Kući: 16 pobjeda, 2 remija, 0 poraza
Gost: 6 pobjeda, 7 remija, 5 poraza
Uračunate kup i ligaške utakmice. Još napomenuti da statisika ide uzlaznom putanjom.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ovo zadnjih 36 utakmica, dok je Husref tu?Coraco je napisao/la:Ma baš to, treba vjerovati Husrefu zbog njegovih rezultata. Evo malo statistike ala sloboda72![]()
Uračunate kup i ligaške utakmice. Još napomenuti da statisika ide uzlaznom putanjom.
Vidi "lavića", odmah ušutkuje.Polahko "gušteru" nije ti ni rep narasto.Ovdje pišu Slobodaši - laici, slobodni ljudi koji iznose stav i mišljenje.Nećeš ni ti niti bilo ko određivati ko će šta misliti o nekom igraču.Ti reci serbez svoj stav i to bez da ikog pitaš.Da ti ne dođe, ne bi ni znali da Musemić zna bolje od nas.AdmirLav je napisao/la:Jarane ne pametuj. Ne znaš bolje od šefa struke koga treba dovesti za pojačanje. Da znaš ne bih ovde pisao sigurno.Chinaglia je napisao/la:ma ne pada mi na pamet da se ponavljam, ako ne znate razliku između igrača koji suhim kvalitetom donosi prevagu na terenu i igrača koji pojačava konkurenciju, onda ne vidim svrhu upuštanju u daljnju diskusiju
Jest, to je njegova statistika. Osim pripremnih utakmica, jer koji će racku oneNYKnicks Fan je napisao/la:Ovo zadnjih 36 utakmica, dok je Husref tu?Coraco je napisao/la:Ma baš to, treba vjerovati Husrefu zbog njegovih rezultata. Evo malo statistike ala sloboda72![]()
Ma on nije uopste slican profil igraca kao Krpic. Nesto potpuno drugo.. Moze igrati na strani, nije jak fizicki ali je fin tehnicar.Mortus je napisao/la:Možel neko ko je pratio ovog Haurdića napraviti komparaciju sa Krpićem.
Jer sigurno da je Ahmet za njega Ronaldo (Zubonja), tako da ovaj vjerovatno dolazi kao rezervna opcija,
Nisam ga nikada pratio i ne znam kakav je čisto me zanima poređenje sa Krpićem, ako neko zna da napiše koju riječ.
(kretnja, realizacija, zalaganje, karakter) i tako te stvari .....
Haurdic nije napadac, nego krilo a moze igrati i na desetci. Husref ga trenirao u Sarajevu jedno vrijeme i bio je dobar, jedan od boljih igraca tada, ali zbog menadzera morao otici iz kluba.Mortus je napisao/la:Možel neko ko je pratio ovog Haurdića napraviti komparaciju sa Krpićem.
Jer sigurno da je Ahmet za njega Ronaldo (Zubonja), tako da ovaj vjerovatno dolazi kao rezervna opcija,
Nisam ga nikada pratio i ne znam kakav je čisto me zanima poređenje sa Krpićem, ako neko zna da napiše koju riječ.
Slobodaš jesam. Možda jesam previše grubo iznio ono što mislim.sloboda72 je napisao/la:Vidi "lavića", odmah ušutkuje.Polahko "gušteru" nije ti ni rep narasto.Ovdje pišu Slobodaši - laici, slobodni ljudi koji iznose stav i mišljenje.Nećeš ni ti niti bilo ko određivati ko će šta misliti o nekom igraču.Ti reci serbez svoj stav i to bez da ikog pitaš.Da ti ne dođe, ne bi ni znali da Musemić zna bolje od nas.AdmirLav je napisao/la:Jarane ne pametuj. Ne znaš bolje od šefa struke koga treba dovesti za pojačanje. Da znaš ne bih ovde pisao sigurno.Chinaglia je napisao/la:ma ne pada mi na pamet da se ponavljam, ako ne znate razliku između igrača koji suhim kvalitetom donosi prevagu na terenu i igrača koji pojačava konkurenciju, onda ne vidim svrhu upuštanju u daljnju diskusiju
Hvala, ja sam mislio da je on napadač, u svakom slučaju čisto sumnjam da može izbaciti Veselog iz postave, ali bi možda mogao na desnu stranu umjesto Govedarice i Mehidića.YNWA je napisao/la:Haurdic nije napadac, nego krilo a moze igrati i na desetci. Husref ga trenirao u Sarajevu jedno vrijeme i bio je dobar, jedan od boljih igraca tada, ali zbog menadzera morao otici iz kluba.Mortus je napisao/la:Možel neko ko je pratio ovog Haurdića napraviti komparaciju sa Krpićem.
Dobar igrac, tehnicki podkovan, ima sut, brzinu, ako se sjecas utakmice protiv Veleza, to je onaj igrac sto je usao u drugom poluvremenu i napravio je dosta problema odbrani Slobode, za mene bolji od svakog vaseg krila i bio bi pojacanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.