FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 20 dec 2015, 16:15

Ma baš to, treba vjerovati Husrefu zbog njegovih rezultata. Evo malo statistike ala sloboda72 :mrgreen:

Kući: 16 pobjeda, 2 remija, 0 poraza
Gost: 6 pobjeda, 7 remija, 5 poraza

Uračunate kup i ligaške utakmice. Još napomenuti da statisika ide uzlaznom putanjom. :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 dec 2015, 16:23

Coraco je napisao/la:Ma baš to, treba vjerovati Husrefu zbog njegovih rezultata. Evo malo statistike ala sloboda72 :mrgreen:

Uračunate kup i ligaške utakmice. Još napomenuti da statisika ide uzlaznom putanjom. :D
Ovo zadnjih 36 utakmica, dok je Husref tu? :mrgreen:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 20 dec 2015, 16:29

Možel neko ko je pratio ovog Haurdića napraviti komparaciju sa Krpićem.
Jer sigurno da je Ahmet za njega Ronaldo (Zubonja :mrgreen: ), tako da ovaj vjerovatno dolazi kao rezervna opcija,

Nisam ga nikada pratio i ne znam kakav je čisto me zanima poređenje sa Krpićem, ako neko zna da napiše koju riječ.
(kretnja, realizacija, zalaganje, karakter) i tako te stvari .....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 20 dec 2015, 16:33

AdmirLav je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma ne pada mi na pamet da se ponavljam, ako ne znate razliku između igrača koji suhim kvalitetom donosi prevagu na terenu i igrača koji pojačava konkurenciju, onda ne vidim svrhu upuštanju u daljnju diskusiju
Jarane ne pametuj. Ne znaš bolje od šefa struke koga treba dovesti za pojačanje. Da znaš ne bih ovde pisao sigurno.
Vidi "lavića", odmah ušutkuje.Polahko "gušteru" nije ti ni rep narasto.Ovdje pišu Slobodaši - laici, slobodni ljudi koji iznose stav i mišljenje.Nećeš ni ti niti bilo ko određivati ko će šta misliti o nekom igraču.Ti reci serbez svoj stav i to bez da ikog pitaš.Da ti ne dođe, ne bi ni znali da Musemić zna bolje od nas.
Ja volim FK Tuzla City

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 dec 2015, 16:39

NYKnicks Fan je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Ma baš to, treba vjerovati Husrefu zbog njegovih rezultata. Evo malo statistike ala sloboda72 :mrgreen:

Ovo zadnjih 36 utakmica, dok je Husref tu? :mrgreen:
Jest, to je njegova statistika. Osim pripremnih utakmica, jer koji će racku one :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 dec 2015, 16:42

Fakat sebi neki uzimaju previse za pravo.
Meni se prvom nesvidja.
Dabogda on mene razuvjerio i zabio 10 komada,Ali trenutno,frajer nije bolji ni öd jednog iz prve postave i samo kazem da nisam bas odusevljen,neznam dje Problem.svako ima pravo na misljenje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 dec 2015, 16:57

Mortus je napisao/la:Možel neko ko je pratio ovog Haurdića napraviti komparaciju sa Krpićem.
Jer sigurno da je Ahmet za njega Ronaldo (Zubonja :mrgreen: ), tako da ovaj vjerovatno dolazi kao rezervna opcija,

Nisam ga nikada pratio i ne znam kakav je čisto me zanima poređenje sa Krpićem, ako neko zna da napiše koju riječ.
Ma on nije uopste slican profil igraca kao Krpic. Nesto potpuno drugo.. Moze igrati na strani, nije jak fizicki ali je fin tehnicar.

On je vise za komparaciju sa nasim krilima, mozda najslicniji Veselinovicu.. Znaci po meni je Veselinovic bolji igrac od njega ali je ovaj dobar nam za rotacije

A inace je dosta prgav igrac :D

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 20 dec 2015, 17:00

Golovi:
1. Ahmetovic - 11
2. Zeba - 7
3. Krpic - 4

Asistencije:
1. Ahmetovic - 5
2. Ordagic - 5
3. Veselinovic - 4

Odigranih susreta:
1. Veselinovic - 20
2. Mehmedagic - 20
3. Ahmetovic - 20
4. Ordagic - 20

Najvise odigranih minuta:
1. Mehmedagic - 1781
2. Ordagic - 1735
3. Ahmetovic - 1704
Jedan grad, jedna ljubav!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 dec 2015, 17:05

Haurdic ima sve sto jedan premijerligaski igrac treba da ima. Njegov ucinak u ovakvom Velezu je besmisleno poredit s bilo cim. Neko rece da se uporede on i Krpic. "Oraska haubica" je samo bolja u skoku...
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 dec 2015, 17:07

Haurdic ima i jako kvalitetan sut. Bolji nego i sva ostala nasa krila. I ne libi se sutat sa distance
Niko, niko, samo Sloboda

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 dec 2015, 17:40

Mortus je napisao/la:Možel neko ko je pratio ovog Haurdića napraviti komparaciju sa Krpićem.

Haurdic nije napadac, nego krilo a moze igrati i na desetci. Husref ga trenirao u Sarajevu jedno vrijeme i bio je dobar, jedan od boljih igraca tada, ali zbog menadzera morao otici iz kluba.

Dobar igrac, tehnicki podkovan, ima sut, brzinu, ako se sjecas utakmice protiv Veleza, to je onaj igrac sto je usao u drugom poluvremenu i napravio je dosta problema odbrani Slobode, za mene bolji od svakog vaseg krila i bio bi pojacanje.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 dec 2015, 17:43

pošteno, rekao si "za tebe", ali ne znam kako smatraš da je bolji igrač od Veselog, pa Veseli je izdominirao ovu polusezonu, Duljević i on dva najbolja krila u PL, definitivno, ovo ne kažem "po meni", nego to odgovorno tvrdim
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 20 dec 2015, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 20 dec 2015, 17:43

Haurdic je bio dobar igrac,veliki talenat,dobra tehnika ali imao je neku povredu,i to ga je zaustavilo da ne napravi bolju karijeru
The Maniacs 1987
FK Željezničar

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 dec 2015, 17:51

Po meni bi mogao biti dobar sa klupe.. Veseli je ipak Veseli, a i Govedarica je imao povredu pa nije pokazao maksimum. Joj je tu i Saric koji je provjeren izgrac u prvoj postavi

Ovaj Djelmic ako je u opticaju bi se mogao razmotriti kao starter na desnoj strani :)

Kao sto je Musemic i rekao, biti ce prinova ali ne mora znaciti da ce biti pojacanja :)

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 20 dec 2015, 17:58

Haurdić sigurno nije lošiji od Govedarice i Mehidića, a i od Sarića je na krilu koriniji...ako će doći bez obeštečenja što da ne, može posluziti, i onako je receno da ce se samo na pola godine potpisivati ugovori, pa ako sta pokaze onda produziti ako ne vozdra na kraju sezone

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 20 dec 2015, 18:02

Od ove trojice, jedino Đelmić može odmah u prvi tim, ali i ova dvojica nisu za baciti. Vrlo kvalitetne zamjene, kad ne ide Ahmeta i trojku iza njega.
Mes Que Un Club

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 20 dec 2015, 18:04

sloboda72 je napisao/la:
AdmirLav je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma ne pada mi na pamet da se ponavljam, ako ne znate razliku između igrača koji suhim kvalitetom donosi prevagu na terenu i igrača koji pojačava konkurenciju, onda ne vidim svrhu upuštanju u daljnju diskusiju
Jarane ne pametuj. Ne znaš bolje od šefa struke koga treba dovesti za pojačanje. Da znaš ne bih ovde pisao sigurno.
Vidi "lavića", odmah ušutkuje.Polahko "gušteru" nije ti ni rep narasto.Ovdje pišu Slobodaši - laici, slobodni ljudi koji iznose stav i mišljenje.Nećeš ni ti niti bilo ko određivati ko će šta misliti o nekom igraču.Ti reci serbez svoj stav i to bez da ikog pitaš.Da ti ne dođe, ne bi ni znali da Musemić zna bolje od nas.
Slobodaš jesam. Možda jesam previše grubo iznio ono što mislim.
A što se tiče guštera, pa ne znam baš nisam na forumu od jučer.
Sloboda je cijeli život moj !

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 dec 2015, 18:19

Da ti nisi Husara menadžer :mrgreen: mislim, obojica ste Admir, tebi je nickname Lav a on se tako ponaša, obojica ste bez dlake na jeziku :urnebes: :urnebes:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 20 dec 2015, 18:21

YNWA je napisao/la:

Haurdic nije napadac, nego krilo a moze igrati i na desetci. Husref ga trenirao u Sarajevu jedno vrijeme i bio je dobar, jedan od boljih igraca tada, ali zbog menadzera morao otici iz kluba.

Dobar igrac, tehnicki podkovan, ima sut, brzinu, ako se sjecas utakmice protiv Veleza, to je onaj igrac sto je usao u drugom poluvremenu i napravio je dosta problema odbrani Slobode, za mene bolji od svakog vaseg krila i bio bi pojacanje.
Hvala, ja sam mislio da je on napadač, u svakom slučaju čisto sumnjam da može izbaciti Veselog iz postave, ali bi možda mogao na desnu stranu umjesto Govedarice i Mehidića.

A ako je tako dobar kao što kažeš, onda je svakako pozitiva ako dođe da pojača konkurenciju....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 dec 2015, 18:23

Čekamo babu iz JuEsEja sa paketićima :opaopa:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 14 gostiju.