FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Rinuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Rinuka » 19 dec 2015, 22:13

macheta je napisao/la:Haha jao komšinice kako ste naivne.. Pa Tan je poslao ovoga upravo zato što se kralo na sve strane.. Nije ga onako sada poslao.. Vidio kriminal i tu je da ga zaustavi

Kažu pojačanje!!! :clap: :rol: :urnebes:
Prica se da ce ga poslati na grbavicu da ga tamo nauce kako se posteno radi, pa ce ga tek onda dovesti kod nas da sredi situaciju :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 dec 2015, 22:27

macheta je napisao/la:Haha jao komšinice kako ste naivne.. Pa Tan je poslao ovoga upravo zato što se kralo na sve strane.. Nije ga onako sada poslao.. Vidio kriminal i tu je da ga zaustavi

Gric gric
slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 dec 2015, 22:37

Krade se a sve isti ljudi ostali haman. Nije skupa terapija. Pa da kradu svi bi s noge na nogu odletili. Nije trafika da se gleda kroz prste hahahahha
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 dec 2015, 22:44

ma joj jes nam krivo sto nije nas statut 51:49 :urnebes: :urnebes:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 19 dec 2015, 22:56

Da ali sve i da je tako a vjerovatno se tu i tamo sta klepilo, nece se vise krasti. Negdje drugo se kralo, krade se i krace se i dalje. :njanjanja:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 dec 2015, 22:57

Koliko ce Mercedes arena imati sjedecih mjesta?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 19 dec 2015, 23:28

ElCartel11 je napisao/la:

196789008

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 19 dec 2015, 23:33

visokohz je napisao/la:

196789008
Plus 2000 lezaljki u kulama pored arene :D
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 dec 2015, 23:33

DOVOLJNO! :rol:

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 19 dec 2015, 23:51

Žao mi je što se moram spuštati na taj nivo da odgovaram papku poput tebe ali puno raje čita ovaj forum a mnogi nisu upućeni u dešavanja u klubu pa bi neko i mogao shvatiti ovo ozbiljno.

Kada neko ulaže milione u neku investiciju sigurno neće dati pare napamet već će mu se podnijeti izvještaj u koji segment su investicije usmjerene te svaki potez koju bude povučen sa tim sredstvima mora biti na papiru. FK Sarajevo u svojim redovima ima najsposobnije ljude u državi, koji su i zadužni za onu "0" duga o kojoj ostali klubovi sanjaju, te profit ide samo u plus.

A tebe i slične tebi bih molio kada iznosite ove mitomanske teorije, pustite malo mašti na volju ovo je već stara i prepričana priča.
(aka. simon )

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 20 dec 2015, 18:41

Evo, krunule su vam polugodišnje karte. Izgleda mi veoma povoljno. Npr. sjever je 15KM i važiće za sve tekme (prvenstvo i KUP). Imate 7103 člana (valjda su to aktivni članovi) i oni će moći kupiti polugodišnje karte.

Svaka vam čast za Upravu i cijene karata.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 dec 2015, 18:46

carsijaba je napisao/la:Evo, krunule su vam polugodišnje karte. Izgleda mi veoma povoljno. Npr. sjever je 15KM i važiće za sve tekme (prvenstvo i KUP). Imate 7103 člana (valjda su to aktivni članovi) i oni će moći kupiti polugodišnje karte.

nece bas svi jer moras imati aktivnu clansku(tacan broj aktivnih clanova iskreno ne znam), ali bez obzira nije ni to skupo, polugodisnja clanarina je 10 KM tako da sjever izadje 25 KM za polusezonu a moci ce se i na kup ici, ovo je sigurno odlican potez, i nesto sto je odavno trebalo uvesti ali eto bitno je da se pocne i sa ovim, nadam se da ce sljedeceg ljeta pored godisnjih karata biti isto ovako moguce kupiti polugodisnje jer jbg neko nema odmah lovu da izvali za godisnju a ovako mu je upola cijene
Pyro is not a crime !

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 20 dec 2015, 18:55

THEC je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Evo, krunule su vam polugodišnje karte. Izgleda mi veoma povoljno. Npr. sjever je 15KM i važiće za sve tekme (prvenstvo i KUP). Imate 7103 člana (valjda su to aktivni članovi) i oni će moći kupiti polugodišnje karte.

nece bas svi jer moras imati aktivnu clansku(tacan broj aktivnih clanova iskreno ne znam), ali bez obzira nije ni to skupo, polugodisnja clanarina je 10 KM tako da sjever izadje 25 KM za polusezonu a moci ce se i na kup ici, ovo je sigurno odlican potez, i nesto sto je odavno trebalo uvesti ali eto bitno je da se pocne i sa ovim, nadam se da ce sljedeceg ljeta pored godisnjih karata biti isto ovako moguce kupiti polugodisnje jer jbg neko nema odmah lovu da izvali za godisnju a ovako mu je upola cijene
Kažem da je dobra stvar, a valjda su samo članovi, oni koji su aktivni, odnosno oni koji plaćaju članarinu. Oni koji je ne plaćaju oni nisu članovi. To što se može platiti polugodišnja članarina i to je dobar potez.

Mi vam dolazimo na proljeće i jedna-dvije atraktivne u Kupu i to je 15 mara, ko bi se gurao za te pare. Ponavljam fin gest Uprave Sarajeva.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 dec 2015, 18:58

ma u taj broj od preko 7000 ulaze svi koji su se uclanili nebitno da li produzuju clanarinu ili ne
Pyro is not a crime !

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 20 dec 2015, 19:07

THEC je napisao/la:ma u taj broj od preko 7000 ulaze svi koji su se uclanili nebitno da li produzuju clanarinu ili ne
jbg., ja konto to su aktivni članovi. To je malo bezveze. Trebali su napraviti bazu samo aktivnih članova. Onda ova brojka od 7 milja ustvari ništa ne znači.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2015, 19:20

carsijaba je napisao/la:
THEC je napisao/la:ma u taj broj od preko 7000 ulaze svi koji su se uclanili nebitno da li produzuju clanarinu ili ne
jbg., ja konto to su aktivni članovi. To je malo bezveze. Trebali su napraviti bazu samo aktivnih članova. Onda ova brojka od 7 milja ustvari ništa ne znači.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ma nista ne znaci drug, bezveze stvar sto se preko 7.000 uclanilo i sto dosta njih produzuje clanarinu godinama...sramota :thumbdown: bitno je imati 2.000

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 dec 2015, 19:33

Ja se smijem kladiti da članarinu redovno produžuje bar 60-70% od ovih 7 i kusur hiljada.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 20 dec 2015, 19:35

MortemHz je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ma nista ne znaci drug, bezveze stvar sto se preko 7.000 uclanilo i sto dosta njih produzuje clanarinu godinama...sramota :thumbdown: bitno je imati 2.000

slika
Da, tačno - bitno je imati 2000 aktivnih članova. Moj drug pitar ima člansku FK Sarajeva iz 1983. godine. Je li i on u ovoj bazi podataka? Član je samo onaj ko plati članarinu za određen vremenski period (jedna godina), svi ostali sa članskom kartom Sarajeva i neplaćenom članarinom nisu članovi vašeg kluba.

Po tom principu bi SK BiH i sada imao preko milion članova i ubjedljivo bi pobjeđivao na izborima (a takva partija u BiH postoji).

U svakom slučaju su cijene polugodišnjih ulaznica - povoljne.

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la pitarlOOk » 20 dec 2015, 19:37

hilmo je napisao/la:Ja se smijem kladiti da članarinu redovno produžuje bar 60-70% od ovih 7 i kusur hiljada.
Zato sto te motivisu kroz razne stvari i pogodnosti, sad jos ova polugodisnja clanarina to ce smanjiti broj neaktivnih clanova
Mosa RajvoSa

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 20 dec 2015, 20:04

carsijaba je napisao/la: Da, tačno - bitno je imati 2000 aktivnih članova. Moj drug pitar ima člansku FK Sarajeva iz 1983. godine. Je li i on u ovoj bazi podataka? Član je samo onaj ko plati članarinu za određen vremenski period (jedna godina), svi ostali sa članskom kartom Sarajeva i neplaćenom članarinom nisu članovi vašeg kluba.

Po tom principu bi SK BiH i sada imao preko milion članova i ubjedljivo bi pobjeđivao na izborima (a takva partija u BiH postoji).

U svakom slučaju su cijene polugodišnjih ulaznica - povoljne.
Vasih 2000 aktivnih clanova je samo do kraja ove sezone, i onda se vraca vasa realna brojka na 185 aktivnih clanova, ista ona koja je i bila prije ove kampanje. :kafa:
Gledaj strumf.
#7,103
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Evander i 18 gostiju.