraces danas! Reci mi samo koja ti strana bolje odgovara, lijeva ili desna?" Izet mu odgovara: "Pogledaj na youtube". Trener: "Vracas se starim navikama-klupa".bavarian_bk je napisao/la:Jesam li ja lud ili ... ? Zakleo bih se da sam ga vidio u prvih 11 kad sam gledao sastave prije 20ak minuta . Sad gledam , ni na klupi ga nema :S
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
To je kad pratiš flashscore, **** i sl. Pola sata prije utakmice su na stranici Eibara(fb i twitter) objavili da nije nikako u rosteru.HankMoody je napisao/la:Ma neko se sprdaBSBosna je napisao/la:http://www.flashscore.com/match/hlvnuSxc/#lineups;1
- SlevinKelevra
- Kontakt:
S njim u ekipi 0:3, bez njega 4:0... Ide ovdje nova posudba, ovaj put Iskra iz Bugojna.
-
- Kontakt:
Sve to stoji , ali hajde ti meni reci sto me zoves Krcana hahaBolanos je napisao/la:Nisi moj Krcana nego je trener rekao: "Izete, igraces danas! Reci mi samo koja ti strana bolje odgovara, lijeva ili desna?" Izet mu odgovara: "Pogledaj na youtube". Trener: "Vracas se starim navikama-klupa".bavarian_bk je napisao/la:Jesam li ja lud ili ... ? Zakleo bih se da sam ga vidio u prvih 11 kad sam gledao sastave prije 20ak minuta . Sad gledam , ni na klupi ga nema :S

bavarian_bk je napisao/la:Sve to stoji , ali hajde ti meni reci sto me zoves Krcana hahaBolanos je napisao/la:Nisi moj Krcana nego je trener rekao: "Izete, igraces danas! Reci mi samo koja ti strana bolje odgovara, lijeva ili desna?" Izet mu odgovara: "Pogledaj na youtube". Trener: "Vracas se starim navikama-klupa".bavarian_bk je napisao/la:Jesam li ja lud ili ... ? Zakleo bih se da sam ga vidio u prvih 11 kad sam gledao sastave prije 20ak minuta . Sad gledam , ni na klupi ga nema :S

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Hoćeš da te zovemo Krleža?bavarian_bk je napisao/la:Sve to stoji , ali hajde ti meni reci sto me zoves Krcana haha

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iznenadjen sam, jel to moguce?HankMoody je napisao/la:Ni na klupi.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ima problema s fizikom, tako pišeSarmelino je napisao/la:Iznenadjen sam, jel to moguce?HankMoody je napisao/la:Ni na klupi.

Kita od igrača
Nista od povratka u Werder na zimu. Samo da ne dozivi sudbinu Stevanovica. 

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Nek predje brate u Braunschweing , Munchen 1860 i nek igra.Ja da sam na njegovom mjestu bi presao i u Sarajevo, Zelju, samo da igram.Ovako unistava karijeru, a ima talenat.I gori od njega igraju i to po boljim timovima.Od ovih nasih , ko god je otisao u Tursku, nije se proslavio.
Propade momak ,a bio mlad !
momak ima vrhunski sut,ali sve ostalo je ispod nivoa.nema on sta da trazi u ligama 5tice.
Bolanos je napisao/la:Nisi moj Krcana nego je trener rekao: "Izete, igraces danas! Reci mi samo koja ti strana bolje odgovara, lijeva ili desna?" Izet mu odgovara: "Pogledaj na youtube". Trener: "Vracas se starim navikama-klupa".bavarian_bk je napisao/la:Jesam li ja lud ili ... ? Zakleo bih se da sam ga vidio u prvih 11 kad sam gledao sastave prije 20ak minuta . Sad gledam , ni na klupi ga nema :S

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Sheyi, VivaLaLiberta i 25 gostiju.