Pozvani igraci za mec sa Carpiem:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
"Mađioničar" sjebao ekipu.Ljetna pojačanja Juventusa su direktno uključena u 28 od 37 postignutih pogodaka (76%) ove sezone
specijalacIlCapitano je napisao/la:"Mađioničar" sjebao ekipu.Ljetna pojačanja Juventusa su direktno uključena u 28 od 37 postignutih pogodaka (76%) ove sezone
pitao sam te nesto , 4 pitanjaIlCapitano je napisao/la:Samo se ti pronalazi u citatima, ništa drugo mi ne treba u prilog.
Pogba ostaje u Juventusu kao AleIlPrincipino je napisao/la: Na ljeto kada se proda Pogba bice veselo.
Chinaglia je napisao/la:ultrasstyle, samo oštro, tako treba s djecom
Juve's top scorers in the year 2015 are Tevez & Morata: 14 goals each.
GundoganTS: Juve after Banega (soon out of contract) since BVB asked for more than €25m for Gundogan. Only drawback is that he can't play in CL.
Kako bi bilo lijepo da ko i izroni iz ove Primavere. Ulaze se dosta a nikakvih rezultata nema. Niko ni da prismrdi cestito prvom timuJuventus primavera XI vs Genoa: Audero; Lirola, Parodi, Blanco, Zappa; Macek, Romagna, Cassata; Clemenza, Favilli, Vadalà.
#Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra, Mandzukic, Dybala. #CarpiJuve
Od zamjena bi mogli napraviti ekipu koja bi bila boljeplasirana od LaziaJuventus subs: Neto, Rubinho, Lichtsteiner, Caceres, Rugani, Alex Sandro, Padoin, Sturaro, Hernanes, Asamoah, Zaza, Morata.
Drago mi je sto se ovo ozbiljno shvatilo.Cuadrado "It will be a difficult game, like the rest. We have to be careful not to approach the match the wrong way."
Marotta "We deny the rumors about Gundogan, Banega & especially Lavezzi."
Marotta "We already started negotiations for the renewal of Barzagli's contract, our intention is obviously to renew."
Carpi's president Bonacini is a die hard Juve fan, he told @Gazzetta_it "For the first time I'll have to cheat on Juve & support Carpi"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.