FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tm84
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tm84 » 25 maj 2010, 14:35

Schlager je napisao/la:Ma najbolje bi bilo ovaj Maritimo dobiti,da Lešinari odu malo na rajsko ostrvo Madeira i vide gdje je rodjen CR,kad se ljudi već spremaju za evropsko gostovanje i vade vize.

Kakvi Vinkovci i Subotica,kakva ti je to Evropa? Pa u Suboticu se i u ratu koridorom išlo švercovati robu za BL,sad nam treba nešto egzotično :D
maritimo je 2001. izbacilo sarajevo iz kup uefa... cuvajte se ih... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Lesinar1987FKB
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987FKB » 25 maj 2010, 15:02

ma to sto kazete.samo da ne dobijemo neki srbijanski ili hrvatski tim koji ce nam to k!!!ako igramo evropu onda da se to posteno odradi ;)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 maj 2010, 15:58

Pošto je Marić vjerovatno završio svoju priču ovdje,evo prijedlog za trenera,vjerujem da bi bolje uigrao ekipu i osvojio više od 22 boda s obzirom da smo imali 8 domaćih utakmica,uglavnom sa ekipama sa dna i iz sredine...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 maj 2010, 16:07

Schlager je napisao/la:Pošto je Marić vjerovatno završio svoju priču ovdje,evo prijedlog za trenera,vjerujem da bi bolje uigrao ekipu i osvojio više od 22 boda s obzirom da smo imali 8 domaćih utakmica,uglavnom sa ekipama sa dna i iz sredine...

Slazem se da je idealan izbor!
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 maj 2010, 16:12

Pa radi li ova nasa Uprava ista po pitanju prelaznog roka?
Eno, Birmingem nam oteo Zigica ispred nosa! :lol:
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 maj 2010, 16:16

Simpatizer je napisao/la:Pa radi li ova nasa Uprava ista po pitanju prelaznog roka?
Eno, Birmingem nam oteo Zigica ispred nosa! :lol:
Mene vise zanima,da li radi nesto po pitanju zadrzavanja igraca...Vukelje,Stanceskog,Vuleta,Petrica...Otkup ugovora Stevanovica...i tako to.
Treci put castimo

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 maj 2010, 16:16

Zamislite da se u drugom pretkolu sastanete sa Zrinjskim, posto ce oni tamo (ako prodju) biti nositelji, bice to Europa za pet... :mrgreen: (nisam nigdje nasao da se ne mogu zrijebati timovi iz iste zemlje)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 maj 2010, 16:19

Isnar je napisao/la:Zamislite da se u drugom pretkolu sastanete sa Zrinjskim, posto ce oni tamo (ako prodju) biti nositelji, bice to Europa za pet... :mrgreen: (nisam nigdje nasao da se ne mogu zrijebati timovi iz iste zemlje)
Ja bi licno volio Cibaliju...Vinkovci su blizu,a vjerujem da bi bilo zanimljivo gostovanje! ;) Ni Maribor nije los...To je ako gledamo klubove koje bi mogli proci...A ako gledamo atraktivne lokacije,i da nas nabiju 10:0 onda moze Olimpijakos! :mrgreen:
Treci put castimo

Lesinar1987FKB
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987FKB » 25 maj 2010, 16:23

tatamata je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Zamislite da se u drugom pretkolu sastanete sa Zrinjskim, posto ce oni tamo (ako prodju) biti nositelji, bice to Europa za pet... :mrgreen: (nisam nigdje nasao da se ne mogu zrijebati timovi iz iste zemlje)
Ja bi licno volio Cibaliju...Vinkovci su blizu,a vjerujem da bi bilo zanimljivo gostovanje! ;) Ni Maribor nije los...To je ako gledamo klubove koje bi mogli proci...A ako gledamo atraktivne lokacije,i da nas nabiju 10:0 onda moze Olimpijakos! :mrgreen:
starac kako god okrenes mi ce mo poduvati u prvoj tekmi,tako da je bolje da poduvamo od nekog atraktivnog protivnika 8-) 8-) 8-)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 maj 2010, 16:26

Lesinar1987FKB je napisao/la: starac kako god okrenes mi ce mo poduvati u prvoj tekmi,tako da je bolje da poduvamo od nekog atraktivnog protivnika 8-) 8-) 8-)
Ne bi ja bas rekao...Sto je Cibalija bolja od nas?Ili Spartak iz Subotice,ili Maribor,ili OFK,i jos dosta drugih...Kazem ti zavisi sta se trazi,ako samo trazimo atraktivnog protivnika da nam dodje u BL,onda je to Olimpijakos,Besiktas,Austrija...Ali moramo biti svjesni da ce nas nabiti i osramotiti...
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 maj 2010, 16:27

tatamata je napisao/la:
Nemoj Vinkovce, tesko da bi bila dozvoljena gostovanja. Znamo i zasto. :mrgreen:

Ako zelimo prolaz, a zelimo, pozeljno bi bilo da izvucemo Makedonce, Slovence, Fince i mozda ove Slovake. Tu su jos neke ekipe koje bi se mogle proci ukoliko se pojacamo.
Takodje, ne bih volio da izvucemo Spartak, jer sam ih gledao na SOS-u i jaca su ekipa. Sa druge strane OFK Beograd mozda ne bio los izbor. Bilo bi vise nasih navijaca i u Beogradu a i imaju dosta mladu ekipu.

Daj da nekako prodjemo jedno kolo pa nek' onda dodje ko 'oce, pa moze i Olimpijakos. :mrgreen:
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 maj 2010, 16:31

Simpatizer je napisao/la: Nemoj Vinkovce, tesko da bi bila dozvoljena gostovanja. Znamo i zasto. :mrgreen:

Ako zelimo prolaz, a zelimo, pozeljno bi bilo da izvucemo Makedonce, Slovence, Fince i mozda ove Slovake. Tu su jos neke ekipe koje bi se mogle proci ukoliko se pojacamo.
Takodje, ne bih volio da izvucemo Spartak, jer sam ih gledao na SOS-u i jaca su ekipa. Sa druge strane OFK Beograd mozda ne bio los izbor. Bilo bi vise nasih navijaca i u Beogradu a i imaju dosta mladu ekipu.

Daj da nekako prodjemo jedno kolo pa nek' onda dodje ko 'oce, pa moze i Olimpijakos. :mrgreen:
Hehehe,pa da bas sam zato za Vinkovce rekao,da bi bilo zanimljivo gostovanje do bola! :mrgreen: Jbg,opet kazem zavisi sta zelimo...Mislim da je najbolje,da sad u drugom pretkolu dobijemo nekog laganog neatraktivnog protivnika,i da se poceramo s njim,i pokusamo proci...A onda dolazi neki opasan klub kako god okrenes...I eto atrakcije. ;)
Treci put castimo

Lesinar1987FKB
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987FKB » 25 maj 2010, 16:39

tatamata je napisao/la:
Lesinar1987FKB je napisao/la: starac kako god okrenes mi ce mo poduvati u prvoj tekmi,tako da je bolje da poduvamo od nekog atraktivnog protivnika 8-) 8-) 8-)
Ne bi ja bas rekao...Sto je Cibalija bolja od nas?Ili Spartak iz Subotice,ili Maribor,ili OFK,i jos dosta drugih...Kazem ti zavisi sta se trazi,ako samo trazimo atraktivnog protivnika da nam dodje u BL,onda je to Olimpijakos,Besiktas,Austrija...Ali moramo biti svjesni da ce nas nabiti i osramotiti...
pa zato sto su ti timovi koje si nabrojao jaci od nas barem dva puta..nadati se da prodjemo u sljedece kolo je ljutski ali nije realno.volio bi da grijesim

eto pogledaj transfermarkt.co.uk pa ce ti biti jasno kakve oni timove imaju u odnosu na nas

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 maj 2010, 16:41

izvinjavam se za ovu plavusu. materem ista ko ova sto sam je naveo jos sa cvikama ma ko blizanke. :D

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 maj 2010, 16:43

Lesinar1987FKB je napisao/la: pa zato sto su ti timovi koje si nabrojao jaci od nas barem dva puta..nadati se da prodjemo u sljedece kolo je ljutski ali nije realno.volio bi da grijesim

eto pogledaj transfermarkt.co.uk pa ce ti biti jasno kakve oni timove imaju u odnosu na nas
Ne bi se slozio s tobom...Iako slazem se da smo mi u podredjenom polozaju,i da su svi klubovi favoriti u odnosu na nas.Zato su i nosioci,a mi nismo...Ali isto tako mislim da je bolje dobiti nekog slabijeg,pa pokusati proci.Eno jesi vidio sta je Sarajevo uradilo,imali su srece u zrijebu i skoro dosli do grupne faze.To niko nije ni pomisljao da bi se moglo desiti.Meni licno ne treba Olimpijakos samo eto radi atrakcije,pa da nas nabiju i da se osramotimo.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 maj 2010, 16:50

Mnogo će zavisiti i kakav ćemo mi tim imati. Sa ovakvim kao sad,skoro je svejedno ko će nam biti protivnik.

Prvenstveno mislim na golmansku poziciju i vezni red.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 maj 2010, 16:52

Schlager je napisao/la:Mnogo će zavisiti i kakav ćemo mi tim imati. Sa ovakvim kao sad,skoro je svejedno ko će nam biti protivnik.

Prvenstveno mislim na golmansku poziciju i kompletan vezni red.
Upravo tako...Ali valjda ce uprava dovesti kvalitetna pojacanja.Onda nam nije svejedno...
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 maj 2010, 16:56

Stajić je dobar igrač a nema klub pošto je Aalen ispao iz lige i otpustio strance.

Grujić,Raspudić,Avdukić,Vlasta Jovanović....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 maj 2010, 16:58

Schlager je napisao/la:Stajić je dobar igrač a nema klub pošto je Aalen ispao iz lige i otpustio strance.

Grujić,Raspudić,Avdukić,Vlasta Jovanović....
Maletic...
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 maj 2010, 16:59

Ma ima dobrih igrača koliko hoćeš,samo da bude kakvih para....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.