Da nastavi igrati, i da ga zaobiđu povrede biće to dobar igrač. I naravno da treba igrati od prve, samo da ne gledam više manekena Medunjanina kako se šeta po terenucarsijaba je napisao/la:Obavezno mu dati šansu protiv Švicarske (cijela tekma).

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da nastavi igrati, i da ga zaobiđu povrede biće to dobar igrač. I naravno da treba igrati od prve, samo da ne gledam više manekena Medunjanina kako se šeta po terenucarsijaba je napisao/la:Obavezno mu dati šansu protiv Švicarske (cijela tekma).
Vidi druze, skupoca je relativan pojam.Dzeko je otisao za mnogo manje pare, a vidi sta je postao.Mnogo njih je otislo za neke vece pare od Dzeke, a sad ih nema nigdje.Npr Dupovca su gurali u repku, sad igra negdje u Moldaviji, a otisao za vece pare od Edina:).Jedan Husejnovic da ga povrede ne +ebase je bio veci igrac na terenu od Cimirota a nije bio za repke.Zato polako sa reprezentacijom, nek se dokaze prvo u klubu.Sarajlijc@ je napisao/la:Najskuplji igrac nase PL, zasluzuje da se hvali.argentarium80 je napisao/la:Ovo je previse hvale , k'o da je zaigro u prvom timu Reala ili Barce a ne Paoka.Polako ljudi, zasto uvijek od nasih igraca pravimo marsovce a kasnije su panjevi.Ovaj PAOK je toliko jak da u njemu moze bar jos 3-4 igraca iz nase premier lige igrati.
SarajlijaTM je napisao/la:Dobar je igrac,to stoji,niko ga ne mrzi i ne pljuje,bar ne ja.Ali treba biti realan,pa priznati sam sebi da je u reprezentaciji zavrsio iz istog razloga kao svraka i sesar.Oni malo bolje upuceni ce znati o cemu pricam,a gledat ce te ga jos 5 tekmi po 10min.Uzivajte u tom periodu
Pasha_car_aga je napisao/la:Ne bitno je iz koje ekipe dolazi reprezentativac nase zemlje, bar je za mene ne bitno i Cimirot je buranija i bice sve dok ne dokaze suprotno. Juce nista nije pokazao, taraba u ostalom kao i svi igraci iz nase lige, ali opet ponavljam da vise volim vidjeti nase mlade igrace iz premier lige u reprezentaciji, nego Visce, Vrske, Hadzice i ostale vaserske igrace koji dobijaju sansu, a nikad nista nisu pokazali i kako stvari stoje nikad i nece!
bistrikboy je napisao/la:A da je TSS slucajno pod istim uslovima odigrao kao ovaj izvikanac bilo bi svakakvih komentaraBeyKopites je napisao/la:Ušao kad je sve već bilo gotovo, kad je kiša maximalno uništila teren i kad se nikom od suigrača više nije ni igrao fudbal.Stoga je naravno pokazao apsolutno ništa.
Više sreće mu želim u narednim utakmicama, na boljem terenu i u boljim uslovima za igru
Celikovac je napisao/la:Nakon Gladbacha trebalo mu je otkazati poziv...
SarajlijaTM je napisao/la:Pa nece reprezentacija igrati sa podgrmecom,pa da bljesne.
Smjesno stvarno,reprezentativni kalibar,al u qrcu
lisander je napisao/la:Ne kazem ja da je on los igrac, al nije ni Maskerano brate dragi, al vi ste od njega napravili vec boljeg igraca od Maskerana, a nije, na vecem nivou od Premier lige je prosjek totalni, kazu umor ga stigo, kakav umor covjek igra u strasno losoj ligi i da vrhunskog vezog umor stigne to ne ide, i koga ste vi u zvijezde zakivali taj se nije dobro proveo, i nije dobacio vise od austrijske lige, ajel ti fakat mislis da se protiv lihtestajna moze vidjet kakav je ko igrac
gio10 je napisao/la:Dobar destruktivac, ali destruktivac igre FK Sarajeva.
BurningLegion je napisao/la:Evo jedne, Zvone Kozulj>Gojko Cimirot, 'ladno.
Vandelanoite je napisao/la:Eto nek ti vidiš, spominješ Sušića i Cimirota talente jedan igra u Hajduku drugi u SarajevuAmarkony je napisao/la:Aragon, pusti ih. Ne vide dalje od svog nosa.Jedino sto znaju je dobro "popljuvat" tipkajuci i to je to
. Prvi protjeran iz Belgije iz pišljivog Standarda dao dva gola amaterima i jedan Dinamu i odma igrač a protiv Dnipra bio najgori pa ga Tudor nagradio izmjenom. Cimirot igrač malog fudbala u defanzivi ga nigdje nema prema naprijed i uradi nešto za 20 minuta protiv Lihtenštajna pokazao nekvalitet. Pametnom dosta, a ti pošto nisi pametan...
Mozambik je napisao/la:Stilic je igrac kakav Cimirot nece biti za 9 zivota.Sarajlijc@ je napisao/la:Cimirot je reprezentativac i potencijal veliki, a ovi sto ga usporedjuju sa nekim Tomicima, Stilicima... nek to rade i dalje
siljevac je napisao/la:Koje sjeme ti sijes kralju ? Da nisi pomislio da si na poljoprivredi . Joj majko sta ti sve radjas . Kakve gluposti se pisu alaha ti .![]()
![]()
siljevac je napisao/la:N Joj senegal koga pojedose , keve ti ? E kako se blesavis ili si stvarno takav zakljucicemo sami . Ti ces da grickas svoja m... ja ti kazem .![]()
![]()
![]()
Ti pojma nemas koga si uzeo da pokusavas provocirati . Jesi li isao u skolu i znas li sta su namirnice za jelo ?
![]()
![]()
![]()
Nas koliko i Dzeko vasuNbx je napisao/la:Husika je napisao/la:uNbx je napisao/la:Ponos nas.
Jest vas je koliko je i Dzeko od Teplica...
Inace ovog momaka obavezno protiv Svice probati i to startnih 11 ...![]()
![]()
Vratiio nam se nervozanuNbx je napisao/la:
@Sabinho, evo brata!
A jeko ovo?Bolanos je napisao/la:Vratiio nam se nervozanuNbx je napisao/la:
@Sabinho, evo brata!![]()
![]()
![]()
Stručnjak, Pjanić ne može igrati na toj poziciji, najbolje da ubacimo nekog ko igra AMF u Sarajevu.Lakoste je napisao/la:Protic Svicarske.![]()
RuleHz je napisao/la:Nas koliko i Dzeko vas
Pa 15 % od narednog transfera cemo dobiti. Hahah... ne znam stvarno sta ti nije jasno.Husika je napisao/la:RuleHz je napisao/la:Nas koliko i Dzeko vas![]()
http://www.****/clanak/189237/zeljez ... ja-sedmice
Rekoh koliko ce te vi dobiti od eventualnog narednog trasfera Gojka???
Taj fond solidarnisti za razvoj igraca odnosno kao maticni klub itd i tako to![]()
![]()
Ocekujem odgovor ne suplju...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Vi majke mi pitari niste svoji, bolujete od sindroma majki nerotkinja koje otimaju tudju dijecu da zadovolje majcinski instinkt...
Inace ste sou u svakom pogledu...
Na osnovu cega 15% ?RuleHz je napisao/la:Pa 15 % od narednog transfera cemo dobiti. Hahah... ne znam stvarno sta ti nije jasno.Husika je napisao/la:RuleHz je napisao/la:Nas koliko i Dzeko vas![]()
http://www.****/clanak/189237/zeljez ... ja-sedmice
Rekoh koliko ce te vi dobiti od eventualnog narednog trasfera Gojka???
Taj fond solidarnisti za razvoj igraca odnosno kao maticni klub itd i tako to![]()
![]()
Ocekujem odgovor ne suplju...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Vi majke mi pitari niste svoji, bolujete od sindroma majki nerotkinja koje otimaju tudju dijecu da zadovolje majcinski instinkt...
Inace ste sou u svakom pogledu...![]()
A za taj fond solidarnosti ne znam, jer je on dosao kad nas je Lede ostavio jer nismo imali marke da mu obecamo.
Ne planiramo uopste u budzetu pare od fifa solidarnosti.
Vi bas patite od toga kako smo uspjeli igraca iz nase lige prodati za 1 300 000 E i jos se ograditi za buduce prodaje.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 31 gost.