FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aktivniji Ribarski klub Željezničar nego fudbalski 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kolega s obzirom na njegov učinak povećanje mu je sasvim korektno. Mislim da mu je Željo vrhunac u karijeri, nije Željo ispuni mi zelju pa da se on igra kako on misli. Jednu tekmu ću ginut, drugu neću. Po meni je on pokazao kakav je karakter kada je digao ručnu u posljednjih 5 tekmi. Amar je birvaktile cocalica na tribine poslao jer nije htio da produži, kerlu i td.milanribar je napisao/la:Kakav bolji ugovor, od 30%. Ako mu je plata 2.000, sta je 30%, smijesna cifra. Fazon je jedan sto on moze traziti vise para jer je igrao svaku utakmicu 120%, a npr neko drugi ne moze traziti ni marku vecu platu.djedovic01 je napisao/la:Djelmic je dobar igrac, to se mora priznati. Ali moras biti i dobar covjek i postovati neke stvari. Ovo sto on zeli otici, to je njegova stvar i bas je supa.cki iako su mu nasi davali bolji ugovor. U nasoj ligi mu je kod nas najbolje, jedino ako ode negdje dalje. I na kraju ako ne nadje angazman onda ce ostat kod nas i onda ko zna kakvu ce on motivaciju imati i kako ce to izgledati.
- milanribar
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------milaniribar je napisao/la:Kolega s obzirom na njegov učinak povećanje mu je sasvim korektno. Mislim da mu je Željo vrhunac u karijeri, nije Željo ispuni mi zelju pa da se on igra kako on misli. Jednu tekmu ću ginut, drugu neću. Po meni je on pokazao kakav je karakter kada je digao ručnu u posljednjih 5 tekmi. Amar je birvaktile cocalica na tribine poslao jer nije htio da produži, kerlu i td.milanribar je napisao/la:Kakav bolji ugovor, od 30%. Ako mu je plata 2.000, sta je 30%, smijesna cifra. Fazon je jedan sto on moze traziti vise para jer je igrao svaku utakmicu 120%, a npr neko drugi ne moze traziti ni marku vecu platu.djedovic01 je napisao/la:Djelmic je dobar igrac, to se mora priznati. Ali moras biti i dobar covjek i postovati neke stvari. Ovo sto on zeli otici, to je njegova stvar i bas je supa.cki iako su mu nasi davali bolji ugovor. U nasoj ligi mu je kod nas najbolje, jedino ako ode negdje dalje. I na kraju ako ne nadje angazman onda ce ostat kod nas i onda ko zna kakvu ce on motivaciju imati i kako ce to izgledati.
Uprava je ocigledno promjenila arsine prema ovima sto nece da produze na vrijeme, ne salju ih vise na tribine kao Tomic. Toliko o njima koliko nemaju pojma sta rade, osim sto lijepo pricaju...10 trenera, 25 igraca, sve u u godinu dana...Smijesni su!
Hoce li sutra ili do nove godine biti nekih noviteta, pojacanja ?
Obzirom da idu praznici da se nova godina priplizava ili cekaju da u januaru krenu sa poslom ?
Obzirom da idu praznici da se nova godina priplizava ili cekaju da u januaru krenu sa poslom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- milanribar
- Kontakt:
Sutra su rekli da dolaze, ja mislim da su na odmoru, a mozda i nisu. 

-
- Kontakt:
Pa ako ćemo iskreno ja koliko pratim fudbalski klub Željezničar nikad nismo imali upravu da valja, jedni su znali samo da potroše drugi ni to, s trećima gurali autobus... Zujo nije znao ni ime kluba da izgovori, tako da kolega sjedi vezi udicu i zabacuj.ako ti se ne djasvi promjeni stranu jezera možda je tamo sve po tvojoj mjeri... Bistro
- milanribar
- Kontakt:
Ako pocnes da pises o necemu onda pisi, a nemoj mijenjati teze i pametovat. Ja cu navijat za koga ja hocu, isto tako cu pisati, ali necu da budem insajder. Preteska je tuga insajderska bar na ovom forum. 

-
- Kontakt:
Sta je kolega malo si se uzbudio, ti kao ribar moraš da budeš miran inače riba neće trzati.
Četiri uzastopna posta od forumaša koji je na listi ignoriranih, nevjerovatno 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ne čeka upravu da dovede pojačanja.
Koliko ovih ribara ima **** ih otac..Stavim jednog u gnjavatore dodje drugi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Iz ko zna kojih razloga administracija to dozvoljava. Vrlo vjerovatno ce se 2-3 ovakva pojaviti i na drugim temama, temama suparničkih klubova. Vide da moguEisenbahner1921 je napisao/la:Transfer rok je otvoren, pa se i Milan pojačao
Šta znači to demokratsko "imati pravo na svoje mišljenje", ako cijelu masu praviš budalama?Vratiti totalitarizam, pa makar samo 2-3 forumaša pisala
Ma neka Edis uradi sta god da misli da je najbolje. Samo neka ne krpi pozicije, nemam vise živaca da gledam Enisa na bekovske pozicije. Ili neke drugeEisenbahner1921 je napisao/la:Gator je napisao/la:Ne nego Tiago i Memija. Mailson je lijevoMemiju sam smetnuo na poziciji krila...
Kad bi došao Stanić, pa Memiju gurnuti na krilo, lijevo Kramarić/Mailson i Tiago, u špicu Beganović/neko pojačanje, iza njega Sadiković/pojačanje, a iza njih Amir i Blagojević to bi bilo extra
Moze li se nekim npr. Arapima dati da prave one kule,zgrade ?ja bi to njima dao,samo nek prave i jos stadion dobijemo,a mozda bi u klub ulozili,a kad bi imali infrastrukturu dolazili bi i drugi sponzori
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Samo ako će mi neko od vas povesti @solinasa 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne znam što vam toliko smeta, ako vam se ne sviđa a vjerujem da se ne sviđa skoro svima stavite ga u gnjavatore (to vam je 15 sekundi posla) i niti vidiš šta baljezga niti je tema zatrovana njegovim glupostima.
Ljepota baš.
Ljepota baš.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Dinastija ribara ublehe 3 dio 

Bravo.FaraonTM je napisao/la:Ne znam što vam toliko smeta, ako vam se ne sviđa a vjerujem da se ne sviđa skoro svima stavite ga u gnjavatore (to vam je 15 sekundi posla) i niti vidiš šta baljezga niti je tema zatrovana njegovim glupostima.
Ljepota baš.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Neko reče da već sutra ili naredne sedmice možemo očekivati par novih igrača?
Jako je bitno da novi igrači dođu na vrijeme, da s ekipom prođu kompletne pripreme.
Jako je bitno da novi igrači dođu na vrijeme, da s ekipom prođu kompletne pripreme.
Kakve koristi nekog banovati kad moze napraviti milion novih nickova,a ne vidim potrebu nekome davati toliku paznju
PS: Procitao sam negdje da ce Đelmic u Vitez,a Tomic kojem su predviđali povratak vjerovatno ide u Zrinjski,valjda ce i nasi uskoro objaviti neka nova imena
PS: Procitao sam negdje da ce Đelmic u Vitez,a Tomic kojem su predviđali povratak vjerovatno ide u Zrinjski,valjda ce i nasi uskoro objaviti neka nova imena
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, Taree i 51 gost.