aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je FK Zeljeznicar. Chat, suplja i slicno imaju svoju temu...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je FK Zeljeznicar. Chat, suplja i slicno imaju svoju temu...
Mudro kao i uvijekboccaccio je napisao/la:Bicu kratak ovaj put. Imali smo prije nekoliko dana pres konferenciju i svi su vidjeli sta su trebali vidjeti o tome sta su ljudi iz kluba uspjeli da urade u protekloj godini. Rezultati su na nivou mojih ocekivanja i kroz njihov rad i obrazlozenu situaciju, postajem svjestan da u klubu imamo jedan mlad i aktivan kadar koji uz mladost i entuzijazam cine i sposobni ljudi koji su imali viziju i koji su pronasli nacin da organizuju jako vazne segmente kluba. Odblokirali su racune, dobar dio duga su vratili, ucinili su klub u vise dijelova stabilnim, sa posebnim naglaskom na zakonito poslovanje, te su kroz takvo poslovanje uspjeli pomjeriti neke granice koje su za ovaj period otkad rade prilicno velike.
Za mene je to jako dobra vijest, a kroz svoj govori, objasnili su nam da kroz povecan budzet u svim segmentima mozemo ocekivati znacajan napredak i u sportskom segmentu, koji svi zeljno ocekujemo, s obzirom da se sve radi sa ciljem da kroz stabilnost u osnovama klupskog poslovanja krajnji produkt bude kvalitetan i stabilan sportski segment koji bi na terenu pokazao ono sto bi trebao biti Zeljeznicar. Tim koji bi privukao publiku, i tim koji bi isao na trofeje.
Ti mladi ljudi koji ambiciozno i po meni kvalitetno rade svoj posao u organizaciji kluba su bili itekako svjesni da ce kroz period svog rada biti iskritikovani od strane navijaca, jer su svjesno morali umanjiti troskove sportskog segmenta, sto posljedicno znaci slabija ekipa koja u ovom trenutku nije mogla da smogne snage da kvalitetom zauzme znacajno mjesto na tabeli. Moralo se to desiti jer su organizaciono ti ljudi krpili ogromne rupe radeci ogroman a nevidljiv posao za nas navijace.
Sada su konacno najavili promjene u sportskom segmentu i znacajno poboljsanje ekipe. Tako da nije generalno bitno da li ce se to desiti u ponedjeljak ili u srijedu ili u petak, bitno je da se stvari po pitanju igrackog kadra pocnu desavati i da se na kraju dese do pocetka priprema, a to je polovina januara. Ima dovoljno vremena da se stvari tu namjeste kako treba, a druga je stvar sto smo mi nestrpljivi po tom pitanju i najavljujemo dan za danom da ce se poceti desavati odmah. Mozda i hoce, danas ili sutra, ili ovih dana, no to je manje vazno nego sama konacnica, da Mulalic povde ekipu na pripreme sa kojom ce biti zadovoljan u ostvarivanju nekih ciljeva. Greske su se desile u prethodnom prelaznom roku, sada su oni mnogo angazovaniji u tom pravcu, jer su rijesili brojne finansijske obaveze, te su konacno okrenuli svoje ambicije i u ovom smjeru. Mozda je kasno za ovu sezonu, ali sam siguran da se ovaj novi tim koji se pravi i koji ce se praviti uglavnom sprema za neku konstantnost u iducoj sezoni. Imamo dva nova igraca do sada, ocekuje se svakako dolazak jos igraca. Ali polako. To se sve treba uklopiti i uklopice se vremenom, mada je totalno nebitno da li da se danas ocekuju neke stvari ili za tri dana. Meni svejedno, idu mi dani, jedan za drugim, a ljubav prema klubu je uvijek najveca. Volim te Zeljo !!!
ne može čovjek ništa da napiše, u delirijumu jeVelahalve je napisao/la:Gdje je onaj što je govorio da od danas kreće delirijum?
fedeltafrotta je napisao/la:ne može čovjek ništa da napiše, u delirijumu jeVelahalve je napisao/la:Gdje je onaj što je govorio da od danas kreće delirijum?
Sta se spremaVelahalve je napisao/la:Sprema se neštoo sad se svojim očima uvjeravam
Znas da sam od rijeci, haj na pivu, on placa...Ajzea je napisao/la:Delirijum u Tuborgu, sjedi sa Kajkutom.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, NeSamSafetee i 42 gosta.