Moramo sada napraviti frku da se predstave igraciChinaglia je napisao/la:kakva je ono neozbiljnost na stranici FK Sloboda Tuzla, Haurdić još uvijek nije potpisao!
dogovor i potpis nije isto!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Moramo sada napraviti frku da se predstave igraciChinaglia je napisao/la:kakva je ono neozbiljnost na stranici FK Sloboda Tuzla, Haurdić još uvijek nije potpisao!
dogovor i potpis nije isto!
Ja sve kontam sto se o Vitezu prica i pise vise nego o SlobodiSuljo20002 je napisao/la:Vitez ima bolji marketing od nas
Možda jest ali neće da postavi na pdf.Pasha_car_aga je napisao/la:Jel to boga ti niko nije slikao danasnje radove na Tusnju?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ko sto ti danas rece, neka dignu dupe pa uslikaju i postave, a ne samo kradu po pdf-u fotografije i komentare. Yebo takvog novinara.sloboda72 je napisao/la:Možda jest ali neće da postavi na pdf.Pasha_car_aga je napisao/la:Jel to boga ti niko nije slikao danasnje radove na Tusnju?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
I jos clanovi skupstine u kadruNYKnicks Fan je napisao/la:Bilo je slika na fb, ja sam vidio jednu danas.
Ma nista dok ne ograde, stave tablu i montiraju kran. . ipak je to stadion potrebne su malo vece masine.Gifron je napisao/la:Ma nema se nista posebno vidjeti, ja sto sam u prolazu primjetio je da su samo raskrcili ono grmlje.
Ma šta će raditi. Malo pripremili teren i to je sve što se može i smije za sad uraditi (prvo tender, pa onda kranovi).slana_krv je napisao/la:Ma nista dok ne ograde, stave tablu i montiraju kran. . ipak je to stadion potrebne su malo vece masine.Gifron je napisao/la:Ma nema se nista posebno vidjeti, ja sto sam u prolazu primjetio je da su samo raskrcili ono grmlje.
gdje su stolice na dugom spratu, pa jebt, nesposobni su maketu uradit, a kamo li stadion da napraveZodiac je napisao/la:
Druze ti si stvarno naporan i dosadan, imal Bgt sta da tebi ne smetaChinaglia je napisao/la:gdje su stolice na dugom spratu, pa jebt, nesposobni su maketu uradit, a kamo li stadion da napraveZodiac je napisao/la:
nemaSloboda1919 je napisao/la:Druze ti si stvarno naporan i dosadan, imal Bgt sta da tebi ne smeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.