Ne brini za paring, to barem nije problem u Tuzli.Mortus je napisao/la:kad se pogleda ova slika gore nekako ostaje pitanje kako ce se Jug tu ukolopit, zbog ovih stambenih objekata, tačno mi to nije jasno.
i ne kontam gdje ce se napravit prostor za parking, jel to ide kroz podzemene garaže ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
Ti i ja se razilazimo u viđenju makete za 180 stepeni.Gifron je napisao/la:Malo si se zeznuo, ulaz za vozila ce biti izmedju zapada i juga, a ne istoka i sjevera.sloboda72 je napisao/la:DA ,STIM ŠTO ĆE OSTAVITI PROSTOR CIJELOM DUŽINOM ZA JOŠ 2 TRAKE ZA PROŠIRENJE ATLETSKE STAZE NA 8 TRAKA. VIDI SE I DA ĆE NA SPOJU SJEVERA I ISTOKA OSTAVITI ULAZ ZA VOZILA TJ SJEVERNA I ISTOČNA TRIBINA NEĆE SE DOTICATI..
Slika otprilike iznad autobuske stanice:
Ja volim FK Tuzla City
Jel moze jos koja slika kako bi trebao izgledat stadion?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da ne bi bilo vise nesuglasica onda, da pojasnim:sloboda72 je napisao/la:Ti i ja se razilazimo u viđenju makete za 180 stepeni.Gifron je napisao/la:Malo si se zeznuo, ulaz za vozila ce biti izmedju zapada i juga, a ne istoka i sjevera.sloboda72 je napisao/la:DA ,STIM ŠTO ĆE OSTAVITI PROSTOR CIJELOM DUŽINOM ZA JOŠ 2 TRAKE ZA PROŠIRENJE ATLETSKE STAZE NA 8 TRAKA. VIDI SE I DA ĆE NA SPOJU SJEVERA I ISTOKA OSTAVITI ULAZ ZA VOZILA TJ SJEVERNA I ISTOČNA TRIBINA NEĆE SE DOTICATI..
Slika otprilike iznad autobuske stanice:
1. Na slici blize nama su tribine jug i istok koje su spojene jedna uz drugu
2. Tribina sjever ima urezan jedan dio u prvom sektoru koji se jasno vidi na ovoj maketi, a taj urezani dio ce biti nastavljen na tribini zapad radi atletske staze
3. Ulaz za vozila se nalazi izmedju tribina jug i zapad
Slika iz zraka . lijevo tribina istok, desno tribina zapad

Kako bi trebalo izgleda kada bude gotovo:

Jedan grad, jedna ljubav!

"Slika iz zraka . lijevo tribina istok, desno tribina zapad"
Slažem se , ja sam pogriješio u vezi ulaza. Ulaz je između zapada i juga kako si ti rekao.
Maketa nije "ispoštovana" kad je u pitanju ulazni plato na sjever.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 dec 2015, 23:24, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:Ovo je pogled sa "juga" jer će na "sjeveru" biti dva platoa za ulaz, jer prostor ne dozvoljava jednodijeni .I sad ,kad pogledaš plato za ulaz na "sjever" vidiš da je došao ,dokle je mogao jer se tribina dodiruje sa putem koji prolazi pored nje.Na budućoj južnoj tribini ima prostora za jedan cjeloviti ulazni plato. Dakle ovo je pogled sa budućeg "juga"i lijevo je zapadna a desno istočna tribina.Chinaglia je napisao/la:zar to nije istočna tribina, tako rekoše ovdje
Vidiš da samo istok ima prostor za ovolike stepenice ,to jest ulazni plato.
Primjećuješ na spoju "sjevera "i "zapada" onaj ispust za zaletište na stazi od 100 m.
prva slika je 100% pogled sa sjevera jer se ne vidi dio za 110m na atletskoj a koji dođe kad gledaš ovako desno dole u čošku
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
jedna offtopic http://www.onlinepeticija.com/spasimo_gradjane_bih
peticija protiv zagađenja a tiče se svih nas
peticija protiv zagađenja a tiče se svih nas
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Kad sam vidio koja je seljacina Ibricic jos jednom, nadam se da nece u Slobodu doc.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
NJEGOV MENADŽER KAŽE DA NEĆE.JA MISLIM DA ĆE PREDSJEDNIK HUSIĆ POSLASTICU OSTAVITI ZA KRAJ.EH SAD, KO ĆE TO BITI.....Heller je napisao/la:Kad sam vidio koja je seljacina Ibricic jos jednom, nadam se da nece u Slobodu doc.
Ja volim FK Tuzla City
De hljeba ti iskljuci caps lock ko da mi neko šilo u oko zabija
Nullius in verba
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je bilo...Heller je napisao/la:Kad sam vidio koja je seljacina Ibricic jos jednom, nadam se da nece u Slobodu doc.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Reci mi znaš li ,na koliko je vremena banovan "Solinaš"?Heller je napisao/la:De hljeba ti iskljuci caps lock ko da mi neko šilo u oko zabija
Ja volim FK Tuzla City
ma ovaj seljakluk, sunecenje on i džekostaragarda je napisao/la:Sta je bilo...Heller je napisao/la:Kad sam vidio koja je seljacina Ibricic jos jednom, nadam se da nece u Slobodu doc.
@sloboda72 mislim trajno
Nullius in verba
Sunetio sina. pa mu Šaban pjevo "na čundaru "djetetu.Bio i DŽeko ,rasipo pare.staragarda je napisao/la:Sta je bilo...Heller je napisao/la:Kad sam vidio koja je seljacina Ibricic jos jednom, nadam se da nece u Slobodu doc.
Ja volim FK Tuzla City
ako je vjerovat' aleksandru velikom, solinas je banovan na mjesec dana
-
- Kontakt:
Peticiju potpisat, svi. Najpametnija stvar na forumu zadnjih par dana.Izgledom stadiona nek se bave arhitekti, kako god bude, bićemo iznenađeni .Kao i sa pojačanjima.A baja Ibričić...i drugovi mu ...igre sve govore.
Trebamo uputiti apel administratoru da opozove tu odluku.Neka ga ograniči samo na diskusije na našem ,Slobodinom pdf. Pobogu braćo, on je čovjek kome ovaj pdf puno znači.On se nije "svađao"sa nama na ovom pdf.Očito da problemi nastupe kad se sučeli sa navijačima drugih klubova.
Ja volim FK Tuzla City
Ponašo se ko ovan nek odsluži kaznu, a nije mi ni prvi put.
Nullius in verba
Valjda će uvažiti naš apel i dati mu" praznički popust".Chinaglia je napisao/la:ako je vjerovat' aleksandru velikom, solinas je banovan na mjesec dana
Ja volim FK Tuzla City