Chicago Bulls
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Dzaba se mozete nadati da ce Hoiberg dobiti otkaz, covjek je tek potpisao 5-godisinji ugovor od 25mil $ , prije ce oni iz FO letiti nego on(mada su i zato male šanse)
I da moram spomenuti Mirotica, koji igra katastrofalno i nije se mrdnuo od svoje rookie sezone, ja bih ga sad komotno trade-ovao za kakvog guard-a , taman da i Portis ima stabilnu minutazu
I da moram spomenuti Mirotica, koji igra katastrofalno i nije se mrdnuo od svoje rookie sezone, ja bih ga sad komotno trade-ovao za kakvog guard-a , taman da i Portis ima stabilnu minutazu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mirotic je spao na to da se zadovoljava 3cama 2m od 3p linije. To je njegov specijalitet. A i dalje je pump fake kralj.
Postovanje treba zaraditi.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovo sto butler izlazi u medije i prica o igracima i treneru mi pocinje ici na neku stvar, suti i igraj, nista neces postici ako prozivas, samo ce se stvari pogorsati...
Jimmy Butler probably thinks it's showing leadership calling out Hoiberg. But it's really telling GarPax something's not working. Bad look.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se, ali... to mi govori da Hoiberg nema nikakvog autoriteta.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Svakako, kad ne smije se dreknuti na njih inace moze ga srcani spucat 

Frajer ima pejsmaker na srcu, on i da hoce da galami ne bi smjeo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pravda za Portisa!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Je suis Bobby 

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mozes ti biti autoritet i bez galame. Ovaj to (do sada) nije.
Ne znam sto si toliko skocio ns Hoiberga,kad je za igru i napad kriv najvise D Rose,ovakvom Roseu nebi pomogli ni da se udruze i crtaju napade Pop i Fil Jackson...dzaba ti sve crtatili ili ne crtati kad lik zivi u 2011 god,to je kljucni problem zasto je napad na 27 mjestu,i plus Mirotic.
I Bullsi se sasvim dobro i realno drze,to je to otprilike borba za trece mjesto sa Raptorsima i Indianom.
A Rose igra i poteze iskljucivo na osnovu imena,da se kojim slucajem zove ...ne znam ...Kefir Sykes bio davno zakucan na klupu..
I Bullsi se sasvim dobro i realno drze,to je to otprilike borba za trece mjesto sa Raptorsima i Indianom.
A Rose igra i poteze iskljucivo na osnovu imena,da se kojim slucajem zove ...ne znam ...Kefir Sykes bio davno zakucan na klupu..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jesi ti pogledao Bullse koji put ove godine? Ako jesi, onda si kao i ja sigurno vidio jednu ne povezanu, bezidejnu, igru na silu. Nije to sve do Rosea... Citav tim ne zna sta treba da radi u napadu. Naravno da je trener za to najveci krivac. Sukrivac jeste Rose, ali trener je taj koji kroji sta, ko i kako treba raditi.
Gledao sam Bullse dosta puta ove sezone, i definitivno se trazi tu neka hemija neki balans i rotacije obzirom da neki igraci su u groznoj formi, ima tu do Hoiberga to niko ne spori,cak i mislim da ovim sistemom napada najvise ispasta Butler koji dosta sutira divlje i iz driblinga,a ono sto je fascinantno da nema onih trica ih coska kojih je i prehhodnom sistemu bilo koliko je htjeo,a jedino sto mi je zanimljivo trenutno je pik and pop Rose/Butler
Onoga klasicnog Hoibergovog sistema (trcanje,jak tempo i trice ) za sada nema ili ima u tragovima ,mozda ce se iskristalisati uskroro,ali Bullsi se dobro drze,kao sto rekoh borba za trece mjesto je realnost ovog rostera..ne znam sta ocekujete??
Kao sto rekoh nema trenera koji moze pomoci ovakom Roseu i tom mentalnom sklopu,imas 42% TS i kad si ispod 50% na obrucu (tacnije Rose ima 48%????),hmmm i sada ako bi se kojim cudom ove Rosove "napadacke pervormanse" poboljsale to bi se itekako osjetilo na ukupnoj napadackoj efikasnosti cjele ekipe,i jednostavno je zakljuciti da Rose koci i vuce nazad ovaj napad i glavni je krivac za 27 mjesto (+ Mirotic i Gasol).
I jos jedna stvar,ni sa Thibsom napadacka efikasnost nije bila nista bolja izuzev prosle god kad su zavrsili 11ti, 2014 (28),2013 (23)
Da ne ispadne da branim Hoiberga ili neto silcno,ima on propusta itekako ali ako ista i ikome treb prigovarati to je Rose ali za to trebaju muda koja Butler nije imao pa je isao okolo, i iskreno ja ne vidim toliki razlog za kritiku,ekipa se dobro drzi to je realnost ovog rostera, i ko ocekuje vise taj ocigledno u glavim ima Rosea iz 2011 god.
Onoga klasicnog Hoibergovog sistema (trcanje,jak tempo i trice ) za sada nema ili ima u tragovima ,mozda ce se iskristalisati uskroro,ali Bullsi se dobro drze,kao sto rekoh borba za trece mjesto je realnost ovog rostera..ne znam sta ocekujete??
Kao sto rekoh nema trenera koji moze pomoci ovakom Roseu i tom mentalnom sklopu,imas 42% TS i kad si ispod 50% na obrucu (tacnije Rose ima 48%????),hmmm i sada ako bi se kojim cudom ove Rosove "napadacke pervormanse" poboljsale to bi se itekako osjetilo na ukupnoj napadackoj efikasnosti cjele ekipe,i jednostavno je zakljuciti da Rose koci i vuce nazad ovaj napad i glavni je krivac za 27 mjesto (+ Mirotic i Gasol).
I jos jedna stvar,ni sa Thibsom napadacka efikasnost nije bila nista bolja izuzev prosle god kad su zavrsili 11ti, 2014 (28),2013 (23)
Da ne ispadne da branim Hoiberga ili neto silcno,ima on propusta itekako ali ako ista i ikome treb prigovarati to je Rose ali za to trebaju muda koja Butler nije imao pa je isao okolo, i iskreno ja ne vidim toliki razlog za kritiku,ekipa se dobro drzi to je realnost ovog rostera, i ko ocekuje vise taj ocigledno u glavim ima Rosea iz 2011 god.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Furthermore, according to ****, Butler used profanity while addressing the coaching staff once and disrupted a film session on another occasion with critical comments. While those defending Butler say such instances stem from his frustration that few players match his work ethic, his habit of warming up on his own has alienated others to the point that Joakim Noah recently talked to Butler, a **** said.

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nemam ja nikakav ocekivanja po pitanju gdje bi trebali biti... Ali definitivno imao sam velika ocekivanja da cemo ofanzivno izgledati daleko bolje od ovoga. Pa ofanzivno izgledamo gore nego pod Thibsom. Koji smo, negdje pri dnu sto se tice tog rangiranja?. Doveden kao preporoditelj nase ofanzive, a ono gledas veci struggle u napadu neko u predhodnim sezonama. Hajde recimo da je razlog tome uveliko i Rose, ali i ostali igraci su daleko ispod svog dometa. To je do trenera koji ne uklapa igrace koje ima na prava mjesta. I sam kazes na sta je limitirao Butlera. Pau neprepoznatljiv vecinu sezone. Mirotic samo 3ce roka, i ne lici na sebe. Jedina svijetla tacka je Doug... Na kraju utakmica kada treba defanzivno braniti, njemu Pau igra, a Jo i Taj na klupi.
Poenta moja je da FO promasio sa trenerom, jer su doveli lika koji hajmo reci ima sistem, ali ocigledno ne i igrace za taj sistem. Nikad mi necemo sa ovim rosterom postati run and gun ekipa. Nemamo sutere za to. Osim McDermotta, nema tu materijala za takvu pitu. Opet, ocekivao sam od trenera da se prilagodi onom sto ima, ali to mu ne ide nikako. Ne zna kako ili nece...
Poenta moja je da FO promasio sa trenerom, jer su doveli lika koji hajmo reci ima sistem, ali ocigledno ne i igrace za taj sistem. Nikad mi necemo sa ovim rosterom postati run and gun ekipa. Nemamo sutere za to. Osim McDermotta, nema tu materijala za takvu pitu. Opet, ocekivao sam od trenera da se prilagodi onom sto ima, ali to mu ne ide nikako. Ne zna kako ili nece...
Sjebao je ionako nikakvu hemiju medju igracima, a bili smo do skora ekipa sa jednom od najboljih hemija u ekipi. Otkaz Thibsa je jedan od kljucnih stvari koje su doveli do podjela u svlacionici.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Furthermore, according to ****, Butler used profanity while addressing the coaching staff once and disrupted a film session on another occasion with critical comments. While those defending Butler say such instances stem from his frustration that few players match his work ethic, his habit of warming up on his own has alienated others to the point that Joakim Noah recently talked to Butler, a **** said.![]()
Iskreno ovo mi se na prvu ruku nikako ne svidja sto je Jimmy uradio, ali tek sad mi nesto dolazi u glavu pa ovo nama i treba, drugacije nece biti promjena.
Tako da Jimmy for President.
GarPax daBogda crkli obojica smecari jedni grobarski.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Citam vec danas da su sjeli trener i Jimmy, i da su 'on the same page'. Koliko god nije Butlerovo da se ovako javno obraca... ovo bi moglo da digne ekipu. Gore ne moze i ovako i onako.
Jimmy je citao Jordanove knjige 100%kad_kako je napisao/la:Citam vec danas da su sjeli trener i Jimmy, i da su 'on the same page'. Koliko god nije Butlerovo da se ovako javno obraca... ovo bi moglo da digne ekipu. Gore ne moze i ovako i onako.

Ono u New Yorku je bila blaga katastrofa, jest igrali smo 4OT al opet.

Veceras protiv Netsa, blowout pobjeda je za mene jedina pozitiva i napredak.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Vau izgubit cemo i od Netsa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.