Gabigol je napisao/la:Solinas nemoj mi slati poruke necu glasati za pileta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje
Muha je curica..Pantelija je napisao/la:JRane sta ti je samo o pušenju, naguzivanju, dudlanju.... Da Bog sačuva kakav derpeMuhamedTM je napisao/la:joker hoce da ga sauga a vamo me stavlja u kantu godine. Joker popusices malo sutra.
Solinas uzima ovo, ko beba sisu
Pantelija sagni se svima s TM
Bas imas zelju da ti neko gura prste u dupeCocaine je napisao/la:Jesam yebiga 50 kuka nego hvala na tvom ljekovitom svojstvu. Posto sam u godinama javim ti se ako budem imao problema i sa prostatomMCMXLVI je napisao/la:Znaci ti predstavljas cijeli Velez ako se na istoj temi cestita pobjeda?Cocaine je napisao/la: Nisi mi se izvlacio iz cmara rektumasu. Velez braca,brato tvoje izvale. Ej bola ali posto si ok momak i dobre duše koliko si mi bio u čmaru izlječio si mi hemeroide![]()
![]()
Isfurao si i ti stari![]()
![]()
![]()
Pravilnik foruma ne dozvoljava objavljivanje privatnih poruka i to se kaznjava banom.solinas je napisao/la: Jako smijesno.daj nam taj PP ovdje.
Jesteebrile je napisao/la:Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje
I hajde ti objasni takav mentalni sklopbrile je napisao/la:Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje
Ja bi volio da Aleksandar dopusti to,ovaj put.Tribalian je napisao/la:Pravilnik foruma ne dozvoljava objavljivanje privatnih poruka i to se kaznjava banom.solinas je napisao/la: Jako smijesno.daj nam taj PP ovdje.
Bola i sa Slobodine teme svi glasali za Krlezu. Smori ih lik sa informacijama iz Beca koje dobija od svojih "jarana"brile je napisao/la:Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje
Haj što moli nego je i polupismenHadzijalagic je napisao/la:I hajde ti objasni takav mentalni sklopbrile je napisao/la:Je li moguce da na temi slobode molis ljude da glasaju za pileta ???Pantelija je napisao/la:Predaj s pile
Izgubio su boj
Kanta je tvoja
A ti solinasov
Na tvome jugu
Nikog nema neee
Samo naprijed pile malo
Nema predaje![]()
Oni ti ga pušee Krlezaaaaasolinas je napisao/la:Ja bi volio da Aleksandar dopusti to,ovaj put.Tribalian je napisao/la:Pravilnik foruma ne dozvoljava objavljivanje privatnih poruka i to se kaznjava banom.solinas je napisao/la: Jako smijesno.daj nam taj PP ovdje.
Jer ovdje se valjaju strasne gluposti.
Hoce momci ispasti face,hajmo ismijavati solinasa.
Daj PP
Apelujem na acu da dopusti da se to objavi