Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Javio nam se jedan od kandidata..solinas je napisao/la:Ahaa pastrmka poziva na svom forumu da se glasa za mene,![]()
Kakav pacenik.
Morteme slobodno provjeri,znas na sta mislim,
"Anketa traje do: 29 dec 2015, 14:53."VolimTz je napisao/la:Kada zavrsava glasanje ?
pile87 je napisao/la:Amar se samo ne osjeca dobro i treba da odmori par dana to je jedina istina !
a sad znamo i zasto je u borbi sa solinasom!pile87 je napisao/la:SabljaH-beg je napisao/la:Ne znam jel' neko postavio ranije...
[youtube][/youtube]uvijek isti nezna ni sta prica al srce ko Trebevic
Postat će trofejniji od Slobodetuzlak1987 je napisao/la:Kada vec Zeljo nije sposoban da uzme neki trofej @pile je tu
Reče navijač Slobodetuzlak1987 je napisao/la:Kada vec Zeljo nije sposoban da uzme neki trofej @pile je tu
A meni je opsovao Boga, a zavrsio post sa estakfirulahPitarBordo je napisao/la:Šta kaže "nemam ja ništa protiv njih.... voliJo bi da se sravni sa zemljom čitavo Sarajevo"...MuhamedTM je napisao/la:Nego kad poravni grad Sarajevo onda ce u napad na kos da "bidne" prvi trofej osiguran ili barem OT.
To je on namjerno odigrao zbog trofeja.
Nakon 2014 gdje ste osvojili narezak i 2015 gdje ste uzeli kolut sudzuke pojavljuje se pile87 u stilu Brke i donosi vam pehar konacnoAjzea je napisao/la:Postat će trofejniji od Slobodetuzlak1987 je napisao/la:Kada vec Zeljo nije sposoban da uzme neki trofej @pile je tu
FaraonTM je napisao/la:Reče navijač Slobodetuzlak1987 je napisao/la:Kada vec Zeljo nije sposoban da uzme neki trofej @pile je tu
Hahahahaha sjećam se toga, Solinas je prevazišao ovaj forum i izašao izvan okvira istog.Osttribine je napisao/la:A meni je opsovao Boga, a zavrsio post sa estakfirulahPitarBordo je napisao/la:Šta kaže "nemam ja ništa protiv njih.... voliJo bi da se sravni sa zemljom čitavo Sarajevo"...MuhamedTM je napisao/la:Nego kad poravni grad Sarajevo onda ce u napad na kos da "bidne" prvi trofej osiguran ili barem OT.
To je on namjerno odigrao zbog trofeja.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, napoleon72 i 11 gostiju.