FK Željezničar (opšte diskusije)

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la jurisicduska » 20 dec 2015, 00:03

Bogičević i Slovenac izgledni. Velike šanse za Tomića i dolazak Zolotića na posudbu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 20 dec 2015, 00:34

jurisicduska je napisao/la:Bogičević i Slovenac izgledni. Velike šanse za Tomića i dolazak Zolotića na posudbu.
Postao si ko pile i druzina, ne mozes pogodit meda. :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 dec 2015, 00:42

milanribar je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Bogičević i Slovenac izgledni. Velike šanse za Tomića i dolazak Zolotića na posudbu.
Postao si ko pile i druzina, ne mozes pogodit meda. :mrgreen:
Ništa, i ćorava koka nekad ubode zrno. Valjda se omakne koja tačna.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 20 dec 2015, 00:47

Tomic nece doci sigurno odmah da ti kazem. Ode u Zrinjski ili Siroki. Iako ne volim pisati oko tih dolazaka ali et kad si vec napisao..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 dec 2015, 09:44

Boga mi ovo djeluje zabrinjavajuce postajes opterecen Zeljom bolje ti nama reci za ovaj novi nadzorni odbor kod vas kazu kinski revizori nasli svasta nasto i da vas je kinez stavio skroz pod sapu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 21 dec 2015, 09:54

pile87 je napisao/la:
Boga mi ovo djeluje zabrinjavajuce postajes opterecen Zeljom bolje ti nama reci za ovaj novi nadzorni odbor kod vas kazu kinski revizori nasli svasta nasto i da vas je kinez stavio skroz pod sapu.
Bolan, ne okreci stalno na Sarajevo sta god se napise. Bolje ti je odgovori mi na pitanje. Mogu ti reci da fenomenalno izbjegavas... Nisi toliko naivan koliko sam mislio, znas sta smijes pisati a sta ne.
Covjek napise ko vam treba doci, a ti pises da nesto ne stima u klubu koji je u zadnje dvije godine osvojio kup, titulu, dosao do Play offa Evropske lige, ostvario najveci transfer u historiji lige, klub koji nema marke duga, klub koji pravi trening kamp kakav nema ni reprezentacija.

Uozbilji se, posveti se Vama, vec danas ce se mnogi razocorati kad vide sta najavljujes a sta ce se desiti.

Ocekujem odgovor za stadio Zeljeznicara, bar se nadam da ces se udostojiti do kraja godine da mi odgovoris.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 dec 2015, 10:08

Sa kantama ne komuniciram.Samo sa normalnim ljudima tako da nemaš potrebu ni sad ni u budućnosti da mi se obraćaš.

Rule_hz o Sarajevu na našoj temi ako hoće nek dođe pa nek priča. Krši pravila foruma konstantno. Nemoj da mi smetamo ovim ljudima kojih itekako ima finih.

Pozdrav.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 dec 2015, 10:19

jurisicduska je napisao/la:Sa kantama ne komuniciram.Samo sa normalnim ljudima tako da nemaš potrebu ni sad ni u budućnosti da mi se obraćaš.

Rule_hz o Sarajevu na našoj temi ako hoće nek dođe pa nek priča. Krši pravila foruma konstantno. Nemoj da mi smetamo ovim ljudima kojih itekako ima finih.

Pozdrav.
Ti mi vodis kampanju valjda si navikao da si svuda zeton...

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 21 dec 2015, 10:23

pile87 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Sa kantama ne komuniciram.Samo sa normalnim ljudima tako da nemaš potrebu ni sad ni u budućnosti da mi se obraćaš.

Pozdrav.
Ti mi vodis kampanju valjda si navikao da si svuda zeton...
Napisi bolan sta pametno, smisleno. Pricas samo ono sto bi ostali voljeli da cuju. Kad god neko uleti sa nekom skakljivom temom gubis se. Postavljas pitanja o Sarajevu, pricas kako kradu i sta sve ne. Haj na nas pdf, pa da jos potones. A u stvari ne mozes dublje od ovoga, placeniku.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 21 dec 2015, 10:25

RuleHz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Bolan, ne okreci stalno na Sarajevo sta god se napise. Bolje ti je odgovori mi na pitanje. Mogu ti reci da fenomenalno izbjegavas... Nisi toliko naivan koliko sam mislio, znas sta smijes pisati a sta ne.
Covjek napise ko vam treba doci, a ti pises da nesto ne stima u klubu koji je u zadnje dvije godine osvojio kup, titulu, dosao do Play offa Evropske lige, ostvario najveci transfer u historiji lige, klub koji nema marke duga, klub koji pravi trening kamp kakav nema ni reprezentacija.

Uozbilji se, posveti se Vama, vec danas ce se mnogi razocorati kad vide sta najavljujes a sta ce se desiti.

Ocekujem odgovor za stadio Zeljeznicara, bar se nadam da ces se udostojiti do kraja godine da mi odgovoris.
Pa sta trazis na ovoj temi.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 dec 2015, 10:36

Kad neko napise dva posta jedan iza drugoga a jedan je kontradiktoran drugom bilo kakav vid komunikacije sa takvim likom je gubljenje vremena.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 21 dec 2015, 10:50

Pa rekoh fino, trazim odgovor od produhovljenog insana. Decko vjesto izbjegava. Sve u svemu **** mi se...

bagrcavi
Kontakt:

FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la bagrcavi » 21 dec 2015, 10:54

Rule zvani djon obraz nakon sto je sto puta provaljen u svojim lazima opet dolazi na temu i pokusava da pametuje :rol: nasamarali ga svaki put kad je pokusao slagati nesto i ne predaje se i dalje a jos nije skonto ko mu je ukro nick :rol: :rol: :rol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 21 dec 2015, 11:03

:puke:
bagrcavi je napisao/la:Rule zvani djon obraz nakon sto je sto puta provaljen u svojim lazima opet dolazi na temu i pokusava da pametuje :rol: nasamarali ga svaki put kad je pokusao slagati nesto i ne predaje se i dalje a jos nije skonto ko mu je ukro nick :rol: :rol: :rol:

Uf, evo onog najgoreg, zatupljenog pajdasa iz Pazarica.
Osjecam se glupo u drustvu ovako inteligentnih ljudi. Bojim se da opet ne budem nasamaran, a ne moze niko da odgovori za stadion. Tako je placenici, tako je.

U pamet.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 21 dec 2015, 11:16

RuleHz je napisao/la::puke:
bagrcavi je napisao/la:Rule zvani djon obraz nakon sto je sto puta provaljen u svojim lazima opet dolazi na temu i pokusava da pametuje :rol: nasamarali ga svaki put kad je pokusao slagati nesto i ne predaje se i dalje a jos nije skonto ko mu je ukro nick :rol: :rol: :rol:

Uf, evo onog najgoreg, zatupljenog pajdasa iz Pazarica.
Osjecam se glupo u drustvu ovako inteligentnih ljudi. Bojim se da opet ne budem nasamaran, a ne moze niko da odgovori za stadion. Tako je placenici, tako je.

U pamet.
Pa kad se osjeas glupo sta trazis onda ovdje...

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 21 dec 2015, 11:22

jurisicduska je napisao/la:

Pozdrav.
Jarane dodjes na vasu temu ako nesto hoces pitat normalno odmah te prave debilom,pokusavaju da ponize il tako nesto...Ako nesto pitas u vezi kluba gdje je šta je kako je odmah je kod vas sve med i mlijeko,sve štima,sve TOP a vi mjesto iznad nas na tabeli,tona igrača otišlo,dolaze neki Malezijci itd itd pa ko koga tu farba ? Sjecam se ja jednom pred derbi pitao igraju li vam Stepanov i Ikande onaj me neki kretenos napade aa igraju a jel to prpa vako nako,nek se vrate odakle su ŠLJEGLJI i jedni i drugi,dajte nama normalnim forumašima da normala komuniciramo.
Pozz :wave:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 dec 2015, 12:37

momci, tema je za diskusije i to diskusije o Želji. Razlika od one glavne teme je samo u tome što svi mogu učestvovati. To ne znači da je otvorena za provokacije, trolanje, vrijeđanje ... i druge vrste iživljavanja.

Vrijeđanje i trolovanje i na ovoj temi vam može donijeti ban, jednako kao na svakoj drugoj.
Neke sam već podijelio.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 21 dec 2015, 12:38

DANAN je napisao/la:Mi
Ko vi?

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 21 dec 2015, 12:40

Nije vi nego mi

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.