Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koja slikaMCMXLVI je napisao/la:[youtube][/youtube]
MCMXLVI je napisao/la:
A kad nije?Pantelija je napisao/la:Kanta godine nadmašila forumasa godine
Sumnjam da solinas ima vise od 2,3 accounta a i da ima to je nista naspram koliko si ti licno lobirao da svi zeljovci glasaju na vasoj udarnoj temi protiv njega samo da ne bude onaj vas psihic kanta a jos nisi jedini koji je to uradio jer je par momaka postavljalo to isto na vasoj glavnoj temi. Meni svejedno jer mi ne znaci nista apsolutno ako ces iskreno ali ti si zadnji koji bi njemu to trebao govoriti gledajuci sa te strane jer moljakate za glasove na vasoj udarnoj temi.solinas je napisao/la:Nisam glasao uopste,Tryg je napisao/la:Od ovih 32 posto glasova za pileta, solinas je bar 10 puta glasao
Sent from my iPhone using Tapatalk
nemam potrebe,evo apelujem na admine,da se ukine glasanje i da slobodno mozete proglasiti koga hocete,i za sto hocete.
Vidim zurno je kod manijaka,a i puno poznatih nicova iz sela pored Mostara.samo timski,
Ja Imam jedan,a Sunderland uopste nije moj,to je pozajmljeno.MortemHz je napisao/la:Sumnjam da solinas ima vise od 2,3 accounta a i da ima to je nista naspram koliko si ti licno lobirao da svi zeljovci glasaju na vasoj udarnoj temi protiv njega samo da ne bude onaj vas psihic kanta a jos nisi jedini koji je to uradio jer je par momaka postavljalo to isto na vasoj glavnoj temi. Meni svejedno ako ces iskreno ali ti si zadnji koji bi njemu to trebao govoriti gledajuci sa te strane jer moljakate za glasove na vasoj udarnoj temi.solinas je napisao/la:Nisam glasao uopste,Tryg je napisao/la:Od ovih 32 posto glasova za pileta, solinas je bar 10 puta glasao
Sent from my iPhone using Tapatalk
nemam potrebe,evo apelujem na admine,da se ukine glasanje i da slobodno mozete proglasiti koga hocete,i za sto hocete.
Vidim zurno je kod manijaka,a i puno poznatih nicova iz sela pored Mostara.samo timski,
Ko ce drugi nego Pantelija i ostale poštenjačine koje više vise na našem pdf nego na njihovom.Ajzea je napisao/la:Cekaj, to se za hilmu nije lobiralo? Ne budite smijesni.. Drago mi je sto je hilmo odnio pobjedu, samo su mi pojedinci nejasni..
A evo i Krleze, sa zeljom da nam se seher sravni sa zemljom.
Samo da podebljam, nista drugo.Pantelija je napisao/la:Jesam hilmo je kvalitet jedan kroz jedan
Pile je kanta jedan kroz jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.