FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 23 dec 2015, 00:08

Ti Sloboda72 nekad zaista zboris ko dijete, makar se i salio sad po pitanju Solinasa.

Psovao je forumasima familiju, svasta iznerviran rekao i banovali ga. Tako su banovani i drugi forumasi koji su njemu psovali. Doci ce on ponovo uskoro, valjda nece ponovo ici na one glupe teme pogotovo ako imas kratak fitilj (zato sam i ja odustao na vrijeme).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 23 dec 2015, 00:19

Zar postoji druga tema osim Slobode...Osim , za godinu-dvije ,tema Najbolji stadioni u državi.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 23 dec 2015, 00:29

Nešto mislim sad, nadam se tome, da će na proljeće da bude pun stadion kako god se sve ove peripetije odvijale.A to me pravo raduje, poželio sam da ne možeš proć' od ljudi, da se moram svađat' za "moje " mjesto (na C) ,itd...Jedva čekam.

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 23 dec 2015, 04:33

zlajci je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Dobro jutro
slika
To je ta,sa clanom skupstine :lol:
Priča se da Karela i Suljo više nisu u bajnim odnosima :mrgreen:
U skuobu su zbog različitog tumačenja finansijskog izvještaja :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 dec 2015, 05:36

Beduin je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Da, istok ide u liniji sa sjeverom, nema nikakvih uvucenih dijelova i sl.

slika

Ovo bi trebalo da je pogleda sa nove zgrade, iznad autobuske stanice.
Na toj slici sad vidim kako je uvucen taj jedan dio izmedju Zapada i Sjevera, tu bih ja gostujuce navijace, za nekih 20ak godina aBd kad se napravi i taj dio. :mrgreen:

Fukare odmah na istok, kao sto je nekad bilo, i u pjesmama je uvijek istok bio pa se mogu obnoviti i stari "hitovi" sa Tusnja.

Heller - nece Solinas sad uzimati godisnji, idemo ja, ti i Panini zasad :lol: , doE-ta moramo dozvati na vrijeme, on mi je drag (i jos par momaka, Targeta, Skvera...). Pred kraj druzenja dolazi Sloboda72 sa zvoncetom i pocinje o Jasminu, clancima o gasenju Slobode i sarajevsko-skutorskom iluminatskom lobiju, dok Harry onako zadihan kasni i cim cu zvonce u prikrajku samo isfura i nastavi dalje, ne poznaje nas 'bajagi. Taman kad smo se rasipali dolazi Mramor i na iPadu pokazuje kako ce izgledati plakati u Vivi na proljece, a kako za Evropske utakmice.
Bujrum i ostali. :urnebes:

Nebi ja na istok fukare..ooet tribina sa simpatizerma I fukarama nema sanse ...neka sjevera samo za nas ljepota..ovako bi biki jedina skupina skupina koja ima stadion a nije iza gola :-).. U BIH jedino Lesinari,Skripari I Ultrasi nisu iza gola

Skripari manje vise , Ultrasi nemaju te tribine iza gola
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 dec 2015, 09:00

Bogami,ne šale se ovi iz firme Sarajka...sad parkirana labudica,novu mašinu dovukli :njanjanja:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 dec 2015, 09:28

Cuj nije se svadjao sa nama ovdje na temi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pa lik prijetio forumasima ovdje na nasoj temi :rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 dec 2015, 09:52

emirzlaTu je napisao/la:Bogami,ne šale se ovi iz firme Sarajka...sad parkirana labudica,novu mašinu dovukli :njanjanja:
Labudica po labudica i jato labudova :urnebes:... bitno je samo da nema u planu izgradnja nekih tornjeva jer to je rezervisano za gigante iz doline mumijevih
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 dec 2015, 10:11

znači do aprila će sigurno završit sa gradnjom i betonažom, a onda slijede fini radovi :), naravno ako se nastavi jakim tempom
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 dec 2015, 10:21

Beduin je napisao/la:Ti Sloboda72 nekad zaista zboris ko dijete, makar se i salio sad po pitanju Solinasa.

Psovao je forumasima familiju, svasta iznerviran rekao i banovali ga. Tako su banovani i drugi forumasi koji su njemu psovali. Doci ce on ponovo uskoro, valjda nece ponovo ici na one glupe teme pogotovo ako imas kratak fitilj (zato sam i ja odustao na vrijeme).
Ne šalim se .Nema čovjeka da ne "prasne".Ja koliko sam razumio on radi u Austriji i porodičan je čovjek.Još ako radi u smjenama, uh.Slažem se da ne treba upadati u svađe sa navijačima drugih klubova.Neka ,polako, biće dana za mejdana.Sloboda je dugo na aparatima i daj Bože da sad izađe na "zelenu granu".Druga će se pjesma pjevati.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 dec 2015, 10:47

Dogovorene test utakmice
Prvi dio priprema Slobode u Etno selu Stanišići Piše: A. Pašić Danas, 09:34 Fudbaleri Slobode se nalaze na zasluženom zimskom odmoru, a sudeći po aktivnostima klupske administracije pripreme za nastavak sezone mogu otpočeti već sutra. Prvi dio priprema izabranici Husrefa Musemića će odraditi u dobro poznatom Etno selu Stanišići kod Bijeljine od 25. januara do 1. februara, dok će glavni dio priprema za proljetna uzbuđenja u bh. prvenstvu obaviti u Antaliji. Iz Slobode su saopštili da je došlo i do promjene protivnika na pripremama, tako da će crveno-crni umjesto Zorye odmjeriti snage sa Dinamom iz Minska, a potom danskim Nordsjaellandom i jednim kineskim klubom. Sloboda će pred odlazak u Antaliju odigrati i jednu prijateljsku utakmicu na domaćem terenu, a protivnik će biti bivši premijerligaš Zvijezda Gradačac.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/prvi-dio ... ici/179543
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 dec 2015, 10:54

emirzlaTu je napisao/la:Bogami,ne šale se ovi iz firme Sarajka...sad parkirana labudica,novu mašinu dovukli :njanjanja:
Je li sa velikom kašikom ta mašina ,onom što zahvata 2-3 kubika?
Ja volim FK Tuzla City

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 dec 2015, 12:05

Trenutno su dvije mašine aktivne na Istoku :mrgreen:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 dec 2015, 12:27

staragarda je napisao/la:
Labudica po labudica i jato labudova :urnebes:... bitno je samo da nema u planu izgradnja nekih tornjeva jer to je rezervisano za gigante iz doline mumijevih
Golemo jato će da bude :lol:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 dec 2015, 12:29

sloboda72 je napisao/la:
Ima sa velikom i malom kasikom,valjak i brdo tucanika.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 dec 2015, 12:44

sloboda72 je napisao/la:
Koji car, cuj samo pitanja, wahaha. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I Mirza, koje je boje, jel tradicionalno zute ili?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 dec 2015, 13:12

sasistika je napisao/la:Zagonetka: Malo propalo a plavo haman pred stečajom? Šta li je to ? :hmmmmm:
Pored toliko pozitivnih vijesti oko nasih klubova apsolutno je bespotrebno spominjanje drugih klubova ako mene pitas.

Prvo mjesto, najljepsi fudbal, najpostenija ekipa, reprogram, izgradnja stadiona, ja znam ko je to za ostale me ne zanima :kafa:
samo Sloboda

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 dec 2015, 13:24

@merak :clap:

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 23 dec 2015, 13:34

sasistika je napisao/la:Zagonetka: Malo propalo a plavo haman pred stečajom? Šta li je to ? :hmmmmm:
Ja mislim da je pod B

Boli nas taki
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 dec 2015, 14:10

kada vi očekujte da istok bude završen u fulu, otprilike :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 7 gostiju.