Ma napravio je on dobar transfer ali... Nista...Virtu4l je napisao/la:Pazi ovo molim te,Bolanos je napisao/la:Sjecam jbt, dan zalosti bio.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sanjin- ... leu/136865
http://sportsport.ba/ino_fudbal/standar ... ica/134200
http://sportsport.ba/ino_fudbal/psv-ein ... ica/131167
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sanjin- ... aju/130209
Sad ovo treba nazvati mašinerijom, propagandom, plaćenim člancima, itd...?
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma nije on bitan, mlad je, ima nade za njega, ali bitni su dvostruki aršini.Bolanos je napisao/la:Ma napravio je on dobar transfer ali... Nista...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Micron je napisao/la:po mom nekom gledistu sejo i medo u formi su u pet deka tj i jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane( medo tehnicki potkovaniji u odnosu na seju, a sejo fizicki u odnosu na medu) ...edoo3 je napisao/la:Micron je napisao/la:zbog ovog bhfanatica pocinjem prezirati seju ... da bar avatar oce promjeniti
Sejo je igračina, ali istina malo nervira sto on u usporedbi sa sejom ostale naše igrače (Medu, Tinu...) naziva panjevima a realno nisu.
dok tino je po meni tu i tamo ima i tehnike, ono sto sam ja gledao, pretrci solidno i pokrije solidan dio terena ali opet to nije na nekom nivou da se kaze igracina mora igrati i to, a i dalje tvrdim da bi i haris i sejo prekucali hrvatsku ligu ..
Mah meni je Medo jedan od najdrazih reprezentativaca, maestro sa loptom , samo nažalost dosta lijen igrač,njegov pristup prema suigracima, novinarima, navijačima je za svaku pohvalu, seju isto jako gotivim i zao mi je sto nikad u reprezentaciji nije dobio priliku da igra na svojoj poziciji i da zaista pokaze koliko moze i zna , nego ga cijelu reprezentativnu karijeru koristimo da zakrpi neke lijeve pozicije.Dijelim tvoje misljenje da Tino jos uvijek nije na nekom nivou da moze igrati u prvih 11 reprezentacije, Sejo i Hare u formi su svakako stepenik iznad njega ali ponavljam kad su u formi.No smatram da decko nije los igrac i da moze napredovati ukoliko vec sad na zimu napravi pametan transfer, ne smatram ga kao dosta forumasa ovdje totalnim laikom jer to nije.
Zbog toga sam i rekao ovo da je to otprilike sve pribliznog kvaliteta i ne podrzavam ovo sto pojedini rade, dizu jednog igraca uz pljuvanje drugog.To sam u biti htio reci vezano za tvoj prijasnji post.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ovo o Tini je pogresno i lazno plasirana dezingormacija BH medija, jer ja licno nisam nasao nijedan clanak sa hrvatskih portala koji ce potvrditi ovu vijest.
al haj, ako vama ima vise logike da je tino ( 4 gola, 4 asistencije) izabran ispred Tomasova (5 golova, 9 asistencija), zapitajte se dobro o sopstvenoj lakomislenosti..
Evo, nek neko postavi link sa Sportskih novosti ili nekog drugog hr portala o Tininoj nagradi, pa da mozemo raspravljati, ovako sve ostaje na mastarijama nasih medija i propagandne masinerije klana Susic..
al haj, ako vama ima vise logike da je tino ( 4 gola, 4 asistencije) izabran ispred Tomasova (5 golova, 9 asistencija), zapitajte se dobro o sopstvenoj lakomislenosti..
Evo, nek neko postavi link sa Sportskih novosti ili nekog drugog hr portala o Tininoj nagradi, pa da mozemo raspravljati, ovako sve ostaje na mastarijama nasih medija i propagandne masinerije klana Susic..
Micron je napisao/la:po mom nekom gledistu sejo i medo u formi su u pet deka tj i jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane( medo tehnicki potkovaniji u odnosu na seju, a sejo fizicki u odnosu na medu) ...edoo3 je napisao/la:Micron je napisao/la:zbog ovog bhfanatica pocinjem prezirati seju ... da bar avatar oce promjeniti
Sejo je igračina, ali istina malo nervira sto on u usporedbi sa sejom ostale naše igrače (Medu, Tinu...) naziva panjevima a realno nisu.
dok tino je po meni tu i tamo ima i tehnike, ono sto sam ja gledao, pretrci solidno i pokrije solidan dio terena ali opet to nije na nekom nivou da se kaze igracina mora igrati i to, a i dalje tvrdim da bi i haris i sejo prekucali hrvatsku ligu ..
Mali jos pure da jede da bude na nivou Mede i Seje....
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
TSS samo vodi u poretku, ili je bar vodio, a nije uopšte izabran za bilo šta.
Ne, nego ostaje na tvom nedostatku inteligencije. Tino je bio u vodstvu za Žutu majicu i u međuvremenu je vjerovatno i dobio. To izlazi u printanom izdanju SN.AlphonseKauders je napisao/la:Evo, nek neko postavi link sa Sportskih novosti ili nekog drugog hr portala o Tininoj nagradi, pa da mozemo raspravljati, ovako sve ostaje na mastarijama nasih medija i propagandne masinerije klana Susic..
Zna se ko glasa u tom izboru, sve je transparentno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Žuta majica se ne dobiva na polusezoni.
Naravno, ali eto, nešto kao jesenji prvak. Ne znači apsolutno ništa.Steph je napisao/la:Žuta majica se ne dobiva na polusezoni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ne može se hladno objaviti kako je 'izabran' jer jednostavno nije.
Da su članci malo bolje objašnjeni onda bi pisanja imala smisla, ovako se plasira dezinformacija i malo mi je nevjerovatno da svi kopiraju vijest od Anadolije, a da i ne provjere o čemu pišu.
Da su članci malo bolje objašnjeni onda bi pisanja imala smisla, ovako se plasira dezinformacija i malo mi je nevjerovatno da svi kopiraju vijest od Anadolije, a da i ne provjere o čemu pišu.
Živiš u Bosni i Hercegovini.Steph je napisao/la:Pa ne može se hladno objaviti kako je 'izabran' jer jednostavno nije.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja sam čitao na par portala i kažu da je izabran za najboljeg igrača polusezone i ne vidim da je tu nešto pogrešno. Može se i drugačije formulisati, ali suština je ista.Steph je napisao/la:Pa ne može se hladno objaviti kako je 'izabran' jer jednostavno nije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne može se tako plasirati jer nije 'izabran' za bilo šta, nego vodi u poretku (opet kažem ako uopšte vodi, nisam kupio SN odavno). Fazon je da je agencija Anadolija plasirala vijest tako i svi su je prenijeli bez da su provjerili je li uopšte tačno.
Da se razumijemo i meni je drag igrač jer 'ima ono nešto', tako da ovo nije pljuvanje nego jednostavno navodim činjenice.
edit:
Provjerio sam... Vodi u poretku i to je to. Dakle ima šansu da bude izabran na kraju sezone.
Da se razumijemo i meni je drag igrač jer 'ima ono nešto', tako da ovo nije pljuvanje nego jednostavno navodim činjenice.
edit:
Provjerio sam... Vodi u poretku i to je to. Dakle ima šansu da bude izabran na kraju sezone.

-
- Kontakt:
Lave nemoj se ljutit ali si slijep, tino nikad nece dostic nivo seje! Nikad ! Do bundeslige nikad nece doci, i tamo davat golove bitne, slobodnjake, penale... samo na fifi moze probat izvest. Budi pozdravljen, od tine nikad igraca. Hocemo se kladit?!edoo3 je napisao/la:Micron je napisao/la:zbog ovog bhfanatica pocinjem prezirati seju ... da bar avatar oce promjeniti
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Kako ne znaci, kaže Evander zvanično najbolji igrač HNL-aVirtu4l je napisao/la:Naravno, ali eto, nešto kao jesenji prvak. Ne znači apsolutno ništa.Steph je napisao/la:Žuta majica se ne dobiva na polusezoni.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Druze, ne zna se jos uvijek nista, mozda Tino u buducnosti bude imao bolju karijeru od Seje, ili dadne veci doprinos reprezentaciji nego Sejo i Medo.Elem nebitno, samo sam uvijek protiv toga da se jedan igrač diže u nebesa tako što će se drugi pljuvati.Svi su oni igrači moje domovine i želim im sve najbolje.Kako Medi i Seji tako i Tini.bhfanatic14 je napisao/la:Lave nemoj se ljutit ali si slijep, tino nikad nece dostic nivo seje! Nikad ! Do bundeslige nikad nece doci, i tamo davat golove bitne, slobodnjake, penale... samo na fifi moze probat izvest. Budi pozdravljen, od tine nikad igraca. Hocemo se kladit?!edoo3 je napisao/la:Micron je napisao/la:zbog ovog bhfanatica pocinjem prezirati seju ... da bar avatar oce promjeniti
Živio !!
#15.10.2013 !!!
Najbolji igrac polusezone je Marin Tomasov 5 golova i 12 asistencija, za razliku od 4 gola i 4 asistencije od Tinkija
Limvo Likce
Sead i Smoljan platili da ga proglase najboljim.bagra je napisao/la:Najbolji igrac polusezone je Marin Tomasov 5 golova i 12 asistencija, za razliku od 4 gola i 4 asistencije od Tinkija

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Covjek bolji i bolji svaku sezonu a hejteri se vise i vise dizu i pljuju na njega. Kojih baksuzluk. 

Niko njega ne pljuje, ali nema nikakvog osnova da bude najbolji igrac lige sa 4 gola i asistencije, ko prati HNL zna da su bolju polusezonu imali Tomasov, pa i Fernandez iz Dinama, koji je lider...
Limvo Likce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.