SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
njemačka i srbija ce u međusobnom duelu odlučiti ko če biti prvi a ko drugi.
Gana nista posebno,vidjeli smo je na kosevu.Jedino muntari sto zna igrati.
Australija moze iznenaditi.
Gana nista posebno,vidjeli smo je na kosevu.Jedino muntari sto zna igrati.
Australija moze iznenaditi.
nisam se jos odlucio za koga cu navijati al mislim da znam za koga necu 
u svakom slucaju mislim da ce nam komsinice sa istoka biti prve u grupi:D..to me uopste ne raduje al imam osjecaj da cu biti upravu

u svakom slucaju mislim da ce nam komsinice sa istoka biti prve u grupi:D..to me uopste ne raduje al imam osjecaj da cu biti upravu

-PAJA Fan Club!!
- alan_kardec
- Kontakt:
šta ima kod tebe?harishp je napisao/la: Zato idu Australija i Gana i problem rijesen.

u kojem si to filmu gledao?harishp je napisao/la:Dok Gana italijane naprci.

Italy - Ghana 2:0 12. jun 2006, Hannover
Andrea PIRLO (ITA) 40', Vincenzo IAQUINTA (ITA) 83'
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
pobijedili su Cehe tada,Italijane ce ove godine u daljem takmicenju.Oni ili Njemacka svejedno a mozda i Australija. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
njemacka i australija...australci su vecinom izmedzu 30-32 godine i za vecinu je ovo zadnje svjetsko prventsvo ...to je tim iskusnih igraca koji su dugo zajedno,i imaju puno utakmica u najjacim euroligama skoro je ista ekipa kao iz 2006 a sjecamo se da im tada hrvati(koji su tada bili jaci nego srbija danas) nisu bili ni do koljena..srbija ima par sjajnih igraca ali ja vam garantujem da ce te se uvjrit da su jovanovic pantelic itd samo prosjecni igraci...cast vidicu ivanovicu i stankovicu i krasicu ali to nije dovoljno da se nadjebe jedna njemacka koja je i iskusnija i uigranija, ni australija..a za podcjenjivanje,pa nigdje u svijetu nema podcjenjivanja njemacke kao na balkanu tako da se razumijemo...prosjecan balkanac je bolji tehnicar od prosjecnog njemca dok je prosjecan njemac kompletniji iograc od prosjecnog balkanca da se razumijemo,,,
Pa ko uopste podcjenjuje Nijemce!?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Principatus
- Kontakt:
Ko Nijemce podcjenjuje? Svako ko ih stavi na isti nivo sa Srbijom. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Svabe su svabe i svakako da zasluzuju respect, ali treba vjerovati i u sebe i svoje kvalitete i ni pred kim se ne stavljati u inferioran polozaj!Principatus je napisao/la:Ko Nijemce podcjenjuje? Svako ko ih stavi na isti nivo sa Srbijom.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Slažem seTeodosic Milos je napisao/la:Tad se podjecnjuje Srbija....jer ovaj sastav nas mnogo ljepse i kvalitetnije izgleda nego njihov...jos da nam je tu Dragutinovic a njima Balak e tada bi show bio !Principatus je napisao/la:Ko Nijemce podcjenjuje? Svako ko ih stavi na isti nivo sa Srbijom.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Principatus
- Kontakt:
Pa nije na vama da birate, kad vec jeste u tom polozaju, nije to stvar vjerovanja vec znanja, sto ce pokazati utakmica sama, jer rijeci to nazalost nemogu. Nakon izvlacenja za grupnu fazu SP-a, njemacke novine su titurirale sa naslovima kao "Njemacka dobiva laganu grupu", "sreca u zrijebu ostaje Njemackoj vjerna" itd.marconato je napisao/la:Svabe su svabe i svakako da zasluzuju respect, ali treba vjerovati i u sebe i svoje kvalitete i ni pred kim se ne stavljati u inferioran polozaj!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tim bolje za nas ako nas oni podcijene (kao sto su recimo te novine, koje stavljaju takve naslove)... 

- Principatus
- Kontakt:
Ma ne, ovdje vas niko ne podcjenjuje, niti u tim novinama.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako sam dobro preveo tekst, onda ni Trasch neće biti na SP kada je Njemačka u pitanju.
Australci su se odrekli Scotta McDonalda i Nick Karlea.
Btw, piše se podcijeniti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Na koga se to odnosi?Monolog je napisao/la:Ako sam dobro preveo tekst, onda ni Trasch neće biti na SP kada je Njemačka u pitanju.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma neko u međuvremenu napisao da se piše poTcijeniti.Elddar je napisao/la:Na koga se to odnosi?Monolog je napisao/la:Ako sam dobro preveo tekst, onda ni Trasch neće biti na SP kada je Njemačka u pitanju.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
po meni,i neko moje skromno misljenje....
mislim da cemo biti prvi u grupi,stim da ne ocekujem nku gol razliku...ocekujem tvrde utakmice,poznavaju ci nasu odbranu a i nas napad...znaci 0-2 za kladionicare...
citam danas,njemce ponovo hvata neki maler...neko odustao.... ganu necu da podcjenjujem,stim da nam je to i prva utakmica,al kad ih je bosna dobila u sarajevu 2-1... valjda cemo i mi... (bez podcjenjivanja bosne)
tako da ocekujem prvo mjesto... i svakako da cu staviti neke pare na to...
mislim da cemo biti prvi u grupi,stim da ne ocekujem nku gol razliku...ocekujem tvrde utakmice,poznavaju ci nasu odbranu a i nas napad...znaci 0-2 za kladionicare...
citam danas,njemce ponovo hvata neki maler...neko odustao.... ganu necu da podcjenjujem,stim da nam je to i prva utakmica,al kad ih je bosna dobila u sarajevu 2-1... valjda cemo i mi... (bez podcjenjivanja bosne)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Skromno misljenje...radebl je napisao/la:po meni,i neko moje skromno misljenje....

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Niko ne kaže da ste vi slaba reprezentacija, naprotiv imate neke stvarno igračine, tipa Vidić, Ivanović, Stanković, ali kao što vidiš to se pretežno odnosi na odbranu, dok ste "tanji" u napadu i veznom redu. Stanković nije dovoljan, iako je odličan igrač. Tako da očekujem tvrde utakmice, jednostavno, zbog vaše odbrane.radebl je napisao/la:po meni,i neko moje skromno misljenje....
zato i prognoziram utakmice 0-2Elddar je napisao/la:Niko ne kaže da ste vi slaba reprezentacija, naprotiv imate neke stvarno igračine, tipa Vidić, Ivanović, Stanković, ali kao što vidiš to se pretežno odnosi na odbranu, dok ste "tanji" u napadu i veznom redu. Stanković nije dovoljan, iako je odličan igrač. Tako da očekujem tvrde utakmice, jednostavno, zbog vaše odbrane.radebl je napisao/la:po meni,i neko moje skromno misljenje....
jaka odbrana,tanji napad...ali po meni,dva ponajbolja igraca koja bi mogli napraviti su nesto su zoran bambi tosic i naravno milos krasic..ne znam koliko ste pratili reprezentaciju srbije i te igrace....po meni su fantasticni...
a vidic i ivanovic su dokazani,da ne pisemo o njima....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- FC ARSENAL
- Kontakt:
Njemacka i Gana, neka moja procjena ko ce dalje proc...
Njemacka-kako god igrali, proci ce uvijek
Gana-neka africka reprezentacija bi mogla napravit uspjeh, nadam se da ce to bit Gana
Njemacka-kako god igrali, proci ce uvijek
Gana-neka africka reprezentacija bi mogla napravit uspjeh, nadam se da ce to bit Gana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.