FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa da si probudio vozaca sigurno bi poceo raditi. Sjecate li se onih na krovu kada su spavali, na sjeveru. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Stari danas bio na Tusnju... Čovjek na gradilištu mu reče da radove izvodi "Sarajka" Zivinice... Jel zna neko sta više
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
kad se pogleda ova slika gore nekako ostaje pitanje kako ce se Jug tu ukolopit, zbog ovih stambenih objekata, tačno mi to nije jasno.
i ne kontam gdje ce se napravit prostor za parking, jel to ide kroz podzemene garaže ?
i ne kontam gdje ce se napravit prostor za parking, jel to ide kroz podzemene garaže ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Coraco, javi sestaragarda je napisao/la:Stari danas bio na Tusnju... Čovjek na gradilištu mu reče da radove izvodi "Sarajka" Zivinice... Jel zna neko sta više

Meni se čini (kako se sjećam) da će Tušanj imati više parking prostora nego Camp Nou. Ako ti je utjehaMortus je napisao/la:kad se pogleda ova slika gore nekako ostaje pitanje kako ce se Jug tu ukolopit, zbog ovih stambenih objekata, tačno mi to nije jasno.

odlično samo pitam gdje se to planira uradit jel kroz garaže ili ovamo iza istoka.
Nisam u toku to onako me zanima
Nisam u toku to onako me zanima

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- Beduin
- Kontakt:
Znaci Zapad nece ici u liniji sa Sjeverom, bice uvuceniji zajedno sa tim dodatnim segmentom Sjevera?sloboda72 je napisao/la:"Znam da fali, nego gledam sliku - jel taj nepostojeci segment bi prolazio tik uz tartan stazu ili bi malo sjekao start na 100m?"
Ako opažaš onaj utor na kraju tj uvučeni dio iza vatrogasnog kamiona,e tako će kraći ,tj uvučen biti ovaj segment što sada nedostaje na sjeveru gdje će se dotaknuti sa zapadom.
A Istok ide u liniji sa Sjeverom?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prizemni radovi, vjerovatno je to ta prva faza jer Se-Sarajka radi niskogradnjuChinaglia je napisao/la:Coraco, javi sestaragarda je napisao/la:Stari danas bio na Tusnju... Čovjek na gradilištu mu reče da radove izvodi "Sarajka" Zivinice... Jel zna neko sta više
Da, istok ide u liniji sa sjeverom, nema nikakvih uvucenih dijelova i sl.

Ovo bi trebalo da je pogleda sa nove zgrade, iznad autobuske stanice.

Jedan grad, jedna ljubav!
I ja sam za druzenje forumasa ako cete me cuvat od Solinasa
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
I ja sam za druženje, samo neka bude nedjelja 
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- Beduin
- Kontakt:
Na toj slici sad vidim kako je uvucen taj jedan dio izmedju Zapada i Sjevera, tu bih ja gostujuce navijace, za nekih 20ak godina aBd kad se napravi i taj dio.Gifron je napisao/la:Da, istok ide u liniji sa sjeverom, nema nikakvih uvucenih dijelova i sl.

Fukare odmah na istok, kao sto je nekad bilo, i u pjesmama je uvijek istok bio pa se mogu obnoviti i stari "hitovi" sa Tusnja.
Heller - nece Solinas sad uzimati godisnji, idemo ja, ti i Panini zasad

Bujrum i ostali.

075 ❤
075 ❤
U zbirci budala kakvim sam inace okruzen samo mi forumasi fale, sa citavog pdf-a dabome, ne samo Slobodine teme.
Nullius in verba
Heller je napisao/la:U zbirci budala kakvim sam inace okruzen samo mi forumasi fale, sa citavog pdf-a dabome, ne samo Slobodine teme.
To mi smrdimo pa sa nama pivu nebi popio

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Upravo suprotnoTaRgEt_ je napisao/la:Heller je napisao/la:U zbirci budala kakvim sam inace okruzen samo mi forumasi fale, sa citavog pdf-a dabome, ne samo Slobodine teme.
To mi smrdimo pa sa nama pivu nebi popio

Nullius in verba
- Beduin
- Kontakt:
Ma ne smije, zna da smo dobri sa Solinasem pa misli da ga hocemo nasamarimo. 

075 ❤
075 ❤
Helleru brate to sto smo dobri sa bratom solinasem ne mora znaciti da je odmah spacka da ja i beduin hocemo da te nauvucemo mi nismo takvi momciHeller je napisao/la:Upravo suprotnoTaRgEt_ je napisao/la:Heller je napisao/la:U zbirci budala kakvim sam inace okruzen samo mi forumasi fale, sa citavog pdf-a dabome, ne samo Slobodine teme.
To mi smrdimo pa sa nama pivu nebi popiosamo da nije Tuzlanska

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Hvala ti za info.Samo nek je bager tu.Onaj kamen će sad nasuti po dnu rupe ,podpoditi je i uvaljati 30-40 cm.Tuzlak04 je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:Prošao sam ja. Iskopao bager veliku rupetinu. Vidio sam neku kamaruTuzlaado je napisao/la:Je li ko danas prolazio pored stadiona,radi li se sta osim onog jednog bageranekog kamenja koji vjerovatno ide u rupetinu. To je to za sad
Bager je bio tamo, al nije radio.
(Pored bagera bila je ona mašina/vozilo valjak)
Ja volim FK Tuzla City
DA ,STIM ŠTO ĆE OSTAVITI PROSTOR CIJELOM DUŽINOM ZA JOŠ 2 TRAKE ZA PROŠIRENJE ATLETSKE STAZE NA 8 TRAKA. VIDI SE I DA ĆE NA SPOJU SJEVERA I ISTOKA OSTAVITI ULAZ ZA VOZILA TJ SJEVERNA I ISTOČNA TRIBINA NEĆE SE DOTICATI..Beduin je napisao/la:Znaci Zapad nece ici u liniji sa Sjeverom, bice uvuceniji zajedno sa tim dodatnim segmentom Sjevera?sloboda72 je napisao/la:"Znam da fali, nego gledam sliku - jel taj nepostojeci segment bi prolazio tik uz tartan stazu ili bi malo sjekao start na 100m?"
Ako opažaš onaj utor na kraju tj uvučeni dio iza vatrogasnog kamiona,e tako će kraći ,tj uvučen biti ovaj segment što sada nedostaje na sjeveru gdje će se dotaknuti sa zapadom.
A Istok ide u liniji sa Sjeverom?
Ja volim FK Tuzla City
Malo si se zeznuo, ulaz za vozila ce biti izmedju zapada i juga, a ne istoka i sjevera.sloboda72 je napisao/la:DA ,STIM ŠTO ĆE OSTAVITI PROSTOR CIJELOM DUŽINOM ZA JOŠ 2 TRAKE ZA PROŠIRENJE ATLETSKE STAZE NA 8 TRAKA. VIDI SE I DA ĆE NA SPOJU SJEVERA I ISTOKA OSTAVITI ULAZ ZA VOZILA TJ SJEVERNA I ISTOČNA TRIBINA NEĆE SE DOTICATI..
Slika otprilike iznad autobuske stanice:

Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.