Nije digao rep, to se inace zove ljubav prema svom gradu i klubu, a ne kao adilovic i ostali smekerisolinas je napisao/la:Gledaj Mahira sto digo rep![]()
Neka bato,hajde ti iz Celika u inostranstvo,ceka te milionski transfer.
Jos da ti nisu duzni bruku novca,shvatio bi donekle,ali jeftino dizati sebi cijenu.neka tebe u Celiku.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
nicazecrew
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mozda si pogresno shvatio,neka lijepo je to,nebi sad na forumu da objasnjavam sto,kako i zasto,ali kaki malonicazecrew je napisao/la:Nije digao rep, to se inace zove ljubav prema svom gradu i klubu, a ne kao adilovic i ostali smekerisolinas je napisao/la:Gledaj Mahira sto digo rep![]()
Jos da ti nisu duzni bruku novca,shvatio bi donekle,ali jeftino dizati sebi cijenu.neka tebe u Celiku.
Uglavnom sve najbolje njemu,da napravi kakav transfer i pomogne Likcetu Sto vise moze
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
AdmirLav je napisao/la:http://kakosepise.com/rec/nebih-ili-ne-bih/Beduin je napisao/la:Halali lave ali i ti pogresno koristis aorist pomocnog glagola BITI (jbt je uopste ovo aorist pom. gl. biti il i ja lupam po sjecanju?AdmirLav je napisao/la:Jarane ne pametuj. Ne znaš bolje od šefa struke koga treba dovesti za pojačanje. Da znaš ne bih ovde pisao sigurno.)pa ipak pises i dalje. Nista licno, ali forum kao forum i sluzi za ovo, da pametujemo, piskaramo i iznosimo svoje zelje, misljenja... tako meni Haurdic nije igracina (ali moze pojacati konkurenciju), nekome je veliko pojacanje, nekome je Bobic bezveze golman, meni se doima kao potencijal od kojeg bi se moglo imati koristi, etc.
http://kakosepise.com/rec/ti-bi-ili-ti-bih/
nicazecrew je napisao/la:Nije digao rep, to se inace zove ljubav prema svom gradu i klubu, a ne kao adilovic i ostali smekerisolinas je napisao/la:Gledaj Mahira sto digo rep![]()
Pa gdje je ta ljubav dok je igrao za Olimpic I Sarajevo.?
Danas novac igra glavnu ulogu,kakva crna ljubav.
Da ga je zadovoljila Slobodina ponuda dosao bi pjeske.
Dobar Maha sa 30 konta u inostranstvo 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ma pitanje da li je on uopste Slobodina meta ili to menadzri placaju clanke i reklamiraju igrace.......sigurno da ima tezinu kada je prvi na tabeli zainteresovan za nekog igraca, a vjerujem da je menadzeru cilj da ga proda mozda u Sloveniju ili Hrvatsku.solinas je napisao/la:Mozda si pogresno shvatio,neka lijepo je to,nebi sad na forumu da objasnjavam sto,kako i zasto,ali kaki malonicazecrew je napisao/la:Nije digao rep, to se inace zove ljubav prema svom gradu i klubu, a ne kao adilovic i ostali smekerisolinas je napisao/la:Gledaj Mahira sto digo rep![]()
Jos da ti nisu duzni bruku novca,shvatio bi donekle,ali jeftino dizati sebi cijenu.neka tebe u Celiku.![]()
Uglavnom sve najbolje njemu,da napravi kakav transfer i pomogne Likcetu Sto vise moze
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 21 dec 2015, 11:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta ste se ufatili covjeka pa lijepo je rekao da ga niko nije ni kontaktirao.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Nije to bas tako,ali neka,neka ide covjek u inostranstvodjulba je napisao/la:Sta ste se ufatili covjeka pa lijepo je rekao da ga niko nije ni kontaktirao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
nicazecrew
- Kontakt:
Zato sto su ga ljudi protiv kojih se borimo odbacili, nikad nisu imali obzira prema momcima koji prodju sve kategorije u maticnom klubu. Sad kad se nema para, ne mogu dovoditi inostrane igrace, mogu "driblati" tu istu djecu. Bez obzira na to driblanje, covjek se i ozenio na Bilinom prije 4-5 dana, voli Celik vise nego sebe, napokon je dozivio da igra u svom klubu bez obzira na ova sva desavanja i postuje ga kao takvog prvenstveno zbog imenaamypitar je napisao/la:nicazecrew je napisao/la:Nije digao rep, to se inace zove ljubav prema svom gradu i klubu, a ne kao adilovic i ostali smekerisolinas je napisao/la:Gledaj Mahira sto digo rep![]()
Pa gdje je ta ljubav dok je igrao za Olimpic I Sarajevo.?
Danas novac igra glavnu ulogu,kakva crna ljubav.
Da ga je zadovoljila Slobodina ponuda dosao bi pjeske.
Evo i slika, i ovo je zadnje sto cu napisati jer je tema Sloboda:

Zadnja izmjena: nicazecrew, dana/u 21 dec 2015, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Mahir je ljubimac Musemica,I zato sam ubijđen da je trebao u Slobodu.Musmic ga je doveo u Sarajevo, to mu je bilo prvo pojacanje.Mrtvi prosjek,ali eto.
Ma možda čovjeku nisu bitne pare i borba za titulu, možda je čovjek od riječi, pa ako je obećao ne želi da pogazi toBlackmore2 je napisao/la:Mortus je napisao/la:Može al teško da ćemo ga dovest, jer se on izgleda dogovorio sa VitezomKoktrijeb je napisao/la:Djelmic komotno moze odma uletit u prvu postavu bio bi najbolje desno krilo sto imamo.
pa ne moze izabrat vitez prije Slobode.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ajte tuzlaci nedajte da pile izbjegne kantu odbranite brata solinasa
Kad mogu oni plkati da se lobira na PP i na temi mogu i ja
Dabogda ih izbacili iz Evrope, amin
Kad mogu oni plkati da se lobira na PP i na temi mogu i ja
Dabogda ih izbacili iz Evrope, amin
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I Jasmin Mesanovic se ja mislim tu zenio i slikao, a gledaj ga sad, u Zrinjskom 
Ako Azmir zeli da ga dovede i dovest će ga!Ali Mislim da Husrefu trebaju 2 beka i moćžda krilo dobro..npr Đelmić...Karić i nije neophodan a mislim da nije ni u planu!Kako god jos je rano o tome pričati,par dana pred pripreme(16 januara) će se sve znati
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Radi li šta taj bager?stadiontusanj je napisao/la:Dobroo jutrooo,prvi bager se nalazi na istokuu
Ja volim FK Tuzla City
ma sumnjam da su bageri dole, da jesu već bi portali o tome pisali.sloboda72 je napisao/la:Radi li šta taj bager?stadiontusanj je napisao/la:Dobroo jutrooo,prvi bager se nalazi na istokuu
ovaj garant trola
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Sad sam ja prolazio kraj stadiona ima bager cisti onu travu zaraslu na istoku eto
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Valjda ce ovi biti zadovoljni odgovoromTuzlaado je napisao/la:Sad sam ja prolazio kraj stadiona ima bager cisti onu travu zaraslu na istoku eto
prosao malo prije kraj stadiona bager kopa stope radi punom parom !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.