Postao/la ŠB_Fidelis » 25 maj 2010, 17:00
Hvala obojici, cestitke i sretno i ostalima.
Sto se tice Europe, u prvom pretkolu kupa UEFA/Europa League nismo nikad ispali, pa vjerujem da necemo ni ove godine, to bi zaista bio veliki podbacaj. A dalje, naravno, ovisi o zdrijebu, kao i tome kako ce nam momcad izgledati i kako ce forma biti tempirana. Ja se nadam da osovina igraca i dalje ostaje, nisam jos pratio kakvu su price i informacije u vezi eventualnih ponuda i planova glavnih igraca, ali ako cemo imati i u Europi na okupu Silica (pod ugovorom je, ne vidim sto bi igdje isao u ovim godinama), Vareu (takodjer pod ugovorom, ocekujem masnu odstetu ukoliko bude isao), Wagnera, Hrgovica, onda uz normalnu obranu (daj boze vise jednom samo normalnu obranu, a ne da nas godinu za godinom izbacuju nase vlastite glupe pogreske) imamo realne sanse i u drugom pretkolu uz adekvatnog protivnika. No, jos je rano o tome, a i ne da mi se previse ni rezimirati, tako da, samo okvirno...
Cestitke momcima jos jednom na izborenoj Europi, znam da su se svi ovdje nadali tituli, no, izgubili smo je na svom terenu, nemamo se sta kome zaliti, ja sam ponosan sto imamo uvjete za igru na Pecari i sto dozvoljavamo igru i vise nego korektne uvjete i sudjenje svima, neovisno kako mi bili zauzvrat primljeni, Zeljeznicar i Borac su bili bolji od nas u direktnim duelima, svaka im cast, a mi se trebamo potruditi da sutra dobijemo Zrinjski, zavrsimo sezonu na pravi nacin, revansiramo za prekid pobjednicke serije i na kraju vjerojatno budemo i viceprvaci, tako da, nece to tako ni lose biti, obziljan kontinuirani rad i kontinuirani rezultati su tu.
...Život za Široki...