FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a ja imam nekakav sugav osjecaj da cemo dobiti zilinu... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
Grbavica plava neman, dodjes nevin odes ****..
Tako ce bit svim klubovima
Tako ce bit svim klubovima
- Ponos Torina
- Kontakt:
Daj boze da dodje Zilina nisu oni bauk bolje nego Aktobe..Belive metm84 je napisao/la:a ja imam nekakav sugav osjecaj da cemo dobiti zilinu...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
hocemo dinamo da se malo s njima igramo igramo igramo
isto i partizan

svoj ti pos'o !
Pa znaš malo radi onih tamo.EdinTM87 je napisao/la:U svemu se slazem, al haj molim te reci, zasto malo Nijaz?! Sta on moze uraditi, tu mogu pomoci Osim i igraci i to sto si naveo prije Nijaza. Nisi mi jasan.cassanova je napisao/la:Znači 0-0 sa Hajdukom koji je nalupao Cibaliju mislim 5-0 odmah u prvom kolu..... prema svemu sudeći fino bi prošli kod komšija.
Inače kad bi prošli u 3. pretkolo bilo bi super i za državu i BH fudbal onda za dalje malo sreća, malo znanja ,malo Nijaz i tako....

1996
Vjeruj mu vidiš da je jedan od najvatrenijih navijača "Akotobe"-jarabi.Ponos Torina je napisao/la:Daj boze da dodje Zilina nisu oni bauk bolje nego Aktobe..Belive metm84 je napisao/la:a ja imam nekakav sugav osjecaj da cemo dobiti zilinu...

1996
- themaniaks
- Kontakt:
E lahko je konama .rati po nasim temama oni odmaraju tri mjeseca a nas ocekuju evropske tekme.Pustite vi te "prijateljske odnose" to su najvece izmisljotine,mrtva bi glava pala kad bi nam dosao partizan il dinamo.Jednog kvalitetnog napadaca dovesti mozda se moze i buba dovesti,mali Osmanagic evo i njegova izjava potvrdjuje da ako ne nadje inostrani angazman da ce doci nama,u Pelaka i jos jednog beka,ne trebamo se bojati nijednog kluba 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ti si inače vjerni pratilac igara AktobeaPonos Torina je napisao/la:Nemas pojma kakav je taj Aktobe koliko su opasni....ja bi da mi njih zaobidjemo u sirokom luku...cassanova je napisao/la:Da nam je Akotobe..

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma ne bitno, daj Boze da se ne sastanemo ni sa jednim i to je to.Elddar je napisao/la:To ti misliš, pa bolan mrtvih bi bilo. Ne bi možda konkretno na tribinama, al' srest će se u gradu pa će i nevini stradati. Nije to baš tako kako ti misliš.Zeljovac_1921 je napisao/la:Dinamo bi bio dosta bolji od Partizana, bio bi to nezaboravni spektakl, nebi bilo nekih incidenata, jer nismo u nekim negativnim talasima, a i mozemo igrati s njima. Partizan je prejak za nasu ligu, sjetimo se Zrinjskog i 1-6 cini mi se. A i tu bi bilo svasta na navijackom aspektu.
Ja bi najvise volio ovog Ekranesa, ili najslabijeg protvnika u ovom kolu, najvaznije je proci ovo kolo, jer eventualnim ispadanjem u trecem, ostajemo u Europi.
Kad bih mogao birati, izabrao bih Partizan. Mislim da je Dinamo jači od Partizana, ali ovi komentari da će nas "pojesti" Dinamo su me baš nasmijali. J**u se po onim poljanama sa kojekakvim Sesvetama i slično. Realno, jači su od nas, al' baš toliko da bi nas pojeli, mislim smiješno.
Što se tiče BBB-a, to su dokazani huligančići, i mogli bi jedino dobiti po p. ovdje. Grobare ne bih da komentarišem. Hvala
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Pustite vi tu pricu...možda je Ponos Torina baš u pravu...možda je taj Aktobe baš opasna ekipa, kako covjek kaže.
Ali mi smo skloni prepotenciji i podcjenjivaju drugih ..mi smo beton ,a ostali su šlauf...i onda dođe neki Litex , za koje nikad niko nije ni cuo dok se nisu susreli sa Željom - pa nas nalauše po ušima da nas i sad boli.
Ali mi smo skloni prepotenciji i podcjenjivaju drugih ..mi smo beton ,a ostali su šlauf...i onda dođe neki Litex , za koje nikad niko nije ni cuo dok se nisu susreli sa Željom - pa nas nalauše po ušima da nas i sad boli.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Znači dosad su se spominjali:
Elvis Karić, lijevi bek nezna ime mislim da je Lukas, Luk ovako nesto,
, Arsenijević (Slavija), Eldar Hasanović, Pelak... i jos uglavnom što je najvažnije radno je.
_____________________________________________________________________________________________
Trenutni fond igrača će se dodatno skresat', lično bilo bi mi žao bilo kome dati papire no takve su okolnosti... mislim da Lazo stvarno svoje ispuco ,protiv Laktaša imao je tri čista zicera , a ko Lazo, mislim da je bolje dati Spahiću ansu da vidimo sta znamo jeli kalibar za ŽELJE (moje lično misljenje) .... Rovčanin imam ogroman talenat ,ali alkohol ga UNIŠTI...
Dovesti pod hitno kvalitetnog lijevog beka nemože više ni Mirko, tek to , pa onda misliti dalje ,,, napadač, desni bek ...može se jos dorađivat, ali trebaju pare znam no ako hoćemo neki rezultat u EVROPI trebaju poačanja nema šta...
Elvis Karić, lijevi bek nezna ime mislim da je Lukas, Luk ovako nesto,

_____________________________________________________________________________________________
Trenutni fond igrača će se dodatno skresat', lično bilo bi mi žao bilo kome dati papire no takve su okolnosti... mislim da Lazo stvarno svoje ispuco ,protiv Laktaša imao je tri čista zicera , a ko Lazo, mislim da je bolje dati Spahiću ansu da vidimo sta znamo jeli kalibar za ŽELJE (moje lično misljenje) .... Rovčanin imam ogroman talenat ,ali alkohol ga UNIŠTI...

1996
- Napolitano
- Kontakt:
Osnovni problem vecine forumasa sto prate pored nasih i komsije pa kazu opasni Partizan i Dinamo, a pojma nemamo kakvi su ovi ostali pa ih otpisujemo ko da su amateri teski. Tako smo svi u kvalifikacijama otpisivali nekakve timove kao Unirea ili Bate Borisov, a znamo dokle su dogurali...
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
- pintol_TM87
- Kontakt:
A kad smo igrali s Partizanom 0-6 kad smo izgubili jeli? na 80 godisnjicu kluba cini mi se, bio sam na toj tekmi, grobara uopste nije ni bilo, tako da nije bilo ni incidenata.[/quote]
ja kako se sjecam da su dosli...nije ih bilo dosta..nije bilo incidenata
ja kako se sjecam da su dosli...nije ih bilo dosta..nije bilo incidenata

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
a i vi bezze pišete o AKTOBEU
ko želi informacije o našim protivnicima naće ih lako,nama prvo trebaju pojačanja i sreće a biće je akb 

...maybe yes,maybe no,maybe,maybe i don't now...Seyo_TM je napisao/la:i piricev pocetak...ja-hordas je napisao/la:...sad je na redu kraj ere brkovica,recimo...

...recimo partizan 0:6...pa litex 7:jedan,dva nemam pojma...skakljivo...
Zadnja izmjena: ja-hordas, dana/u 25 maj 2010, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Joj, kad bi mogli dovest Osmanagica! Bilo bi stvarno extra al mislim da ce otic u inostranstvo. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Napolitano
- Kontakt:
Evo Aktobe-a, od 2000 pa na ovamo su bas u usponu!
* Kazakhstan Premier League: 4
2005, 2007, 2008, 2009
* Kazakhstan Cup: 1
2008
* Kazakhstan Super Cup: 2
2008, 2010
* Kazakhstan First Division: 1
* Kazakhstan Premier League: 4
2005, 2007, 2008, 2009
* Kazakhstan Cup: 1
2008
* Kazakhstan Super Cup: 2
2008, 2010
* Kazakhstan First Division: 1
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Gde ce te prizeljkivati Kazahstance,niste humani ni sekunde.Prvo setite se njihovog nastupa prosle sezone u EL sa onim preokretima ludjacka ekipa.Drugo valja otici do Kazahstana vise od 10 sati putovanjem avionom bez presedanja,onda cekanje da se presedne pa izadje na 15 sati sigurno.To je mozda i najgora varijanta ne toliko zbog kvaliteta mada u zadnjih 2-3 godine ulazu enormne svote novca,nego zbog samog umora od leta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ja se stvarno ne sjecam da ih je bilo, no ako 3-4 covjeka kazu da su bili, onda ste upravu, moja greska i to je to.pintol_TM87 je napisao/la: ja kako se sjecam da su dosli...nije ih bilo dosta..nije bilo incidenata
Bio sam na tekmi svega mi, ali stvarno se ne mogu sjetiti da ih je bilo.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Napolitano
- Kontakt:
Ma zbog svega pomalo, evo ova Omonia s Kipra je blize, al brate klub je pravo jak, milion naslova, navijace beton, mozda bas oni nas prizeljkuju isto govori kao i mi za njih

Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 15 gostiju.