UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Novi sam u svemu ovome..je li moguće naći online stream za večeras, Overeem - DosSantos???
Trebalo bi da bude stream...
kad je uopšte meč...I možeš li mi postaviti link gdje da tražim stream??johnnyyK je napisao/la:Trebalo bi da bude stream...
- wadethegreat
- Kontakt:
Na feed2all imas stream iako nije neki kvalitet makar ne stopa. Kontam da ostanem budan jer ocekujem dobru borbu i pobjedu JDSa mada greg jackson je u uglu overeema tako da bi moglo biti dosadno vidjcemo. Ovo ostalo ocekujem Johnson da porazi diaza i rafael kauboja i da se poslije kajem zbog predviđanja
.

- wadethegreat
- Kontakt:
Posto je na floridi trebalo bi ranije nego kad je u vegasu. To ti je treca borba na main eventu tako da ja ti ne bih znao reci iskreno.
- wadethegreat
- Kontakt:
AUuuu kako me iznenadio Diaz svaka cast kakav boks i direkt totalno nulirao brzinu johnsona svaka cast.
- wadethegreat
- Kontakt:
0 2 zasad fulam ahahha idemo rafael spasi me. Al ga pogodi overeem tacno na bradu.
Greg Jackson je najbolji trener i taktirač na dunjaluku
Reema su prerano otpisali i podcjenili mnogi. Odličan i pametan pristup i strašan nokaut.
Diaz je naboksao Johnsona bukvalno, loša borba Johnsona dok je Diaz izgledao odlično, veliki povratak.
Sad da vidimo RDA vs Cowboya, 50-50

Diaz je naboksao Johnsona bukvalno, loša borba Johnsona dok je Diaz izgledao odlično, veliki povratak.
Sad da vidimo RDA vs Cowboya, 50-50
- wadethegreat
- Kontakt:
Spasi me rafael. Uh kako bih sada volio Conor protiv rafaela kolko su brzo i bez stete zavrsili svoje borbe mogli bi sljedece sedmice se boriti. Bice interesantno ako conor odluci da "skoci" u lightweight.
Ovakav RDA bi pregazio Conora, ne bi on u ovoj kategoriji ništa specijalno napravio ovde gubi svoje oružje a to je veličina i reach.
Svaka čast RDA, prošao je kroz Cowboya kao tornado
Svaka čast RDA, prošao je kroz Cowboya kao tornado

Pa Aldo i dos Anjos su haman iste visine i istog reacha.
Dos Anjos je onako bezveze, steta sto Khabib kuburi sa povredama, ovo je njegova divizija. Istovremeno, nije on ime koje bi Conoru trenutno donjelo neki znacajniji kes, tako da je najbolje da odradi remach sa Aldom, to je pravi payday.
Dos Anjos je onako bezveze, steta sto Khabib kuburi sa povredama, ovo je njegova divizija. Istovremeno, nije on ime koje bi Conoru trenutno donjelo neki znacajniji kes, tako da je najbolje da odradi remach sa Aldom, to je pravi payday.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
"Greg Jackson is a sport killer." Dana WhiteThranduil je napisao/la:Greg Jackson je najbolji trener i taktirač na dunjaluku![]()

UH VAI MORRER
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam iskreno nemam hrabrosti vise da idem "protiv" conora. Volio bih prvo da se bori sa edgarom pa onda da skoci i da se bori sa Rafaelom. Vidjecemo kako sta ali cinjenica je da ce sljedeca conora borba da premasi ovu proslu barem za 50 posto gledanosti i ako nastavi da pobjeđuje nema "plafona" za njega sto se popularnosti tice.
Edgar ce mu, ako dodje do borbe, biti najozbiljniji protivnik do sada. To je vec ozbiljan, well rounded borac.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Ne znam ona borba sa Mendesom je pokazala dosta njegovih slabosti. E sad šta je bilo s Mendesom ne znam, da li ta slaba priprema borbe što se odrazilo na kondicji ili strah od pobjede. Uglavnom ja sam mišljenja da u lightweight diviziji nema baš velikih šansi jer ima stvarno predobrih boraca puno boljih nego u trenutnoj diviziji. Meč sa Pettisom bi me baš interesovao. Ako ne pređe u višu diviziju Edgaru bih prvom dao šansu a Aldu ne bih dao bez još jedne borbe. Samo kad bi Connor smanjio priču s ponižavanjem protivnika bio bi mnogo simpatičniji borac, jer njegova arogancija nije ni slična Rondinoj
Ja iskreno ne znam kako bi to išlo s njegovom kilažom tolika variranja ne djeluju realno. Ne znam šta je sad s Hendrixom zadnju borbu je otpao zbog kilaže pa je rečeno da prelazi na veću, a sad gledam opet se u istoj kilazi bori. Inače on je za mene No.1 nikakav Lawler

Ja iskreno ne znam kako bi to išlo s njegovom kilažom tolika variranja ne djeluju realno. Ne znam šta je sad s Hendrixom zadnju borbu je otpao zbog kilaže pa je rečeno da prelazi na veću, a sad gledam opet se u istoj kilazi bori. Inače on je za mene No.1 nikakav Lawler

- wadethegreat
- Kontakt:
Ne bih se slozio sekunde. Lightweight je po meni iznad i to za par nivoa.rawcold je napisao/la:FW je daleko najjača divizija UFC roastera.
Ejawadethegreat je napisao/la:Ne bih se slozio sekunde. Lightweight je po meni iznad i to za par nivoa.rawcold je napisao/la:FW je daleko najjača divizija UFC roastera.

UH VAI MORRER
Jest ako si fan Connorarawcold je napisao/la:Ejawadethegreat je napisao/la:Ne bih se slozio sekunde. Lightweight je po meni iznad i to za par nivoa.rawcold je napisao/la:FW je daleko najjača divizija UFC roastera.Možda WELTERWEIGHT, ali LW nije ni blizu jak kao nekad.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.