Gabigol je napisao/la:Solinas nemoj mi slati poruke necu glasati za pileta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje
Muha je curica..Pantelija je napisao/la:JRane sta ti je samo o pušenju, naguzivanju, dudlanju.... Da Bog sačuva kakav derpeMuhamedTM je napisao/la:joker hoce da ga sauga a vamo me stavlja u kantu godine. Joker popusices malo sutra.
Solinas uzima ovo, ko beba sisu
Pantelija sagni se svima s TM
Bas imas zelju da ti neko gura prste u dupeCocaine je napisao/la:Jesam yebiga 50 kuka nego hvala na tvom ljekovitom svojstvu. Posto sam u godinama javim ti se ako budem imao problema i sa prostatomMCMXLVI je napisao/la:Znaci ti predstavljas cijeli Velez ako se na istoj temi cestita pobjeda?Cocaine je napisao/la: Nisi mi se izvlacio iz cmara rektumasu. Velez braca,brato tvoje izvale. Ej bola ali posto si ok momak i dobre duše koliko si mi bio u čmaru izlječio si mi hemeroide![]()
![]()
Isfurao si i ti stari![]()
![]()
![]()
Pravilnik foruma ne dozvoljava objavljivanje privatnih poruka i to se kaznjava banom.solinas je napisao/la: Jako smijesno.daj nam taj PP ovdje.
Jesteebrile je napisao/la:Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje
I hajde ti objasni takav mentalni sklopbrile je napisao/la:Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje
Ja bi volio da Aleksandar dopusti to,ovaj put.Tribalian je napisao/la:Pravilnik foruma ne dozvoljava objavljivanje privatnih poruka i to se kaznjava banom.solinas je napisao/la: Jako smijesno.daj nam taj PP ovdje.
Bola i sa Slobodine teme svi glasali za Krlezu. Smori ih lik sa informacijama iz Beca koje dobija od svojih "jarana"brile je napisao/la:Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje
Haj što moli nego je i polupismenHadzijalagic je napisao/la:I hajde ti objasni takav mentalni sklopbrile je napisao/la:Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje![]()
Oni ti ga pušee Krlezaaaaasolinas je napisao/la:Ja bi volio da Aleksandar dopusti to,ovaj put.Tribalian je napisao/la:Pravilnik foruma ne dozvoljava objavljivanje privatnih poruka i to se kaznjava banom.solinas je napisao/la: Jako smijesno.daj nam taj PP ovdje.
Jer ovdje se valjaju strasne gluposti.
Hoce momci ispasti face,hajmo ismijavati solinasa.
Daj PP
Apelujem na acu da dopusti da se to objavi
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, enobarca i 24 gosta.