Procitaj malo o cemu se pise, pise se o momcima koji poticu iz tog grada i kluba, a ne o igracima koji su rodjeni u Tuzli, Sarajevu, Mostaru ili bilo gdje drugo.NYKnicks Fan je napisao/la:I Jasmin Mesanovic se ja mislim tu zenio i slikao, a gledaj ga sad, u Zrinjskom
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
haha e jbg sadsssloboda je napisao/la:prosao malo prije kraj stadiona bager kopa stope radi punom parom !!!

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cim njemu neko ponudi pare(bilo ko iz Premijer lige), ode on iz Celika i iz Zenica dok si rekao keks.nicazecrew je napisao/la:Procitaj malo o cemu se pise, pise se o momcima koji poticu iz tog grada i kluba, a ne o igracima koji su rodjeni u Tuzli, Sarajevu, Mostaru ili bilo gdje drugo.NYKnicks Fan je napisao/la:I Jasmin Mesanovic se ja mislim tu zenio i slikao, a gledaj ga sad, u Zrinjskom

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mozel i muzickaMortus je napisao/la:haha e jbg sadsssloboda je napisao/la:prosao malo prije kraj stadiona bager kopa stope radi punom parom !!!ne vjerujem bez video ili foto zapisa

NYKnicks Fan je napisao/la:Mozel i muzickaMortus je napisao/la:haha e jbg sadsssloboda je napisao/la:prosao malo prije kraj stadiona bager kopa stope radi punom parom !!!ne vjerujem bez video ili foto zapisa
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam htio namjerno slikati čekam malo intezivnije radove a eto mozda će biti nešto do kraja dana

Ma nije da ne vjerujem da se radi, već ne vjerujem da se događa tako velikom brzinom.
ako bude kakvih sličica, dajte podijelite da uživamo malo, do sad je sve bilo na riječima,
sad se znači prelazi i na djela
ako bude kakvih sličica, dajte podijelite da uživamo malo, do sad je sve bilo na riječima,
sad se znači prelazi i na djela

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Boga mi ,ti uze muštuluk.Kakvi portali kakvi bakrači, dok oni dignu zicagu prođe voz.I ja sam bio na istoku, kopa bager.Pitam brigadira-je li ozbiljno, kaže da jest.Doći će stručnjaci u 14:00 da vide kakvo je zemljište.Kaže da jedino za tu stopu kod sjevera nemaju geološki nalaz.stadiontusanj je napisao/la:Dobroo jutrooo,prvi bager se nalazi na istokuu
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 21 dec 2015, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Ma polako, imaju za istok vremena, bitno je požuriti sa šminkanjem zapada i da se završi sjever.
A šteta za Karića, njega sam najviše priželjkivao od trojca koji se spominjao.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jesi li priupitao kada pocinju zapad i sjeversloboda72 je napisao/la:Boga mi ,ti uze muštuluk.Kakvi portali kakvi bakrači, dok oni dignu zicagu prođe voz.I ja sam bio na istoku, kopa bager.Pitam brigadira-je li ozbiljno, kaže da jest.Doći će stručnjaci u 14:00 da vide kakvo je zemljište.Kaže da jedino za tu stopu kod sjevera nemaju geološki nalaz.stadiontusanj je napisao/la:Dobroo jutrooo,prvi bager se nalazi na istokuu
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ovo su grubi radovi zatvoreni drugim parama.To sa sjeverom , zahodima na zapadu i prostorijama uz svlačionice su fini, zanatski radovi.Ito može da se radi polako.Prvo sobice ispod sjevera da imamo gdje "deložirati"JU i AK Sloboda..pinoglavi je napisao/la:Ma polako, imaju za istok vremena, bitno je požuriti sa šminkanjem zapada i da se završi sjever.
Ja volim FK Tuzla City
Bagerom jedino možemo srušiti zapad,o istom trošku.solinas je napisao/la:Jesi li priupitao kada pocinju zapad i sjeversloboda72 je napisao/la:Boga mi ,ti uze muštuluk.Kakvi portali kakvi bakrači, dok oni dignu zicagu prođe voz.I ja sam bio na istoku, kopa bager.Pitam brigadira-je li ozbiljno, kaže da jest.Doći će stručnjaci u 14:00 da vide kakvo je zemljište.Kaže da jedino za tu stopu kod sjevera nemaju geološki nalaz.stadiontusanj je napisao/la:Dobroo jutrooo,prvi bager se nalazi na istokuu
Ja volim FK Tuzla City
Ovo govori i o njihovoj popularnosti. Kakava kanta i bakračiPantelija je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=140

- Beduin
- Kontakt:
Zajebajes da na svojoj temi mole da se glasa protiv Solinasa da "njihov" ne bi upao u kantu? Yebote, moram prestati vjerovati da ne moze gore, koji psihici (ako je istina).Pantelija je napisao/la:Ajte tuzlaci nedajte da pile izbjegne kantu odbranite brata solinasa![]()
Kad mogu oni plkati da se lobira na PP i na temi mogu i ja
Dabogda ih izbacili iz Evrope, amin
Al hajde, brijemo mi na pojacanja i stadion Tusanj, neka se oni zabavljaju glupostima.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vidio ja sliku sad, bgm radi se 

Vidim i ja iz daleka . . .vrijedan čovjek. Zna frajer sa bageromNYKnicks Fan je napisao/la:Vidio ja sliku sad, bgm radi se

Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 21 dec 2015, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima covjek sa bagerom, i još 5-6 ljudi, rade... nemoj tako.Tuzlak04 je napisao/la:Vidim i ja iz daleka . . .vrijedan čovjek. Zna sa bageromNYKnicks Fan je napisao/la:Vidio ja sliku sad, bgm radi se. .
- Beduin
- Kontakt:
HahahahaAdmirLav je napisao/la:http://kakosepise.com/rec/nebih-ili-ne-bih/Beduin je napisao/la:Halali lave ali i ti pogresno koristis aorist pomocnog glagola BITI (jbt je uopste ovo aorist pom. gl. biti il i ja lupam po sjecanju?AdmirLav je napisao/la:
Jarane ne pametuj. Ne znaš bolje od šefa struke koga treba dovesti za pojačanje. Da znaš ne bih ovde pisao sigurno.)pa ipak pises i dalje. Nista licno, ali forum kao forum i sluzi za ovo, da pametujemo, piskaramo i iznosimo svoje zelje, misljenja... tako meni Haurdic nije igracina (ali moze pojacati konkurenciju), nekome je veliko pojacanje, nekome je Bobic bezveze golman, meni se doima kao potencijal od kojeg bi se moglo imati koristi, etc.

Nego, daj jos bagera, nema od jednog nista. Sad samo pratiti vremensku prognozu kad ce snijeg.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

Nije fazon da pile ne bude prvi, dajte braco po boji obezbjedite piletu da bude numero uno. Glasajte za njega

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Musemić potvrdio: Anes Haurdić prvo pojačanje Slobode
Sport FudbalIzdvajamo Dec 21, 2015
Šef stručnog štaba Slobode Husref Musemić potvrdio je da će za nekoliko dana biti poznata imena nogometaša koji će u proljeće pojačati ekipu s Tušnja, kao i onih s kojima će raskinut ugovor.
Musemić je potvrdio da se na listi njegovih želja nalazi Anes Haurdić (25), rođeni Dervenćanin, bivši igrač čeških klubova Znojmo i Jablonec, Sarajeva, te Veleža s kojim je nedavno raskinuo ugovor.
– Haurdića dobro poznajem, jer sam mu bio trener u Sarajevu. S njim smo okončali pregovore i smatram da je priča oko njegovog dolaska na Tušanj završena. Ostalo je još nekoliko sitnih detalja, ali vjerujem da oni neće biti prepreka da u proljeće nosi dres Slobode – izjavio je Musemić.
Dodao je da i dalje traga za desnim bočnim igračem i dva krilna napadača. Vjeruje da će prije početka prelaznog roka sve biti završeno.
– U kontaktu smo s više igrača, ali u ovom trenutku ne mogu govoriti o imenim, jer bi to bilo neozbiljno. Isto mislim i kada je riječ o igračima s kojima ćemo raskinuti ugovor. To im mi moramo reći, a ne da saznaju iz medija – smatra trener Slobode.
Podsjećamo, prozivka Slobode zakazana je za 16. januar, a pripreme će se obaviti u Tuzli, Međugorju i Antaliji. Prvi susret u nastavku prvenstva Sloboda će imati 27. februara s Borcem u Banjoj Luci. (F)
Sport FudbalIzdvajamo Dec 21, 2015
Šef stručnog štaba Slobode Husref Musemić potvrdio je da će za nekoliko dana biti poznata imena nogometaša koji će u proljeće pojačati ekipu s Tušnja, kao i onih s kojima će raskinut ugovor.
Musemić je potvrdio da se na listi njegovih želja nalazi Anes Haurdić (25), rođeni Dervenćanin, bivši igrač čeških klubova Znojmo i Jablonec, Sarajeva, te Veleža s kojim je nedavno raskinuo ugovor.
– Haurdića dobro poznajem, jer sam mu bio trener u Sarajevu. S njim smo okončali pregovore i smatram da je priča oko njegovog dolaska na Tušanj završena. Ostalo je još nekoliko sitnih detalja, ali vjerujem da oni neće biti prepreka da u proljeće nosi dres Slobode – izjavio je Musemić.
Dodao je da i dalje traga za desnim bočnim igračem i dva krilna napadača. Vjeruje da će prije početka prelaznog roka sve biti završeno.
– U kontaktu smo s više igrača, ali u ovom trenutku ne mogu govoriti o imenim, jer bi to bilo neozbiljno. Isto mislim i kada je riječ o igračima s kojima ćemo raskinuti ugovor. To im mi moramo reći, a ne da saznaju iz medija – smatra trener Slobode.
Podsjećamo, prozivka Slobode zakazana je za 16. januar, a pripreme će se obaviti u Tuzli, Međugorju i Antaliji. Prvi susret u nastavku prvenstva Sloboda će imati 27. februara s Borcem u Banjoj Luci. (F)
Ja volim FK Tuzla City
Evo otiso je glas za pileta hahaha
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VivaLaLiberta i 1 gost.