Nije tu toliko bitan kvalitet, kvalitet svakog igrača je više manje poznat. Bitno je da do izražaja dođe hemija i kako će se taj novi uklopiti u sistem, sistem koji Meša mora početi da gradi. Bitno je da se nađe pravi igrač koji će igrati sa Bešićem i Pjanićem u vezi, da se isproba neko na desnom beku, Luksemburg je dovoljan za to.pinoglavi je napisao/la:Odlican kvalitet nekog igraca apsolutno moze doci do izrazaja i protiv Luksemburga, kao sto nije slucaj kod Prcica u mecu sa Lihtenstajnom.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, njega sam zaboravio, kao i Miloševića. Ima tu dosta kandidata sve u svemu.Pivopija je napisao/la:
Trebalo bi probati i Krunica na poziciji desetke.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mesa do sada je dobio sve sto je trazio, ako neuspije sastaviti dobru ekipu do pocetak kvalifikacija onda zbogom sa njim.
tezko cemo mi sa mesom do mundijala u rusiji,ova sjajna generacija je zasluzila puno boljeg selektora.ja mislim,da nema reprezentacije u top 20,koja bi produzila ugovor selektoru,poslje takve blamaze u barazu.mi u dvomecu protiv iraca nismo stvorili ni jedne prave sanse za gol,kao da smo igrali protiv francuske,a ne protiv prosjecnih iraca.
po mom misljenju nova repka ce izgledat ovako
Golmani: begovic, buric, Sehic
Odbrana: Mujdza, cocalic, zukanovic, kolasinac, anicic, bicakcic, sunjic,
Vezni: Besic, Pjanic, Visca, Milosevic , Grahovac, Lulic, Susic, Cimirot, i u slucaju da se odluci igrat za nas Milicevic
Napad: Hodzic, Dzeko, Ibisevic, Djuric
Vezni: Besic, Pjanic, Visca, Milosevic , Grahovac, Lulic, Susic, Cimirot, i u slucaju da se odluci igrat za nas Milicevic
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Kažeš "nova"repka,koliko ja vidim sve same stare prdo.nje.SafetSajo je napisao/la:po mom misljenju nova repka ce izgledat ovako
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Nadam se da će Meša naći najbolji mogući roster za naredne kvalifikacije, da će se riješiti nekih igrača koji ne igraju/ koje su stigle godine i da ćemo početi igrati sa nekom izrađenom taktikom, a ne "nabaci Džeki i Đuriću pa šta bude".
Vidim mnogi spominju sjajnu generaciju..kakvu bolan sjajnu generaciju,,hajmo biti realni prema sebi,imamo prosječnu pa možda i ispodprosječnu repku.Neki su se kao Miske ,Salihović ,Medo ,pa i Ibišević oprostili ili će se oprostiti.Vrh naše repke je bio sa Bolićem,Baljićem,Konjićem,Hibićem,Bracom,Musićem,Barbarezom,,pa i tada nismo imali rezultate.Naša šansa je da budemo jaki kao kolektiv,da imamo dosta sreće koju trkom,znojem i zalaganjem trebamo zaslužiti,jer jakih igrača nemamo.Džeko svima je jasno prošao svoj zenit karijere,Spaha ode,Ibišević može bljesnuti ali nema nikad više Vede iz Hofenhajma.Ovi mlađi su teške zamjene ili ako igraju to su slabe lige u još slabijim klubovima.Naša šansa može biti samo inat,jedinstvo ,kohezija i drugarstvo u ekipi i da nam Meša mogne izvući iz svakog igrača maximum..što se tiče čistog igračkog kvaliteta veoma smo tanki...
Po meni je to rjeseno, Susic je za koplje ispred ostalih kandidata...jedino je pitanje koliko ozbiljno Salihovic trenira, kazu da je na zadnjim akcijama reprezentacije bio i katastrofalnom stanju.Virtu4l je napisao/la:Nije tu toliko bitan kvalitet, kvalitet svakog igrača je više manje poznat. Bitno je da do izražaja dođe hemija i kako će se taj novi uklopiti u sistem, sistem koji Meša mora početi da gradi. Bitno je da se nađe pravi igrač koji će igrati sa Bešićem i Pjanićem u vezi, da se isproba neko na desnom beku, Luksemburg je dovoljan za to.pinoglavi je napisao/la:Odlican kvalitet nekog igraca apsolutno moze doci do izrazaja i protiv Luksemburga, kao sto nije slucaj kod Prcica u mecu sa Lihtenstajnom.
Nekako se krpimo u sredini i naprijed: Besic, Pjanic, Susic, Visca, Lulic, Dzeko (Vedo) - izgleda pristojno, imacemo ogromnih problema sa odbranom. Niti u jednog odbrambenog igraca nemam povjerenja u smislu da moze ispuniti zadatke u duelima sa iole ozboljnijom reprezentacijom. Begovic - toplo, hladn...vise hladno u zadnje vrijeme, Spahic ce se oprostiti, Sunjic - trom, spor, neokretan...ne mogu ga zamisliti u paru sa bilo kojim od preostalih stopera. Zukanovic - najvece razocarenje u poslednjih 4-5 utakmica. Prvo je izbjegao vazne utakmice da operise cir na supku a onda odigrao prosjencno cak i lose. Kao bek neprodiktivan, kao centarhalf velika opasnost po gol (nazalost nas). Bicakcic - u njega sam imao njavise povjerenja, izgleda da sam se malo preracuno. Nije konstantan. Mujdza - njegovo je gotovo, naka zavrsi ovu sezonu u cvajti pa malo na rekreaciju u Sarajevo ili Zelju. Kolasinac - vidi pod Bicakcic. Cocalic - ima srce ali fali tu kvaliteta, slab u skoku, dobar u prostoru ali los kao marker.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel ovaj pajac dao ostvaku?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Da, blizu smo dogovora sa Josea Mourinha da nas preuzme.Probisvjet je napisao/la:Jel ovaj pajac dao ostvaku?
Imas pogresne informacije. Guardiola nam dolazi. I prije svake tekme ce dolaziti na forum da mu aminujemo sastav i taktiku.BSBosna je napisao/la:Da, blizu smo dogovora sa Josea Mourinha da nas preuzme.Probisvjet je napisao/la:Jel ovaj pajac dao ostvaku?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Imas pogresne informacije. Guardiola nam dolazi. I prije svake tekme ce dolaziti na forum da mu aminujemo sastav i taktiku.BSBosna je napisao/la:Da, blizu smo dogovora sa Josea Mourinha da nas preuzme.Probisvjet je napisao/la:Jel ovaj pajac dao ostvaku?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Sto se mene tice,Mesa mi ne smeta dok god ne pocne praviti Papetove akrobacije,razne formacije i deformacije,pa vidjet cemo,trener pravi rezultatea rezultati ruse trenere i to je to
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobar bre taj covjek Mesa, alj u nogomet nista ne zna! Druga ljiga za federaljna BiH mozda biti dobar. Za onaj Metaljgege.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Presmijesno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Los trener do bola. Zavarava narod sa nekim turnejama po evropi , skautira neke igrace nove a nigdje pomaka. Gori od papeta nije , to ce tesko ko uspjet. Ali stvarno smo u racku kad nam serviraju uvjek ove propale trenere iz francuske koji su trenirali sve neke anonimuse po francuskoj, turskoj itd... igra nam je skandalozna odkad mehmed to sastavlja. Al hajd evo dobit ce opet priliku od kriminalca begica, pa da vidimo kako ce to sve izgledat.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
koga bi ti za selektora (samo nemoj reci Vahu jer je to nemoguce)bhfanatic14 je napisao/la:Los trener do bola. Zavarava narod sa nekim turnejama po evropi , skautira neke igrace nove a nigdje pomaka. Gori od papeta nije , to ce tesko ko uspjet. Ali stvarno smo u racku kad nam serviraju uvjek ove propale trenere iz francuske koji su trenirali sve neke anonimuse po francuskoj, turskoj itd... igra nam je skandalozna odkad mehmed to sastavlja. Al hajd evo dobit ce opet priliku od kriminalca begica, pa da vidimo kako ce to sve izgledat.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Ma kakav vaha, vec sam jednom piso covjek ima ugled po cijelom svijetu i nebi dozvolio da mu ovi lopovi kvare ime. On neda da mu se kroji spisak i sastav zato i nikad nece biti trener repke nase. Treba nesta novo nesta mlado, al ja pored ovih neznalica ne ocekujem nista vidis da uvjek stojimo u mjestu. Uvjek ista imena se spominju godinama i uvjek se biraju isti samo ide u krug. Svugdje se nesta novo isproba ,mijenja,samo u nas uvjek isto nezna se nista novo stvorit. Biraju ove njima podobne, Susica,Bazdarevica,Hadzibegica,Muzurovica sve neke bivse zvijezde koje nigdje nemaju zapazenu trenersku karijeru, stara trenerska skola koja je umrla,gdje nema vise prostora za popravak ili nesta novo da nauce. trebalo bi probat nekad i sa strancem da vidimo kako bi to izgledalo, Ja sam za ove mlade da im se dadne sansa, Bajramovic,Rahimic, Brazzo,Barbarez ove bivse ugledne igrace koji su igrali po bundesligi,ligi prvaka, znaju sve o fudbalu,skoluju se, negdje moraju pocet. To bi vec ozbiljno izgledalo, i mislim da igraci bi drugacije gledali na sve jer kad te takvi treniraju imali bi vise respekta i bilo bi vise profesionalno sve.phily je napisao/la:koga bi ti za selektora (samo nemoj reci Vahu jer je to nemoguce)bhfanatic14 je napisao/la:Los trener do bola. Zavarava narod sa nekim turnejama po evropi , skautira neke igrace nove a nigdje pomaka. Gori od papeta nije , to ce tesko ko uspjet. Ali stvarno smo u racku kad nam serviraju uvjek ove propale trenere iz francuske koji su trenirali sve neke anonimuse po francuskoj, turskoj itd... igra nam je skandalozna odkad mehmed to sastavlja. Al hajd evo dobit ce opet priliku od kriminalca begica, pa da vidimo kako ce to sve izgledat.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !