Jbga ja nezasposlen a oni info od mene uzimaju dokle to tako makar da su me zaposlilisolinas je napisao/la:Stvarno sramotaTaRgEt_ je napisao/la:Moram da tuzim ovaj Avaz uzimaju mi info bez da su me potpisali![]()
![]()
Ode ti ekskluziva

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jbga ja nezasposlen a oni info od mene uzimaju dokle to tako makar da su me zaposlilisolinas je napisao/la:Stvarno sramotaTaRgEt_ je napisao/la:Moram da tuzim ovaj Avaz uzimaju mi info bez da su me potpisali![]()
![]()
Ode ti ekskluziva
Halali lave ali i ti pogresno koristis aorist pomocnog glagola BITI (jbt je uopste ovo aorist pom. gl. biti il i ja lupam po sjecanju?AdmirLav je napisao/la:Jarane ne pametuj. Ne znaš bolje od šefa struke koga treba dovesti za pojačanje. Da znaš ne bih ovde pisao sigurno.Chinaglia je napisao/la:ma ne pada mi na pamet da se ponavljam, ako ne znate razliku između igrača koji suhim kvalitetom donosi prevagu na terenu i igrača koji pojačava konkurenciju, onda ne vidim svrhu upuštanju u daljnju diskusiju
Ako Mehidic ista ima to je sut i muda da sutira iz svake pozicije, samo da jos mozga ima ne bi ga izbacilo iz prve postave 3 Haurdica, po mom misljenju.katarakta je napisao/la:Haurdic ima i jako kvalitetan sut. Bolji nego i sva ostala nasa krila. I ne libi se sutat sa distance
Čiji je igrač Haurdić , ko mu je menadžer?YNWA je napisao/la:Haurdic nije napadac, nego krilo a moze igrati i na desetci. Husref ga trenirao u Sarajevu jedno vrijeme i bio je dobar, jedan od boljih igraca tada, ali zbog menadzera morao otici iz kluba.Mortus je napisao/la:Možel neko ko je pratio ovog Haurdića napraviti komparaciju sa Krpićem.
Jer sigurno da je Ahmet za njega Ronaldo (Zubonja), tako da ovaj vjerovatno dolazi kao rezervna opcija,
Nisam ga nikada pratio i ne znam kakav je čisto me zanima poređenje sa Krpićem, ako neko zna da napiše koju riječ.
(kretnja, realizacija, zalaganje, karakter) i tako te stvari .....
Dobar igrac, tehnicki podkovan, ima sut, brzinu, ako se sjecas utakmice protiv Veleza, to je onaj igrac sto je usao u drugom poluvremenu i napravio je dosta problema odbrani Slobode, za mene bolji od svakog vaseg krila i bio bi pojacanje.
Meni je čudno da Sloboda nije napravila transfer listu.Da se zna koji su igrači prekobrojni.Nisam bar do danas čuo da iko od igrača napušta Slobodu.Tuzlaado je napisao/la:Ja u ova pojačanja što se priča ne vjerujem,dok to ne bude tacno
Svi su pod ugovorom.kuda bi.sloboda72 je napisao/la:Meni je čudno da Sloboda nije napravila transfer listu.Da se zna koji su igrači prekobrojni.Nisam bar do danas čuo da iko od igrača napušta Slobodu.Tuzlaado je napisao/la:Ja u ova pojačanja što se priča ne vjerujem,dok to ne bude tacno
Irfan Redzepagic.sloboda72 je napisao/la:Čiji je igrač Haurdić , ko mu je menadžer?YNWA je napisao/la:Haurdic nije napadac, nego krilo a moze igrati i na desetci. Husref ga trenirao u Sarajevu jedno vrijeme i bio je dobar, jedan od boljih igraca tada, ali zbog menadzera morao otici iz kluba.Mortus je napisao/la:Možel neko ko je pratio ovog Haurdića napraviti komparaciju sa Krpićem.
Jer sigurno da je Ahmet za njega Ronaldo (Zubonja), tako da ovaj vjerovatno dolazi kao rezervna opcija,
Nisam ga nikada pratio i ne znam kakav je čisto me zanima poređenje sa Krpićem, ako neko zna da napiše koju riječ.
(kretnja, realizacija, zalaganje, karakter) i tako te stvari .....
Dobar igrac, tehnicki podkovan, ima sut, brzinu, ako se sjecas utakmice protiv Veleza, to je onaj igrac sto je usao u drugom poluvremenu i napravio je dosta problema odbrani Slobode, za mene bolji od svakog vaseg krila i bio bi pojacanje.
Mortus je napisao/la:Može al teško da ćemo ga dovest, jer se on izgleda dogovorio sa VitezomKoktrijeb je napisao/la:Djelmic komotno moze odma uletit u prvu postavu bio bi najbolje desno krilo sto imamo.
Izabrat će PARE prije svega....kao i svugdje u svijetu fudbalaBlackmore2 je napisao/la:Mortus je napisao/la:Može al teško da ćemo ga dovest, jer se on izgleda dogovorio sa VitezomKoktrijeb je napisao/la:Djelmic komotno moze odma uletit u prvu postavu bio bi najbolje desno krilo sto imamo.
pa ne moze izabrat vitez prije Slobode.....
Ja kako sam vidio prvi koji je napisao za ove igrace je Hajran i to puno prije ostalihTaRgEt_ je napisao/la:Moram da tuzim ovaj Avaz uzimaju mi info bez da su me potpisali
Aferimstadiontusanj je napisao/la:Dobroo jutrooo,prvi bager se nalazi na istokuu
Ja sam prvi na forumu a to se pika, oni odatle uzimajutuzla87 je napisao/la:Ja kako sam vidio prvi koji je napisao za ove igrace je Hajran i to puno prije ostalihTaRgEt_ je napisao/la:Moram da tuzim ovaj Avaz uzimaju mi info bez da su me potpisali
http://kakosepise.com/rec/nebih-ili-ne-bih/Beduin je napisao/la:Halali lave ali i ti pogresno koristis aorist pomocnog glagola BITI (jbt je uopste ovo aorist pom. gl. biti il i ja lupam po sjecanju?AdmirLav je napisao/la:Jarane ne pametuj. Ne znaš bolje od šefa struke koga treba dovesti za pojačanje. Da znaš ne bih ovde pisao sigurno.Chinaglia je napisao/la:ma ne pada mi na pamet da se ponavljam, ako ne znate razliku između igrača koji suhim kvalitetom donosi prevagu na terenu i igrača koji pojačava konkurenciju, onda ne vidim svrhu upuštanju u daljnju diskusiju)pa ipak pises i dalje. Nista licno, ali forum kao forum i sluzi za ovo, da pametujemo, piskaramo i iznosimo svoje zelje, misljenja... tako meni Haurdic nije igracina (ali moze pojacati konkurenciju), nekome je veliko pojacanje, nekome je Bobic bezveze golman, meni se doima kao potencijal od kojeg bi se moglo imati koristi, etc.
Ubise ovi novi, al naucit ceNYKnicks Fan je napisao/la:De koju stranicu o pravopisu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.