FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobar igrac sigurno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
nedaj božeCoraco je napisao/la:Da ti nisi Husara menadžermislim, obojica ste Admir, tebi je nickname Lav a on se tako ponaša, obojica ste bez dlake na jeziku
![]()
Sloboda je cijeli život moj !
Naime, kako nezvanično saznaje "Sport", čitajući SportSport.ba forum, Sloboda bi u nastavku sezone trebala biti jača za Mahira Karića, Ognjena Đelmića i Anesa Haurdića.Gifron je napisao/la:Izgleda da su ovi iz Avaza pravo aktivni na forumu

Ni Veseli ni Duljevic ne mogu uci u tim polusezone. Bolji od njih su bili Jovic, Djelmic, Todorovic, Zakaric, a tu su i Tiago i Velkoski, koji nisu krila, ali opet odigrali su poprilican broj utakmica na krilnoj poziciji.Chinaglia je napisao/la:pošteno, rekao si "za tebe", ali ne znam kako smatraš da je bolji igrač od Veselog, pa Veseli je izdominirao ovu polusezonu, Duljević i on dva najbolja krila u PL, definitivno, ovo ne kažem "po meni", nego to odgovorno tvrdim
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Za titulu nam treba krilni napadac koji potezom ili prodorom moze rjesiti utakmicu, ...imamo Zebu koji je sa dva slobodnjaka donio 6 bodova, treba nam jos jedan slicnih kvaliteta a mislim da mom opisu najvise odgovara Huseinovic. Ovi sto se spominju su dobri ali nista bolje nego sto imam sada, naravno pojacat ce konkurenciju i klupu sto je odlicno. Istina je da i sa njima imamo veliku sansu za titulu ali sa Saidom bar 6 ekipa od 12 bi se predati unapred protiv nas.
Djelmic komotno moze odma uletit u prvu postavu bio bi najbolje desno krilo sto imamo.
Može al teško da ćemo ga dovest, jer se on izgleda dogovorio sa VitezomKoktrijeb je napisao/la:Djelmic komotno moze odma uletit u prvu postavu bio bi najbolje desno krilo sto imamo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- hule_barca
- Kontakt:
I Zeba je dogg sa Osijekom (jel' tako bješe) pa znamo šta biMortus je napisao/la:Može al teško da ćemo ga dovest, jer se on izgleda dogovorio sa VitezomKoktrijeb je napisao/la:Djelmic komotno moze odma uletit u prvu postavu bio bi najbolje desno krilo sto imamo.

Mes Que Un Club
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ja bi volio vidjeti kod nas Harisa Hajradinovica iz Genta, mislim da bi nam bio pojacanje i odlicna investicija za buducnost.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ma treba malo zaronit u mladu reprezentaciju i tamo izrovit nekog kao što smo Govedaricu našli. To bi nam bilo najpametnije ako gledamo budućnost i profitabilnost 

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Pasha_car_aga je napisao/la:Ja bi volio vidjeti kod nas Harisa Hajradinovica iz Genta, mislim da bi nam bio pojacanje i odlicna investicija za buducnost.
Nema od toga ništa, on je skoro potpisao za Gent, sigurno na 3 godine najmanje tako da je to... jedino posudba neka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Djelmic ako dodje on odmah ide u prvu postavu na desno krilo tu nema dvojbe..Karic u prvu postavu moze samo ako promjeni se formacija ali sumnjam.. doduse mozda i moze vidjet cemo kako ce to izgledati..Haurdic ce svakako biti garancija a nedo bog kartona koje nam sad dijele pravo i kad nismo zasluzili ili kad trebamo dostizati rezultat ..jednostavno trebamo napraviti konkurenciju..svi se slazemo da ne treba ovu ekipu dirat koja pobjedjuje, ali to krilo nam je potrebno i Djelmica treba uganjat i konkurencija u Karicu i Haurdicu nije losa..jos samo treba za Ivetica i desnog beka i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma bravo @Chinaglia
Poslusao sam te i klepio 2 na Lacijale na cenera
Kud stoju ne uplati
Poslusao sam te i klepio 2 na Lacijale na cenera

Kud stoju ne uplati

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
osjećaj jebgaChinaglia je napisao/la:ja bih da vas posavjetujem da izbjegnete tekmu Inter-Lazio (tu će se masovno igrat' na Inter), imam osjećaj da bi Lazio mogao dobit', ili da će biti neriješeno, ali neće izgubit', uvjeren sam

Ja u ova pojačanja što se priča ne vjerujem,dok to ne bude tacno
Moram da tuzim ovaj Avaz uzimaju mi info bez da su me potpisali 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Stvarno sramotaTaRgEt_ je napisao/la:Moram da tuzim ovaj Avaz uzimaju mi info bez da su me potpisali

Ode ti ekskluziva

"Modra boja,na bijelome platnu,
Igrate za "staru damu", nije vam ovo trebalo.Chinaglia je napisao/la:osjećaj jebgaChinaglia je napisao/la:ja bih da vas posavjetujem da izbjegnete tekmu Inter-Lazio (tu će se masovno igrat' na Inter), imam osjećaj da bi Lazio mogao dobit', ili da će biti neriješeno, ali neće izgubit', uvjeren sam
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.