Gojko Cimirot

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la Sheyi » 20 dec 2015, 19:47

carsijaba je napisao/la:Obavezno mu dati šansu protiv Švicarske (cijela tekma).
Da nastavi igrati, i da ga zaobiđu povrede biće to dobar igrač. I naravno da treba igrati od prve, samo da ne gledam više manekena Medunjanina kako se šeta po terenu :pray:

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 20 dec 2015, 20:03

Sarajlijc@ je napisao/la:
argentarium80 je napisao/la:Ovo je previse hvale , k'o da je zaigro u prvom timu Reala ili Barce a ne Paoka.Polako ljudi, zasto uvijek od nasih igraca pravimo marsovce a kasnije su panjevi.Ovaj PAOK je toliko jak da u njemu moze bar jos 3-4 igraca iz nase premier lige igrati.
Najskuplji igrac nase PL, zasluzuje da se hvali.
Vidi druze, skupoca je relativan pojam.Dzeko je otisao za mnogo manje pare, a vidi sta je postao.Mnogo njih je otislo za neke vece pare od Dzeke, a sad ih nema nigdje.Npr Dupovca su gurali u repku, sad igra negdje u Moldaviji, a otisao za vece pare od Edina:).Jedan Husejnovic da ga povrede ne +ebase je bio veci igrac na terenu od Cimirota a nije bio za repke.Zato polako sa reprezentacijom, nek se dokaze prvo u klubu.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 dec 2015, 20:06

Said mi je drag ko oko, ali Cimi nista slabije ne radi posao na svojoj poziciji nego Guza svojevremeno na svojoj. Jos kad se uzme u obzir da je Gojko puno predaniji i da puno temeljitije pristupa svemu, nema razloga da ne postane ustaljeni reprezentativac, ako nastavi ovako i povrede ga zaobidju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 20 dec 2015, 20:15

Izgleda da će ovaj momak biti prvi značajniji igrač reprezentacije koji je iz FK Sarajevo
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 dec 2015, 23:24

SarajlijaTM je napisao/la:Dobar je igrac,to stoji,niko ga ne mrzi i ne pljuje,bar ne ja.Ali treba biti realan,pa priznati sam sebi da je u reprezentaciji zavrsio iz istog razloga kao svraka i sesar.Oni malo bolje upuceni ce znati o cemu pricam,a gledat ce te ga jos 5 tekmi po 10min.Uzivajte u tom periodu
Pasha_car_aga je napisao/la:Ne bitno je iz koje ekipe dolazi reprezentativac nase zemlje, bar je za mene ne bitno i Cimirot je buranija i bice sve dok ne dokaze suprotno. Juce nista nije pokazao, taraba u ostalom kao i svi igraci iz nase lige, ali opet ponavljam da vise volim vidjeti nase mlade igrace iz premier lige u reprezentaciji, nego Visce, Vrske, Hadzice i ostale vaserske igrace koji dobijaju sansu, a nikad nista nisu pokazali i kako stvari stoje nikad i nece!
bistrikboy je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Ušao kad je sve već bilo gotovo, kad je kiša maximalno uništila teren i kad se nikom od suigrača više nije ni igrao fudbal.Stoga je naravno pokazao apsolutno ništa.
Više sreće mu želim u narednim utakmicama, na boljem terenu i u boljim uslovima za igru :)
A da je TSS slucajno pod istim uslovima odigrao kao ovaj izvikanac bilo bi svakakvih komentara :mrgreen:
Celikovac je napisao/la:Nakon Gladbacha trebalo mu je otkazati poziv...
SarajlijaTM je napisao/la:Pa nece reprezentacija igrati sa podgrmecom,pa da bljesne.

Smjesno stvarno,reprezentativni kalibar,al u qrcu
lisander je napisao/la:Ne kazem ja da je on los igrac, al nije ni Maskerano brate dragi, al vi ste od njega napravili vec boljeg igraca od Maskerana, a nije, na vecem nivou od Premier lige je prosjek totalni, kazu umor ga stigo, kakav umor covjek igra u strasno losoj ligi i da vrhunskog vezog umor stigne to ne ide, i koga ste vi u zvijezde zakivali taj se nije dobro proveo, i nije dobacio vise od austrijske lige, ajel ti fakat mislis da se protiv lihtestajna moze vidjet kakav je ko igrac
gio10 je napisao/la:Dobar destruktivac, ali destruktivac igre FK Sarajeva.
BurningLegion je napisao/la:Evo jedne, Zvone Kozulj>Gojko Cimirot, 'ladno. :kafa:
Vandelanoite je napisao/la:
Amarkony je napisao/la:Aragon, pusti ih. Ne vide dalje od svog nosa. ;) Jedino sto znaju je dobro "popljuvat" tipkajuci i to je to :)
Eto nek ti vidiš, spominješ Sušića i Cimirota talente jedan igra u Hajduku drugi u Sarajevu :lol: . Prvi protjeran iz Belgije iz pišljivog Standarda dao dva gola amaterima i jedan Dinamu i odma igrač a protiv Dnipra bio najgori pa ga Tudor nagradio izmjenom. Cimirot igrač malog fudbala u defanzivi ga nigdje nema prema naprijed i uradi nešto za 20 minuta protiv Lihtenštajna pokazao nekvalitet. Pametnom dosta, a ti pošto nisi pametan...
Mozambik je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Cimirot je reprezentativac i potencijal veliki, a ovi sto ga usporedjuju sa nekim Tomicima, Stilicima... nek to rade i dalje :mrgreen:
Stilic je igrac kakav Cimirot nece biti za 9 zivota.
siljevac je napisao/la:Koje sjeme ti sijes kralju ? Da nisi pomislio da si na poljoprivredi . Joj majko sta ti sve radjas . Kakve gluposti se pisu alaha ti . :bih: :ljepota: :tokralju:
siljevac je napisao/la:N Joj senegal koga pojedose , keve ti ? E kako se blesavis ili si stvarno takav zakljucicemo sami . Ti ces da grickas svoja m... ja ti kazem . :tralala: :tralala: :puke: :puke: Ti pojma nemas koga si uzeo da pokusavas provocirati . Jesi li isao u skolu i znas li sta su namirnice za jelo ? :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Vratite nam siljevca :ljepota: :ljepota: :ljepota: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 21 dec 2015, 00:20

uNbx je napisao/la:
Husika je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Ponos nas. :bow:
slika

Jest vas je koliko je i Dzeko od Teplica...

Inace ovog momaka obavezno protiv Svice probati i to startnih 11 ...
:clap: :clap: :clap:
Nas koliko i Dzeko vas ;-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 21 dec 2015, 01:46

pa ko me to trazi rodila majka stiglica , uzivajte u carolijama doktora fudbala . samo raja opusteno ovi sto balave nemaju oni pojma ko ih je obukao jutros . dosta sam zauzet ali sve pomno pratim i snimam . ovi aragoni i makaroni njih zaboravite . cuj stiglic ko je taj gospe ti odakle dolazi e pa raja svasta . :bih: :bih: :bih: :bih: nastavak u sledecem broju

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 21 dec 2015, 01:53

rece dzeko neko to je onaj sto dobiva crvendace e tako rade spremni igraci naravno . nemojte da se lozite iako je zima skijajte se na vlastitom dupetu tudje zaobidjite u sirokom luku .

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 dec 2015, 05:09

:tokralju:
@Sabinho, evo brata!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 21 dec 2015, 07:46

@bolanos hahahaha boranija strava . **** te dedo odnio mraz boraniju o cemu je rijec . Jesi li kontao da bi skontao ali vidim da ti tesko ide . U rupu i to misju . Mozes ti to , pamet ti ne smeta . Hahahahaha

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 21 dec 2015, 07:53

@ sabinhooooo gdje si kralju ? Sta ono pasa baje na tebe veke ti . Da si totalno razocarao raju sa svojim komentarima . Ne mogu da povjerujem . Jeli to tvoj laps bio ili ajde da se pise ? Hahahaha isuse moj alahu sta je ovo ?

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 21 dec 2015, 09:33

uNbx je napisao/la::tokralju:
@Sabinho, evo brata!
Vratiio nam se nervozan :ljepota: :ljepota: :tokralju: :tokralju:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 21 dec 2015, 09:43

Bolanos je napisao/la:
uNbx je napisao/la::tokralju:
@Sabinho, evo brata!
Vratiio nam se nervozan :ljepota: :ljepota: :tokralju: :tokralju:
A jeko ovo?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 dec 2015, 14:22

Lakoste je napisao/la:Protic Svicarske. :kafa:
slika
Stručnjak, Pjanić ne može igrati na toj poziciji, najbolje da ubacimo nekog ko igra AMF u Sarajevu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 dec 2015, 14:25

RuleHz je napisao/la:Nas koliko i Dzeko vas ;-)
:kafa:
http://www.****/clanak/189237/zeljez ... ja-sedmice

Rekoh koliko ce te vi dobiti od eventualnog narednog trasfera Gojka???
Taj fond solidarnisti za razvoj igraca odnosno kao maticni klub itd i tako to :?: :?:
Ocekujem odgovor ne suplju...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Vi majke mi pitari niste svoji, bolujete od sindroma majki nerotkinja koje otimaju tudju dijecu da zadovolje majcinski instinkt...

Inace ste sou u svakom pogledu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 21 dec 2015, 14:28

Sto mora 4-2-3-1
Bolje 4-3-3
Pjanic-Besic-Cimirot
Duljevic-Džeko-Visca
Ili 4-4-2
Lulic-Pjanic-Besic-Hajrovic
Džeko-Vedo

Msm da bi se u ovim formacijama izvuklo najvise iz igraca svakog pojedinacno

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 dec 2015, 14:38

Treba mu dati sansu da pocne koju utakmicu u reprezentaciji ako nastavi sa ovakvim partijama u PAOKU. Samo Pjanica nikako na "desetku". Pjanic je siguran kao centralni vezni i Besic osim ako totalno ne ispadne iz forme kao zadnji vezni. Potreban je taj treci igrac koji moze biti ofanzivni, centralni ili defanzivni vezni zavisi od taktike.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 21 dec 2015, 14:58

Husika je napisao/la:

Taj fond solidarnisti za razvoj igraca odnosno kao maticni klub itd i tako to :?: :?:
--------------------------------------------------------------------------------------------
Vi majke mi pitari niste svoji, bolujete od sindroma majki nerotkinja koje otimaju tudju dijecu da zadovolje majcinski instinkt...

Pa 15 % od narednog transfera cemo dobiti. Hahah... ne znam stvarno sta ti nije jasno. :D
A za taj fond solidarnosti ne znam, jer je on dosao kad nas je Lede ostavio jer nismo imali marke da mu obecamo.
Ne planiramo uopste u budzetu pare od fifa solidarnosti.
Vi bas patite od toga kako smo uspjeli igraca iz nase lige prodati za 1 300 000 E i jos se ograditi za buduce prodaje. :mrgreen:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 dec 2015, 15:01

RuleHz je napisao/la:
Husika je napisao/la:

Pa 15 % od narednog transfera cemo dobiti. Hahah... ne znam stvarno sta ti nije jasno. :D
A za taj fond solidarnosti ne znam, jer je on dosao kad nas je Lede ostavio jer nismo imali marke da mu obecamo.
Ne planiramo uopste u budzetu pare od fifa solidarnosti.
Vi bas patite od toga kako smo uspjeli igraca iz nase lige prodati za 1 300 000 E i jos se ograditi za buduce prodaje. :mrgreen:
Na osnovu cega 15% ?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 dec 2015, 15:15

Naravno da je Gojko igrač Sarajeva, tamo se afirmisao, postao najbolji igrač lige i na kraju se i prodao. Nešto slično je uradio i Višća, iz Budućnosti u Želju i tu je stekao afirmaciju. Naravno da ga mi svojatamo kao našeg igrača, sa punim pravom.

Što se tiče tih 15%, to može biti a i ne mora. Ta informacija nam sigurno nije dostupna, ali uvijek ima Pitara koji se ponašaju kao da iza tastature stoji Dino Selimović glavom i bradom, sa takvom sigurnošću tvrde neke stvari.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.