Ma vjerujem ja da se ima para...Samo je sve do sposobnosti nase uprave.Evo opet cu ja,kao papagaj,zna li iko da li ce ostati Vukelja,Stanceski,Vule,Coric,Petric,Kajkut...Da li ce se otkupiti Stevanovicev ugovor?Schlager je napisao/la:Ma ima dobrih igrača koliko hoćeš,samo da bude kakvih para....
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Treci put castimo
Ne vjerujem da ni oni sami to znaju još,čeka se da se vidi kakav će biti budget a samim tim i ambicije kluba.
-
- Kontakt:
mislim da se pored njih ne smije propustiti sansa da se dovede bilbijuna pozajmicu,tamo u vosi i onako grije klupu..Schlager je napisao/la:Stajić je dobar igrač a nema klub pošto je Aalen ispao iz lige i otpustio strance.
Grujić,Raspudić,Avdukić,Vlasta Jovanović....
ali sad kolke su sanse da ce njega vojvodina pustit

Mala je ko bomba,svaka cast.Schlager je napisao/la:
Nadam se da ce Borac u buducnosti dobiti jos vise ovakvih "navijaca"

Momci cestitam za izlazak u Europu dobre utakmice zelim , a sto se tice ove cure nadam se da cu je upoznati

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
% ? $ - Европу " са " $(& " направе ово % су ?) $ " 7 $. А сјевер " југ - " & нова '...- ? је $ $ $ " за $ ". $ сјеверне " јужне " " % ", ? то " ? за " " " на $ $. " ', $ ", не " " ¥ у ' &, " је $

Е " 7000 $ & - ' & $ ? " ' $ - ? & нас " & $ " " за ту " на % " " " $ $ " на тој & ".
"" ПУТ ""
Pa ustvari gledasjući ovaj kalendar mi bi sa pripremema trebalo da počnemo najkasnije 10/06/2010...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Jel imate vi kakav koeficijent ili koristite nacionalni?Jer na ovoj listi ili vas nema ili vas ja nisam video.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sta tebe briga za nas...idi brini se za ezelju,hoce li ni popraviti stadion...Devil je napisao/la:Jel imate vi kakav koeficijent ili koristite nacionalni?Jer na ovoj listi ili vas nema ili vas ja nisam video.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Stvarno neshvatam vas pojedince na ovoj temi,pitam vas fino ko ljude iz koje dolazi ovaj klub a vi tako odgovarate.Na svakoj temi o BH fudbalu koga god pitam sta me zanima ljudi lepo odgovore ako znaju,a vi isto kao da sam vam ne znam sta uradeo.Nemorate mi ni odgovoreti ako necete ali nemorate se tako ni ponasati.radebl je napisao/la:sta tebe briga za nas...idi brini se za ezelju,hoce li ni popraviti stadion...Devil je napisao/la:Jel imate vi kakav koeficijent ili koristite nacionalni?Jer na ovoj listi ili vas nema ili vas ja nisam video.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ej,aj majke ti ne pravi se "englez"...Devil je napisao/la:Stvarno neshvatam vas pojedince na ovoj temi,pitam vas fino ko ljude iz koje dolazi ovaj klub a vi tako odgovarate.Na svakoj temi o BH fudbalu koga god pitam sta me zanima ljudi lepo odgovore ako znaju,a vi isto kao da sam vam ne znam sta uradeo.Nemorate mi ni odgovoreti ako necete ali nemorate se tako ni ponasati.radebl je napisao/la:sta tebe briga za nas...idi brini se za ezelju,hoce li ni popraviti stadion...Devil je napisao/la:Jel imate vi kakav koeficijent ili koristite nacionalni?Jer na ovoj listi ili vas nema ili vas ja nisam video.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Koriste nacionalni koeficijent 1749, kao i Zeljo s obzirom da nisu igrali evropske utakmice zadnjih 5 godina.Devil je napisao/la:Jel imate vi kakav koeficijent ili koristite nacionalni?Jer na ovoj listi ili vas nema ili vas ja nisam video.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
zalosno,znaci 100% je potvrdjeno da se nece napraviti sjever i jug,ovo ostalo uopste nije problem napraviti najzahtjevniji posao je staviti stolice na istok i natkriti ga a ovo ostalo su sitnice.Uvjeren sam da cemo Evropu igrati na Gradskom ali jadna ce nam biti Evropa kada shvatimo da sa njom nista nismo postigli,kad pogledam protiv Sarajeva,Zeljeznicara,Zrinjskog bilo je oko 12000 hiljada ljudi a u Evropi ce biti 7000 hiljada.Pa gospon Davidovicu niste morali cekati da osiguramo 100% Evropu ne bi nista falilo da se stadion renovirao a Borac nije otisao u Evropu ali tako kod nas ide uvjek neko mora oprati para pa nece postavljanje stolice i natkrivanje stadiona kostati 6 miliona!!!!!!!EastStand je napisao/la:% ? $ - Европу " са " $(& " направе ово % су ?) $ " 7 $. А сјевер " југ - " & нова '...- ? је $ $ $ " за $ ". $ сјеверне " јужне " " % ", ? то " ? за " " " на $ $. " ', $ ", не " " ¥ у ' &, " је $![]()
Е " 7000 $ & - ' & $ ? " ' $ - ? & нас " & $ " " за ту " на % " " " $ $ " на тој & ".
Sve je više ljepotica otkad su se pojavile naočale koje pokrivaju pola lica.Schlager je napisao/la:

1996
na fejsu se zove "lepa protina kci" uf jes dobraA_d_0 je napisao/la:djevojka se zove tijana aleksic. imam je na fejsu. dramaticna je.Schlager je napisao/la:

Zove se Anja.
nzm kako se zove, ali riba je do jajaSchlager je napisao/la:Zove se Anja.

pa zato je i borac izgubio,igraci gledali u nju,yebes olimpik 

Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 26 maj 2010, 00:11, ukupno mijenjano 2 puta.
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.