NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 25 maj 2010, 13:27

Schlager je napisao/la:Vidim da vam niko ne čestita izlazak u Evropu,kao da ste klub sa Jamajke a ne iz Bih,pa evo da vam ja prvi čestitam.

Imate dobru ekipu,a da niste livadići i ho-ruk klub,pokazali ste tako što niste mijenjali trenera iako je imao deset loših rezultata u nizu,i to vam se na kraju isplatilo. Sviđa mi se to,ostavlja utisak ozbiljnosti za razliku od većine koji nakon dva poraza mijenjaju trenera.
hvala..svaka čast!

sretno i vama u europi i ostalim klubovima iz BiH da svi ostvare sto bolje rezultate i kkoeficijente
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 maj 2010, 14:02

Schlager je napisao/la:Vidim da vam niko ne čestita izlazak u Evropu,kao da ste klub sa Jamajke a ne iz Bih,pa evo da vam ja prvi čestitam.

Imate dobru ekipu,a da niste livadići i ho-ruk klub,pokazali ste tako što niste mijenjali trenera iako je imao deset loših rezultata u nizu,i to vam se na kraju isplatilo. Sviđa mi se to,ostavlja utisak ozbiljnosti za razliku od većine koji nakon dva poraza mijenjaju trenera.
:D :D
Hvala stari, vama također sve najbolje... Nedajte malog Jovetića :)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 25 maj 2010, 15:43

Cestitke za NK Siroki, nadamo se da ce predstavljati BIH na najbolji nacin...
BLUE NATION.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 maj 2010, 17:00

Hvala obojici, cestitke i sretno i ostalima.

Sto se tice Europe, u prvom pretkolu kupa UEFA/Europa League nismo nikad ispali, pa vjerujem da necemo ni ove godine, to bi zaista bio veliki podbacaj. A dalje, naravno, ovisi o zdrijebu, kao i tome kako ce nam momcad izgledati i kako ce forma biti tempirana. Ja se nadam da osovina igraca i dalje ostaje, nisam jos pratio kakvu su price i informacije u vezi eventualnih ponuda i planova glavnih igraca, ali ako cemo imati i u Europi na okupu Silica (pod ugovorom je, ne vidim sto bi igdje isao u ovim godinama), Vareu (takodjer pod ugovorom, ocekujem masnu odstetu ukoliko bude isao), Wagnera, Hrgovica, onda uz normalnu obranu (daj boze vise jednom samo normalnu obranu, a ne da nas godinu za godinom izbacuju nase vlastite glupe pogreske) imamo realne sanse i u drugom pretkolu uz adekvatnog protivnika. No, jos je rano o tome, a i ne da mi se previse ni rezimirati, tako da, samo okvirno...

Cestitke momcima jos jednom na izborenoj Europi, znam da su se svi ovdje nadali tituli, no, izgubili smo je na svom terenu, nemamo se sta kome zaliti, ja sam ponosan sto imamo uvjete za igru na Pecari i sto dozvoljavamo igru i vise nego korektne uvjete i sudjenje svima, neovisno kako mi bili zauzvrat primljeni, Zeljeznicar i Borac su bili bolji od nas u direktnim duelima, svaka im cast, a mi se trebamo potruditi da sutra dobijemo Zrinjski, zavrsimo sezonu na pravi nacin, revansiramo za prekid pobjednicke serije i na kraju vjerojatno budemo i viceprvaci, tako da, nece to tako ni lose biti, obziljan kontinuirani rad i kontinuirani rezultati su tu.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 maj 2010, 17:02

Sve spremno za Hercegovački derbi

Jedna utakmica koja uvijek izaziva dodatnu pozornost je i Hercegovački derbi između N.K. Široki Brijeg i H.Š.K. Zrinjski Mostar. Do sada smo uvijek gledali dobre dvoboje te odlično popunjene tribine. Iako je ovaj put utakmica bez neke velike natjecateljske napetosti i jedni i drugi najavljuju dobru igru te pobjedu za svoje navijače. Zrinjski je slavio jesenas u Mostaru i vjerujemo da će Široki probati uzvratiti na svom terenu. Dojmove sa netom završene press konferencije pročitajte u nastavku teksta.

"Nije isto završiti prvenstvo na drugom ili četvrtom mjestu, mi imamo šansu završiti na drugoj poziciji i sutra ćemo pokušati to i ostvariti. Što se tiče kandidata za prvih jedanaest ne možemo jedino računati na Markića svi ostali kandidiraju. Zaigrat će najbolja postava." rekao je Toni Karačić trener N.K. Široki Brijeg

Danijel Kožul, mladi i perspektivni igrač kluba s Pecare, je dodao da je raspoloženje kod igrača dobro te da očekuje dobru utakmicu a pozvao je i navijače da dođu u što većem broju te ih podrže kao što su radili kroz cijelu sezonu.

Utakmica se igra na stadionu Pecara, sutra, srijeda 26.05.2010. u 17:30.
...Život za Široki...

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 25 maj 2010, 18:15

bilo bi lijepo zavrsiti kao drugi na tabeli! ;) mislim da smo to i zasluzili

mozda je malo rano o tome, ali me zanima kada je izvlačenje za europska takmičenja?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 maj 2010, 18:33

york je napisao/la:bilo bi lijepo zavrsiti kao drugi na tabeli! ;) mislim da smo to i zasluzili

mozda je malo rano o tome, ali me zanima kada je izvlačenje za europska takmičenja?
tamo nekad oko 20.6.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 25 maj 2010, 18:35

Što se tiče ovog 1. pretkola samo videoton ili olimpija da nas ne zapadnu ove ostale rješavamo,2. pretkolo ako prođemo vidim ima dosta dobri ekipa,i ne bi volio iako su atraktivni(besiktas,olmpyacos)da nas zapadnu,a isto ni ove rumunjske,bugarske,bjeloruske ekipe koje su vrlo opasne,mada im lige i nisu jake,ja se nadam i cibaliji iako su bili 3 u hrv.ligi bolji smo od njih,zlatibor,baku,nitra su najpoželjnije ekipe,što se tiče iduće sezone,treba dovesti stopera pod hitno isto tako jednog napadača,trenera treba mjenjat nemože karačić ništa u europi napravit,a wagner ako će biti nezainteresiran kao u nekim utakmicama treba ga pustit da ide,a i razumio bih ga zasitio se čovjek više ove lige zaslužuje puno bolju ligu da igra,vareu ne treba puštati ispod 700-800 tisuća eura,isto tako peraica,topić,hrkać,zovko nemaju šta više tražit u klubu,a hrgović ne vjerujem da će ostati puno košta,a na njegovoj poziciji imamo solidnog barišića,zna li neko jel istina da je ištuk trener od iduće sezone??

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 maj 2010, 21:00

Dabar je napisao/la:Što se tiče ovog 1. pretkola samo videoton ili olimpija da nas ne zapadnu ove ostale rješavamo,2. pretkolo ako prođemo vidim ima dosta dobri ekipa,i ne bi volio iako su atraktivni(besiktas,olmpyacos)da nas zapadnu,a isto ni ove rumunjske,bugarske,bjeloruske ekipe koje su vrlo opasne,mada im lige i nisu jake,ja se nadam i cibaliji iako su bili 3 u hrv.ligi bolji smo od njih,zlatibor,baku,nitra su najpoželjnije ekipe,što se tiče iduće sezone,treba dovesti stopera pod hitno isto tako jednog napadača,trenera treba mjenjat nemože karačić ništa u europi napravit,a wagner ako će biti nezainteresiran kao u nekim utakmicama treba ga pustit da ide,a i razumio bih ga zasitio se čovjek više ove lige zaslužuje puno bolju ligu da igra,vareu ne treba puštati ispod 700-800 tisuća eura,isto tako peraica,topić,hrkać,zovko nemaju šta više tražit u klubu,a hrgović ne vjerujem da će ostati puno košta,a na njegovoj poziciji imamo solidnog barišića,zna li neko jel istina da je ištuk trener od iduće sezone??
da izgleda..iako je to po meni bezze skrozzz

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 maj 2010, 21:06

Sretno u Europi momci da ostvarite sto bolji rezultat Pozdrav iz Tuzle
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 25 maj 2010, 21:14

Gdje ce sutra biti smjesteni Ultrasi?!Gdje i inace ili iza gola? :?
HSK Zrinjski Mostar

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 25 maj 2010, 21:59

iza gola, imat cete cijel istok, škripari sjever...očekujem pravi derbi!!!!!pozz mostaru

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 26 maj 2010, 09:30

Babilon je napisao/la:Gdje ce sutra biti smjesteni Ultrasi?!Gdje i inace ili iza gola? :?
U kavezu (polovica onog gdje su Škripari prije bili) na istocnoj tribini

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 maj 2010, 16:36

Iskrene cestitke povodom plasmana u evropu i da se iduce godine borite sa nama za prvo mjesto jer je Siroki klub koji to zasluzuje!

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 26 maj 2010, 19:49

Cestitke Sirokom na zasluzenoj pobjedi. Koje su to seljacine Mostarske ( mislim na ekipu koja je sjedila na sjeveru u crnim majicama na kojima je pisalo zapadni mostar) cijelo vrjeme su pljuvali i provocirali nase momke a pogotovo Hrgovica koji je ispo pravi mudonja. Cast ultrasima koji su korektno navijali ali ovi saljeci, ne mogu da vjerujem da takvih krkana jos postoji, u sumu pa bucite....

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 26 maj 2010, 21:23

stvarno čestitke ultrasim ali koji su ono krkani,da reknem pravi cigosi ono je trebalo istamburat i to dobro,93 minuta ljudi kraj ograde pričaju s pomoćnim sucem,kad ga ovi iz čista mira pljuni usred face,ma da je oštetio moju ekipu neznam koliko ono ne bi uradio,čovjeku koji vjeroojatno ima i djecu,pa zamislite sad u takvoj situaciji npr vaš otac da je sudac pa jbm i oni su ljudi...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 26 maj 2010, 22:15

Dabar je napisao/la:stvarno čestitke ultrasim ali koji su ono krkani,da reknem pravi cigosi ono je trebalo istamburat i to dobro,93 minuta ljudi kraj ograde pričaju s pomoćnim sucem,kad ga ovi iz čista mira pljuni usred face,ma da je oštetio moju ekipu neznam koliko ono ne bi uradio,čovjeku koji vjeroojatno ima i djecu,pa zamislite sad u takvoj situaciji npr vaš otac da je sudac pa jbm i oni su ljudi...
A primjetio sam tu cetvoricu "krkana",stadion im se smije oni "rigaju " vatru na sudce i hrgovica,ma PTSP posljedice rata :mrgreen: ,zalosno al istinito!
Oni su jedina ljaga na danasnjem derbiju!
HSK Zrinjski Mostar

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2010, 00:02

Malo prenervozna utakmica, obje ekipe zeljele pobjedu, a sudac je imao stvarno kriticnih prosudbi i bezrazloznih sjeckanja igre na racun obje ekipe, al mislim da je Široki ipak bio bolji za taj jedan pogodak danas kad se pogledaju sve prilike, ali nismo se smjeli svjesno ili nesvjesno povuci u drugom dijelu, ona se momcad ne zna braniti i jednostavno nema obranu koja to moze izvuci, ali zato ima vezni red i napad za zadrzati loptu cijeli susret ako treba, i tako mora i igrati. No dobro, nebitno, ipak je pobjeda izvucena sa igracem manje i ne treba biti nezadovoljan, zavrsili smo sezonu na dobrom drugom mjestu i ponovno igramo Europu.
Ove sto su na Sjeveru bili ne treba komentirati posebno, to je kompleks kakav se jednostavno ne vidja cesto, to cesto dozivim i na kosarci po okolnim mjestima, tu su namjerno samo da bi provocirali i izbacivali frustracije, a zbrojeno nemaju IQ kiselog kupusa, al ne moze to umanjiti jednu finu utakmicu i dobar dekor na tribinama. ''Silom prilika''' sam bio na ''obicnom'' Sjeveru ovaj put, tako da sam sve mogao upratiti, doduse gluplji sam ja sto se s takvima raspravljam i iritiram. Ultrasima svaka cast i pozdrav, odlicna brojnost i jaka predstava, mi smo pak s druge strane najlosiji derbi ikad odradili po meni, od toga ne treba bjezati i treba biti realan isto kao sto smo mi dosta puta dokazali suprotno, ali ne i ovaj put, ovaj put je to vrlo lose bilo, ali ne treba ni ulaziti u detaljne analize zasto, bit ce kako treba uz trud i rad, o tom potom.
Momcima jos jednom sve cestitke na pobjedi, jedva cekam izvlacenja za Europa League.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 27 maj 2010, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 maj 2010, 00:06

cekao sam kraj sezone da vam cestitam ulazak u EL... ;)

uz malo srece i vase iskustvo u zadnjih 8 godina, mozete daleko dogurati u tom takmicenju...

sretno u evropi 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2010, 00:25

Hvala, takodjer. ;)

Vrijedi doduse istaknuti i da je Juan Manuel Varea treci strijelac lige sa 14 pogodaka, nije uopce lose, cestitke. Nadao sam se da ce biti i prvi na kraju, ali vidim da su Bekric i Dudic zabili po dva gola u zadnjem kolu i otisli na 15, odnosno 16, doduse Bekric cak 8 iz penala.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, MostarReds22, Objektivac, Pact1921, riki46, rishovski, Vanja8 i 45 gostiju.