Al' Džeko je kloc, vidi se da mu se više ne igra fudbalBSBosna je napisao/la: Misimovic je poceo na SP iako je igro u Kinu...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Al' Džeko je kloc, vidi se da mu se više ne igra fudbalBSBosna je napisao/la: Misimovic je poceo na SP iako je igro u Kinu...
Treba staviti restrikcije tipe minimalno 6 mjeseci na forumu i recimo 50 ili 100 postova. Vrlo brzo bi se sve vratilo u normalu.pinoglavi je napisao/la:Treba napraviti mali kviz za ulazak na ovaj pdf, npr imena 5 igraca reprezentacije i da se pogodi koju poziciju igraju. Ko ne pogodi svih 5 ne moze komentarisati na ovom pdfu.
Znam da bih to volio, ali nema toga nistaVirtu4l je napisao/la:Treba staviti restrikcije tipe minimalno 6 mjeseci na forumu i recimo 50 ili 100 postova. Vrlo brzo bi se sve vratilo u normalu.pinoglavi je napisao/la:Treba napraviti mali kviz za ulazak na ovaj pdf, npr imena 5 igraca reprezentacije i da se pogodi koju poziciju igraju. Ko ne pogodi svih 5 ne moze komentarisati na ovom pdfu.
Definitivno, ono sa Safetom je bila velika pogreška.Pogotovo nakon što se desila Nigerije.Poslije SP-a mu nisu smjeli ponuditi novi ugovor, jer evidentno je bilo da je došlo do zasićenja i njega a i od strane igrača. Mesa je dosao u najgori momenat sa dva boda na kontu, doveo nas do baraza i eto nismo uspjeli ali ne treba kroz prizmu baraža gledati njegov cijeli dosadasnji rad.Chinaglia je napisao/la:nadam se da će mu produžit' ugovor do kraja kvala, sa klauzulom ako se plasiramo na SP, da mu se automatski produži ugovor na još jedne kvale, ako se ne plasiramo na SP, automatski otkaz!
dosta više zajebancije, da se treneru produži ugovor, pa ne uspijemo, pa mu se ne smije dati otkaz radi odštete, krajnje je vrijeme da se krene ozbiljno radit', a ne da tonemo i tonemo!
Sa Safetom je urađeno baš onako kako je Chinaglia napisaoedoo3 je napisao/la:Definitivno, ono sa Safetom je bila velika pogreška.Chinaglia je napisao/la:nadam se da će mu produžit' ugovor do kraja kvala, sa klauzulom ako se plasiramo na SP, da mu se automatski produži ugovor na još jedne kvale, ako se ne plasiramo na SP, automatski otkaz!
dosta više zajebancije, da se treneru produži ugovor, pa ne uspijemo, pa mu se ne smije dati otkaz radi odštete, krajnje je vrijeme da se krene ozbiljno radit', a ne da tonemo i tonemo!
Virtu4l je napisao/la:Sa Safetom je urađeno baš onako kako je Chinaglia napisaoedoo3 je napisao/la:Definitivno, ono sa Safetom je bila velika pogreška.Chinaglia je napisao/la:nadam se da će mu produžit' ugovor do kraja kvala, sa klauzulom ako se plasiramo na SP, da mu se automatski produži ugovor na još jedne kvale, ako se ne plasiramo na SP, automatski otkaz!
Sve sto je dobro uradio motivisao igrace i pogodio sa rezervama do baraza je pokvario u dvomecu sa Ircima. Protiv protivnika podjednakog kvaliteta u mecu gdje se je znalo da ce odlucivati finese, nijanse odnosno trenersko nadmudrivanje. Znalo se je da imaju vrhunskog i preiskusnog trenera na klupi, znalo se je da su trkacki neugodni i da ce probati da iskoriste taj nesto sporiji stoperski par. Znalo se je da nemaju kompleksa poslje odlicne dvije utakmice protiv aktualnog svijetskog prvaka Njemacke. Trebalo ih je nadmudriti takticki. Kao naprimjer kod one pobjeda 4:2 u Belgiji. Ono je bila prava takticka varka. Steta jos uvijek mislim da bi Salihovicu ovo bile utakmice odnosna utakmica karijere gdje bi dao svoj maksimum i da je imao sta za pokazati bar u jednoj utakmici. A ovako je izgleda zavrsio sa reprezentacijom.Unofficialpage je napisao/la:Valjda se Meša popravi. Ovo do sad je bilo loše, nikakva igra, taktika vrlo loša. Nadam se da se neće(mo) zeznuti kao i sa Papetom.
Pored utakmice sa Švajcarskom 29. marta naredne godine usvojen je prijedlog odigravanja prijateljskog susreta i sa selekcijom Luksemburga 25. marta u Luksemburgu.
Tačno je odigrao onako kako je Ircima odgovaralo, taktika je bila k'o za njih stvorena, morao je i mogao bolje. Nadam se da nije greška sa ovim produžavanjem ugovora ali nisam nešto optimističan.Ajax je napisao/la:Sve sto je dobro uradio motivisao igrace i pogodio sa rezervama do baraza je pokvario u dvomecu sa Ircima. Protiv protivnika podjednakog kvaliteta u mecu gdje se je znala da ce odlucivati finese, nijanse odnosno trenersko nadmudrivanje. Znalo se je da imaju vrhunskog i preiskusnog trenera na klupi, znalo se je da su trkacki neugodni i da ce probati da iskoriste taj nesto sporiji stoperski par. Trebalo ih je nadmudriti takticki. Steta jos uvijek mislim da bi Salihovicu ovo bile utakmice karijere gdje bi dao svoj maksimum.Unofficialpage je napisao/la:Valjda se Meša popravi. Ovo do sad je bilo loše, nikakva igra, taktika vrlo loša. Nadam se da se neće(mo) zeznuti kao i sa Papetom.
Realno koliko god sam nekada kritikovao Papeta ona napadacka igra je bila puno ljepsa za gledati nego ovo sada. Naravno pristao bi odma da se igra neatraktivno samo da bude rezultat. A to je samo nastup na svjetskom prvenstvu. Sa barazem ili bez nebitno. Sve manje od toga je neuspjeh. Nekako mi djeluje previse ziheraski i da igra previse na sigurno. Pape se je vise kockao i puno puta je pogodio bar do utakmice protiv Nigerije. Idealan bi bio trener kao Vaha koji zna sta hoce. Samo to je nerealno i ne treba o tome razmisljati. Ja sam imao dobro misljenje o Mesi trenerski samo je i mene neugodno iznenadio u barazu od taktike pa do izbora nekih igraca u prvih 11. Po meni nikako nije trebao poceti sa Vedom u prvih 11 nebi li razbili Irsku vec u prvoj utakmici i tako oslabio ionako los vezni red bez Besica. A Medunjanin je trebao odigrati prvu a ne drugu utakmicu. Lulic je bio preumoran vec poslje prvog poluvremena u prvoj utakmici i mogao se je sacuvati za drugu i tako. Istine je da nije imao igrace u vrhunskoj formi samo mogao je barem da ide na to da iznenadi Irce nekako.Unofficialpage je napisao/la:Tačno je odigrao onako kako je Ircima odgovaralo, taktika je bila k'o za njih stvorena, morao je i mogao bolje. Nadam se da nije greška sa ovim produžavanjem ugovora ali nisam nešto optimističan.
Dobar potez. Ako bude dao pravu priliku trojici, cetvorici potencijalnih novih igaca. Jos da nam je nekako otkriti tog pravog ofanzivnog veznog. Milicevic ili neko drugi nebitno. Pjanic to svakako nije. I on tesko da ce biti neka prevaga u reprezentaciji osim povremeno. Kao sto to nije kod komsija Modric. Samo zato oni imaju neke druge igrace koji iskoce u prvi plan a tu smo mi tanki jos uvijek.FaraonTM je napisao/la:Pa nećemo u četiri dana igrati dvije jake utakmice valjda, možda će Meša dati priliku novim igračima od početka protiv Luksemburga samo da osjete kako je to igrati za repku, po meni dobar potez ako se ostvari.
Ne lupaj gluposti, utakmica je idealna da se isproba nekoliko novih igraca u prvoj postavi. Bit ce to pravi test za vezni red i napad, cak i bekove.Unofficialpage je napisao/la:
Sa Luksemburgom? Nije se mogao nači jači protivnik?
Glupost, e moj punoglavac pa sjeti se Tuzle 2014 god septembar, "odlicna provjera " protiv Lihtenstajna po mjeri onako, 3:0 , probalo se u veznom redu. Nekoliko dana poslije rapsodija u Zenici od Cipra poslije te tekme nismo 7 -8 mjeseci dobili tekmu, nismo se oporavili. Dobra provjerapinoglavi je napisao/la:Ne lupaj gluposti, utakmica je idealna da se isproba nekoliko novih igraca u prvoj postavi. Bit ce to pravi test za vezni red i napad, mozda cak i bekove.Unofficialpage je napisao/la:
Sa Luksemburgom? Nije se mogao nači jači protivnik?
Trebao je staviti Sunjica u Dublinu umjesto Spahica ili fino sjesti sa Spahicem i porazgovarati. Nemoj laktom ici na igrace blizo sesnasterca, nemoj udarati ljude u ledja. Samo igraj na sigurno.Ajax je napisao/la:Sve sto je dobro uradio motivisao igrace i pogodio sa rezervama do baraza je pokvario u dvomecu sa Ircima. Protiv protivnika podjednakog kvaliteta u mecu gdje se je znalo da ce odlucivati finese, nijanse odnosno trenersko nadmudrivanje. Znalo se je da imaju vrhunskog i preiskusnog trenera na klupi, znalo se je da su trkacki neugodni i da ce probati da iskoriste taj nesto sporiji stoperski par. Znalo se je da nemaju kompleksa poslje odlicne dvije utakmice protiv aktualnog svijetskog prvaka Njemacke. Trebalo ih je nadmudriti takticki. Kao naprimjer kod one pobjeda 4:2 u Belgiji. Ono je bila prava takticka varka. Steta jos uvijek mislim da bi Salihovicu ovo bile utakmice odnosna utakmica karijere gdje bi dao svoj maksimum i da je imao sta za pokazati bar u jednoj utakmici. A ovako je izgleda zavrsio sa reprezentacijom.Unofficialpage je napisao/la:Valjda se Meša popravi. Ovo do sad je bilo loše, nikakva igra, taktika vrlo loša. Nadam se da se neće(mo) zeznuti kao i sa Papetom.
JohnCleese je napisao/la:Glupost, e moj punoglavac pa sjeti se Tuzle 2014 god septembar, "odlicna provjera " protiv Lihtenstajna po mjeri onako, 3:0 , probalo se u veznom redu. Nekoliko dana poslije raposodija u Zenici od Cipra poslije te tekme nismo 7 -8 mjeseci dobili tekmu, nismo se oporavili. Dobra provjerapinoglavi je napisao/la:Ne lupaj gluposti, utakmica je idealna da se isproba nekoliko novih igraca u prvoj postavi. Bit ce to pravi test za vezni red i napad, mozda cak i bekove.Unofficialpage je napisao/la:
Sa Luksemburgom? Nije se mogao nači jači protivnik?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.