Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

KpbKaka22
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 dec 2015, 11:51

Prekjucer radio racunovodstvo na,koliko je samo psovka palo iza moje klupe :lol:
Defitinitvno najgori ispit na ekonomiji

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 20 dec 2015, 12:11

KpbKaka22 je napisao/la:Prekjucer radio racunovodstvo na,koliko je samo psovka palo iza moje klupe :lol:
Defitinitvno najgori ispit na ekonomiji
EFSA? Zadatak?

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 dec 2015, 12:15

EFM0 ,kolokvij je to ,samo proizvodnja inace ,a drugi kolokvij trgovina,koliko je na papiru lak zadatak,znaci cisti sablon ,a na ispitu toliko nervoze racunjana,pogubljivanje medu T-kontima ,a moras uradit na vrijeme imas samo pisljivih sat vremena,malo je ono za 20 promjena.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 20 dec 2015, 12:21

Kod nas su bile 2 parcijale teorije i na finalnom zadatak veliki, 2-3 sata se radi, ukočiš se. :rol: I naravno, kad dodješ do kraja, ako dodješ, vidiš da se ništa ne poklapa i najradije bi zapalio sve. :rol:

Al' super je to kakav je zadatak iz finansijskog računovodstva, pa i iz finansijskog izvještavanja je teži.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 dec 2015, 12:48

Ja sam izaso na kolokvij cisto reda radi jer se prica kruzi po faxu kako je nemoguce stic cetri zadatka na ispitu jer radis eto samo dva sata ,malo izgleda smjesno dva sata je dovoljno ali za proizvodnju trgovinu,bruto bilancu i dnevnik kad vidis i nije,treba produzit bar jos pola sata,i dan te yebo neka me nervoza uhvati ,kotni plan zaboravio,sva sreca pa sve brojeve znam napamet,financijsko rac mi je u drugom semestru tjesim da je lakse donekle :roll:

PrincessKrofna

Post Postao/la PrincessKrofna » 20 dec 2015, 17:27

Ma lagano je (kad znas) :mrgreen: , pusti ti nju, plasi te. :tralala:

Tako nas u srednjoj profesorica tjerala da ucimo kontni plan napamet. Mi dosli na faks, klase se promijenile, ne moze covjek sebi da izbije iz glave prethodni kontni. Ona klasa tri. :twisted: To mi je haman bilo najgori dio u svemu tome. Zato nemoj uciti napamet. :P Finansijsko ti je isto kao obicno, samo malo drugacije. :lol: :P

Nego, kazi ti nama ima li vjetra dolje, siba li? :D

I Senke? :mrgreen:

I kakav vam je ono stadion na ulazu u grad? :mrgreen:

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 20 dec 2015, 17:47

:wtf:
Pusti čovjeka bona. Bolje ti je prifati se Bazela II. :damn:

Jes' isto samo što imaš još i planske cijene, i sve ostale moguće promjene se uvode, a 'vamo samo proizvodnja i prodaja. ccc :P

A vidiš možda mu je fakat Senka asistentica, k'o da je spominjala da predaje i u Mostaru. :think:

PrincessKrofna

Post Postao/la PrincessKrofna » 20 dec 2015, 17:48

Ako im bude ufurana k'o sto je nama bila, onda im se oho. :hmmmm:

Znam stubove Bazela II, dosta. :nedam:

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 dec 2015, 17:54

To si u pravu sto se tice kotnog plana,citav zivot ziro racun 100,kupci 121 ,dobavljaci 221 i sad odjednom ziro racun 2000 isto je to promjena kojes se moras ustelit..sto se tice samog racunovdstva to je glupo ucit promjene na pamet i retardirano kad neko prode na taj nacin jer ti je to posao u buducnosti ,bolje da razumis padnes nego da polozis i naucis napamet a vec sutra pojma nemas sta si pisao :crazy:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 dec 2015, 12:35

Ako ima neko ko studira hemiju/medicinu neka mi se javi u pp, u pitanju su redoks jednacine, srednja skola vjerovatno nista komplikovano..
ZZ

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 dec 2015, 19:29

slika

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 28 dec 2015, 20:03

sjecam se da se ovdje javljao jedan momak koji je u vojnoj akademiji u Turskoj, ako moze njegov nick ili da mi se javi u inbox ako ovo vidi hvala puno

ps. ako neko zna da li je moguce polagati vandredno srednju skolu 2 razreda u jednoj god

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 dec 2015, 00:57

moj uzor-S.G je napisao/la:Ako ima neko ko studira hemiju/medicinu neka mi se javi u pp, u pitanju su redoks jednacine, srednja skola vjerovatno nista komplikovano..
Ne studiram ni jedno al imam 8 iz hemije :njanjanja:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 29 dec 2015, 08:19

black64 je napisao/la:sjecam se da se ovdje javljao jedan momak koji je u vojnoj akademiji u Turskoj, ako moze njegov nick ili da mi se javi u inbox ako ovo vidi hvala puno

ps. ako neko zna da li je moguce polagati vandredno srednju skolu 2 razreda u jednoj god
Kod nas u ETŠ TZ si mog'o polagat 2 razreda samo moras napisat molbu i to je to.

A lik za kojeg pitas ne ulazi na forum cesto, jedino na fb nekad okaci neku sliku. Ako hoces link javi se u pp

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 07 jan 2016, 13:43

ChaosX je napisao/la:
black64 je napisao/la:sjecam se da se ovdje javljao jedan momak koji je u vojnoj akademiji u Turskoj, ako moze njegov nick ili da mi se javi u inbox ako ovo vidi hvala puno

Kod nas u ETŠ TZ si mog'o polagat 2 razreda samo moras napisat molbu i to je to.

A lik za kojeg pitas ne ulazi na forum cesto, jedino na fb nekad okaci neku sliku. Ako hoces link javi se u pp
Bar baci lajk. :mrgreen:

Sto se tice svega oko akademije. İmaju javni konkursi na mod.gov.ba, koga zanima neka prati te objave i nek je sa srecom. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 07 jan 2016, 18:59

VolimTz je napisao/la:
ChaosX je napisao/la:

Bar baci lajk. :mrgreen:

Sto se tice svega oko akademije. İmaju javni konkursi na mod.gov.ba, koga zanima neka prati te objave i nek je sa srecom. ;)
Joj suti jedva te nadjo neki dan, evo idu lajkovi ;)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 07 jan 2016, 19:06

ChaosX je napisao/la:
Joj suti jedva te nadjo neki dan, evo idu lajkovi ;)
Ja sam tı na fb samo vikendom. Hvala Bogu ızdrzalo se, u februaru kuci na odmor. :)

Samo klıkcı buraz :lol: , bem ti uniformu opet vise muskih lajkova nego zenskih, ne zele me, dzaba mi sve. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 07 jan 2016, 20:22

VolimTz je napisao/la:
Ja sam tı na fb samo vikendom. Hvala Bogu ızdrzalo se, u februaru kuci na odmor. :)

Samo klıkcı buraz :lol: , bem ti uniformu opet vise muskih lajkova nego zenskih, ne zele me, dzaba mi sve. :mrgreen:
Pa kad imas vise muskih nego zenskih u prijateljima :P sam si kriv

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 jan 2016, 12:21

Dajte mi link onog iz Tuzle što elektrotehniku objašnjava
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 11 jan 2016, 16:58

Dex je napisao/la:Dajte mi link onog iz Tuzle što elektrotehniku objašnjava
http://www.fetp.ba/category/fakultet-elektrotehnike/

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.