messilla je napisao/la:Ama nije ovo kanta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
messilla je napisao/la:Ama nije ovo kanta
Iako su mnogi očekivali drugačiji rasplet i ubjedljive pobjede nekih drugih forumaša mi smo pokazali ko je gazda.jurisicduska je napisao/la:Hilmo izdominirao, možete odmah proglasiti kantu godine. Nije imao doduše konkurenciju pravu. Da je makar Ajzea ušao u izbor pa da se potuku muški.
PL BIH, najvise FKS.Dzoni je napisao/la:Gdje pise ovaj hilmo?
Zanima ma zbog čega je ovo postavio iz "zaj..ancije"... mislim boli me briga za ovu anketu, glasao sam onako radi reda..al zanima me koji je razlog pa je promjenio naziv.. Piše kanta - glasam za kantu, pogleda gore piše za forumaša godine, niđe veze..messilla je napisao/la:Ama nije ovo kanta, nego je rio iz zayebancije promijenio ime ankete...
Zato sto je duhovit.Zagor je napisao/la:Zanima ma zbog čega je ovo postavio iz "zaj..ancije"... mislim boli me briga za ovu anketu, glasao sam onako radi reda..al zanima me koji je razlog pa je promjenio naziv.. Piše kanta - glasam za kantu, pogleda gore piše za forumaša godine, niđe veze..messilla je napisao/la:Ama nije ovo kanta, nego je rio iz zayebancije promijenio ime ankete...
Donnie Darko je napisao/la:Zato sto je duhovit.Zagor je napisao/la:Zanima ma zbog čega je ovo postavio iz "zaj..ancije"... mislim boli me briga za ovu anketu, glasao sam onako radi reda..al zanima me koji je razlog pa je promjenio naziv.. Piše kanta - glasam za kantu, pogleda gore piše za forumaša godine, niđe veze..messilla je napisao/la:Ama nije ovo kanta, nego je rio iz zayebancije promijenio ime ankete...
Tri.Lillard je napisao/la:Glupo je anketu stavljat.
Donnie dobio najvise glasova, i to je to. Hilmi svaka čast, al on piše na 2 teme jbt.
Ide Hilmo sve do tituleLillard je napisao/la:Glupo je anketu stavljat.
Donnie dobio najvise glasova, i to je to. Hilmi svaka čast, al on piše na 2 teme jbt.
Ajzea je napisao/la:Juriš Hilmo, postat ćeš trofejniji od Slobode !
Neće nas ovdje zapostavljati zato što nismo katalonci, madridisti, plavci, đavoli, šejtani, šišmiši, te fanovi mesije i ronija..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.