FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zdrijeb je tek 21.juna do tada se malo pojacati, dovesti neke dobre ali otpisane igrace iz malo jacih klubova iz regije, trenirati i uz malo srece dobicemo neke levate, po meni trebamo izbjegavati, Lech, ovaj salsburg, aik, rosenborg,debrecen i taj aktobe, i ofc partizan i dinamo jer tu bi bilo mrtvih
- Ponos Torina
- Kontakt:
cassanova je napisao/la:Vjeruj mu vidiš da je jedan od najvatrenijih navijača "Akotobe"-jarabi.Ponos Torina je napisao/la:Daj boze da dodje Zilina nisu oni bauk bolje nego Aktobe..Belive metm84 je napisao/la:a ja imam nekakav sugav osjecaj da cemo dobiti zilinu...![]()
Pratio sam prosle i pretprosle fatao ih na kladionici po 8-9km kvota na njih itd... takve slicne stvari pa razmislite malo...Ja ga nikako nebi volio po imenu djeluje slabo,nikad cuo i slicno,ali stvarno sam ozbiljan nebi volio da nas oni zapadnu,Zilina je puno bolji izbor..Samo se vi smjeskajte da nebi bilo poslije

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Aktobe

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To prvo, uredu, al to drugo, pa moraju i oni putovat do Grbavice 10 sati, isto kao i mi do Kazahstana!Devil je napisao/la:Gde ce te prizeljkivati Kazahstance,niste humani ni sekunde.Prvo setite se njihovog nastupa prosle sezone u EL sa onim preokretima ludjacka ekipa.Drugo valja otici do Kazahstana vise od 10 sati putovanjem avionom bez presedanja,onda cekanje da se presedne pa izadje na 15 sati sigurno.To je mozda i najgora varijanta ne toliko zbog kvaliteta mada u zadnjih 2-3 godine ulazu enormne svote novca,nego zbog samog umora od leta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
samo da pitam, jel se ovako igra: 2. Predkolo, 3. Predkolo i onda Play-off za grupnu fazu( to ako prodjemo bice najbolji poslijeratni plasman BiH klubova u evropskim takmicenjima, drugim rijecima pitari ce nam ga moci sisat)
Da ali pazi ovo ako budete igrali revans u Kazahstanu i izbori te sledecu rundu onda ste previse umorni za sledecu rundu,shvatas?EdinTM87 je napisao/la:To prvo, uredu, al to drugo, pa moraju i oni putovat do Grbavice 10 sati, isto kao i mi do Kazahstana!Devil je napisao/la:Gde ce te prizeljkivati Kazahstance,niste humani ni sekunde.Prvo setite se njihovog nastupa prosle sezone u EL sa onim preokretima ludjacka ekipa.Drugo valja otici do Kazahstana vise od 10 sati putovanjem avionom bez presedanja,onda cekanje da se presedne pa izadje na 15 sati sigurno.To je mozda i najgora varijanta ne toliko zbog kvaliteta mada u zadnjih 2-3 godine ulazu enormne svote novca,nego zbog samog umora od leta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ja ne bih slavenske prvake ni te dalekoistocnoevropske prvake tipa kazahstan...
mozda nam najvise gode sjevernjaci, tipak norvezani ili svedjani...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
vjeruj mi, ne trebaju nam ni svedjani ni norvezani, jedno vrijeme sam ih drama pratio na kladionici, i to upravo klubove koje mozemo izvucitm84 je napisao/la:ja ne bih slavenske prvake ni te dalekoistocnoevropske prvake tipa kazahstan...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bar je Devil upoznat sa tom ludzackom ekipom 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma bit ce sta bude sto bi neko sa foruma rekao
, na upravi je da se pojaca da se kreira kvalitetna ekipa a onda ako nas Bog pogleda i nakloni nam zdrijeb moze se lako progurati u trece pretkolo i onda je sve odlicno, zagarantovane jos 4 evropske tekme pa sta bude. Vazno je da mi napravimo kvalitetnu ekipu a sve ostalo je izvan nasih ruku i nadati se dace nas sreca posluziti ili u zdrijebu ili u tekmi za nekim jacim evropskim klubom 

Mes Que Un Club
Najbolje bi vam bilo dobiti Bohemian F.C, malo u Dublin a klub ko klub nije nesto strasan.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sve je objašnjeno na zadnjih DESETAK stranica. Jel moguće da ti je mrsko čitaticala je napisao/la:samo da pitam, jel se ovako igra: 2. Predkolo, 3. Predkolo i onda Play-off za grupnu fazu( to ako prodjemo bice najbolji poslijeratni plasman BiH klubova u evropskim takmicenjima, drugim rijecima pitari ce nam ga moci sisat)

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Niko od navedenih nije ni jaci ni slabiji od nas. Imamo 5-6 odlicnih pojedinaca i dobru atmosferu ali nam fali ono sto npr. imaju hrvatski i srpski klubovi a to je samopouzdanje. Kada smo se onako nosili sa jednim Newcastle-om koji je te godine dogurao do cetvrtine finala, mislim da se mozemo nositi sa svima od ovih koji nam mogu doci. Mentalni sklop nasih ljudi je takav da ne cijenimo sebe i to je nas najveci problem. Ovo ne kazem samo za naseg Zelju nego uopste za nase klubove i reprezentaciju.
Sime na kipru od slijedece sezone najvjerovatnije
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
otkud ti to?CLS je napisao/la:Sime na kipru od slijedece sezone najvjerovatnije
iz prve rukeblablabla je napisao/la:otkud ti to?CLS je napisao/la:Sime na kipru od slijedece sezone najvjerovatnije
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
E ako Šime ode onda ćemo biti deficitirani i na zadnjem veznom.
Trebaće nema pojačanja ,a Šime je pod ugovorom tako da KINTA masna neće doći u pitanje, ipak nisu ovo vremena Sime i Hotića, na tronu je SIR AMAR OSIM! 

1996
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Šime jedan od najboljih ove sezone, ne bi volio da ode 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ma 100% ide al eto sacekamo pa vidimocassanova je napisao/la:E ako Šime ode onda ćemo biti deficitirani i na zadnjem veznom.Trebaće nema pojačanja ,a Šime je pod ugovorom tako da KINTA masna neće doći u pitanje, ipak nisu ovo vremena Sime i Hotića, na tronu je SIR AMAR OSIM!
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Mislim da on ima jos godinu ugovora, bez oštećenja DOBROG nigdje on neće,a i nebi trebao kod AMARACLS je napisao/la:ma 100% ide al eto sacekamo pa vidimocassanova je napisao/la:E ako Šime ode onda ćemo biti deficitirani i na zadnjem veznom.Trebaće nema pojačanja ,a Šime je pod ugovorom tako da KINTA masna neće doći u pitanje, ipak nisu ovo vremena Sime i Hotića, na tronu je SIR AMAR OSIM!

1996
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Blackwargreymon, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921 i 38 gostiju.